Basit matematigi yapip 17 ile 6yi toplayamadiysan ohoo
Angelinanın yandan yemişi, düşük bütçelisiAngelina ?
Burasi eglence mekani mi ?Cok agresifsiniz. Gulup egleniyoruz iste ne var?
O sana vurmuyor canim IQ testiyle aliyorlarmis ya. Sen yine KPSS'ye devam
Yazdığım yarım kalmış. Dediğiniz gibi görecelidir ben çirkin tabir edilen kadınları çok beğenirim mesela Sertab Erener. Ama tutup da kendini Adriana Lima ile bir tutarsan bakarım bir bacak boyun, belin, göğsün kaç diye.
Basit matematigi yapip 17 ile 6yi toplayamadiysan ohoo
Hahahaha ben senin gibi gizliden is cevirmem sendeki zeka tava yapiyor demi o yuzden herkes senle ayni fikirde degil demi ben 19 20yaslarindayken devletin kadrolu memuruydum hem okudum hem calistim 3 senelikte evliyim ve evlendikten sonra2.unime basladim ve avukatlik okuyorum bitmek uzere hem kariyer sahibiyim hemde evimin hanimiyim benim hayatim okumakla geciyor senin gibi bos cene yapmiyorum bos islerle ugrasmiyorum senin koluna erkek arkadas taktigin yillarda ben koluma canta takip isime gidiyordum hic boyle seylere ayircak zamanimda olmuyordu malesef daha dogrusu zekamin cok alt seviylerundeydi sozde doktor..Tam sana yakisir bir cevap. Sifir zeka, gizliden hakaret ve asagilama.
Ayy hamislere hic laf edemiyorum. Anali babali buyusun bebeginiz insallah Allah bana da nasip etsinBurasi eglence mekani mi ?
Bdv ye konu acmissiniz gulup egleniyoruz iste ne var diyorsunuz
Mune
Seni daha fazla konusturmamalarini arz ediyorum .
Tip 6 yil. Bu da genel kultur olsun size23 yaşındaydanız 7 sene eğitim çıkınca 16 kalıyor. Ben gayet basit işlemi yaptım da sizin anlamada sorun var sanırım.
kiz 17 yi neyle topluyosun allahasen?
icim sisti valla, bak bizde yapardik eskiden, ilk internet ciktigi zmnlarda, eski msndende eski cat programalri avrdi, salalrdik eglenirdik herkesle. ama eskide kaldi o gunler ya.
koca koca kadinalrla kafa bulmaya utanmiyomusun sen yahuu.
Tip 6 yil. Bu da genel kultur olsun size
Angelinanın yandan yemişi, düşük bütçelisi
Bana dedi bana. 23 yaşındaymış ya 7 sene eğitim alsa 16 yaşında başlamış üni' ye dedim o da bana yanlış hesaplama iması yaptı
Gülme krizine girdim yemin ederim
Düşük bütçeli
Çok ince bir espri bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?