Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Bu saate kadar gitmedik ben korkuyorum 1-2 ay banlanacağız diye
Bence ben 1000 yil banlanicam artik degerli tip bilgilerimden mahrum kalirsiniz. Ben yokken burayi @cansu54 e devrediyorum. O akli basinda. Henuz 1-2.sinif falan ama olsun yine hepinizden cok tip bildigi kesin.

Angelinanin guneste kurutulmus hali
Angelina bu yazdigini duysa ya bir tarafiyla guler yada sana hakaret davasi acar
Surekli ben guzelim diye vurgulanacak bir guzelligin yok dostum birileri snele kafa bulmus guzelsin diye sende sakayi gercek sanmisin
Angelinanin guneste kurutulmus hali mi hahah. Hic gulecegim yoktu. Kullanirim ben bunu

1 saate yola cikcaz ankaraya gitcez istersen Ankara ya gelmisken yanina ugrayin hani tip bende ankarada okudum da

Bence ben 1000 yil banlanicam artik degerli tip bilgilerimden mahrum kalirsiniz. Ben yokken burayi @cansu54 e devrediyorum. O akli basinda. Henuz 1-2.sinif falan ama olsun yine hepinizden cok tip bildigi kesin.

Sen olmasan ne yaparız biz Ayşe

Ben yeni geldim, siz kac sayfadir geyik yapiyorsunuz...Allah vere de ben banlanmasam bari

Valla ben 10 küsürlü sayfalardan beri burdayım bacım

Bu fake yuzunden banlanirsam kendimi picaklarim.
Kesinlikle nefsi mudafa bizdeki

Tamamen biricik forumumuz kk yı koruma amaçlı yaptık

Huuuuuu cımbızseverler ben geldim, kaçsanız iyi olur, 112 tane KİB yapılmış, kaç tanesi bu konuyla alakalı bakmadım ama tüm gün dinlenip acayip enerji topladım, katliama hazırım, siz de hazır mısınııızzzzzz
Are you readyyyyyyyy cımbız showww bavulları hazırlayın vedalaşın yolculuk başlıyooorr

sizce mune şuan ne yapıyor?
Çay demledim tatlım, Vodka içiyorum demek isterdim ama sizin zararınıza, konu geyik muhabbetlerinizi çift görüp 3-5 kere banlarım mapustan çıkamazsınız, sizleri düşünüp Halis Muhlis Rize çayı höpürdeteceğim,eveeetttttt ilk konu burasııııı
Gecenin talihlilerini belirliyoruz, ay çok heyecanlıyım bakalım kimlere çıkacak

Not: uykusu olmayanlar kalabilir, yeminle toplu katliam gecesi bu gece, tarihi not alın her zaman olmaz

Bu konu kapanmadı mı ya valla yöneticilerden birisi baştan sona oturup konuyu okusa bende arada giderim galiba
Okuyorum hayatım, bana kastınız var sizin, 90 sayfa X her sayfada 10 yorum toplam 900 yorum eder, Mune okusun dursun, şu konuya yorum yazmak yerine herkes kibleseydi, banlanmazdınız da, hepiniz mapustan çıkınca yine bana söveceksiniz, antremanlıyım

bence bu tarz konularda ban olmamalı. çünkü açılmasındakı amac belli ve kışkırtma var
hem fena mı bak ziyaretçi 39, kullanıcı 33
daha nosssunn
Sizlere Kazen cevap versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…