Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Kızlar bu konuyu açıp açmama konusunda çok ikilemde kaldım. Nedeni nişanlım hakkında kötü bi şey demenizi istemiyorum, dayanamıyorm çünkü. aslında hiç agresif biri degil. Ama paylaşmam lazım içimde de tutamıyorum. Neyse uzatmıyım.
Aylarca çıktıgım eski sevgilimle olaylı ayrılmuştık. Çok seviyoduk o zamanlar ama bi kavga sonrası gurur yaptık ikimizde aramadık ve bitti. Ayrılıgımızdan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. bana inat ya da degil orasını bilemicem. Aradan çok uzun zaman geçti tabi Ankarada çalışmaya başlamış bana da faceden ulaştı. Uzun zaman geçti kötü şeyler yaşandı ama seni merak ediyorum nasıl gidiyor hayatın vs. bi yerde oturalım dye. Fotolarımdan nişanlı oldugumu görmüştür mutlaka o yüzden kötü bi amacı oldugunu düşünmedim. Ben de onu merak ettim. Sonuçta aramızda farklı bi diyalog vardı ve birisiyle ayrılınca o kişi ölmüş gibi oluyor hiç bi şeyini bilemiyosun ve bu çok kötü sonuçta yaşanmışlıklar var birini birden silip atmak çol acı. İnsan bi şekilde merak ediyo. Ben de kabul ettm. Buluşmadan önce nişanlıma da söyledim tabi onun da haberi var. Biz buluştuk bi kafede sohbet ederken dalmışız nişanlım yazmış görmedim. O da kalktı geldi yanımıza. Çok da sinirli. Bana bagırmaya başladı, eski sevgilim de araya girmeye çalışınca kafa attı. Sonra herkes müdahale etti , ayırdılar bunları. Beni de aldı apar topar ayrıldık ordan. Evime bıraktı ama tek kelime etmedi yol boyunca ben de etmedim çok sinirliyim çünkü. Nerde ne yaptıgımız belli sonuçta bu ne sinir ne gerek var olay çıkarmaya. Şimdi nişanlımla aramız limoni. dünden beri konuşmuyoruz. Eski sevgilim de yazıyo böyle sevgiyle bahsettigin adam bu mu, bununla mı evleniceksin diye. Kızdım tersledim kimsenin haddine degil nişanlıma laf söylemek. Ama bilemiyorum şimdi alttan mı almalıyım hata bende mi? Ama çok da sinirliyim ona hiç sevdigim bi şey degil kabadayılık sindiremiyorum. Napmalıyım sizce?

Nişanlınız belli ki bayağı kıskanç..
Bence sizinde onunda sinirleri yatışsın öyle konuşursunuz.
Her ikinizde sinirliyken işler iyice sarpasarar.

Bence nişanlınızın Eski sevgilinizle buluşmanıza izin vermesi bile çok büyük bir davranış ve gerçekten çok şaşırdım ben açıkçası
Yani kafa atacaksa hiç izin vermeseymiş en başından. Demek ki hiç istemeyerek izin vermiş ki o ufak gecikmede delirmiş.
Yani ne desem bilemedim. İlk adımı siz atabilirsiniz gibime geldi

Nişanlınız belli ki bayağı kıskanç..
Bence sizinde onunda sinirleri yatışsın öyle konuşursunuz.
Her ikinizde sinirliyken işler iyice sarpasarar.
Kıskanılacak bi şey yok ki ama geçmiş bitmiş bi şey sonuçta

Ben eski sevgilimle görüşsem kocam boşar beni sen anlamışsındır umarım ne gereksiz şeyler merak etmişmişsiniz
Ha ben zaten böyle bir şey soramam bile
Kafede sohbet ettik bunda yanlış bi şey yok ki

Bana göre nişanlın nasıl izin vermiş orası da garip ki eski sevgiliyi görmek istemek nedir özellikle nişanlıyken onu da anlayamadım. Bitmiş gitmiş işte merak edip de gidip görüşmen yanlış birşey bence ve nişanlın haklı burda hem eski sevgilinle görüşüceksin -ne kadar izin vermiş olsa da- hem de nişanlın mesaj atınca açmıcaksın. Sinirlenmesi gayet doğal. Kendini onun yerine koy ben olsam izin vermeyi geç sen bana nasıl böyle birşey sorarsın nasıl onu merak edersin derim ve kavga çıkarırım yani

Zamanında ne kadar şey yaşanmış olursa olsun geride kaldı sonuçta izin vermesi bu kadar büyütülecek bi şey olmamalı. Kendince çok ödün verdigini düşündü galiba kafa atmayı kendince haklı buldu. Bilemiyorum benim sevdigim insan nasıl böyle bi tepki verir. Konduramıyorum

Ama o yaşanan şeyler sıradan bir arkadaşlık ilişkisinden ibaret değildi ki, aşk vardı sevgi vardı ortada. O yüzden ne kadar bitmiş olursa olsun ben bu konuda pek anlayışlı olamazdım herhalde :)
İyi tarafından bakmaya çalışın sizi o kadar çok seviyor , o kadar kıskanıyor ki bu raddeye gelebiliyor tepkileri

Sen pek kıskanmayan birisin galiba. Ne demek nasıl böyle bir tepki verir bal gibi de verir. İzin vermesi bile şok etkisi yaptı bende. Ayrıca eski sevgilinde bir garip yani ne demek nişanlısı olan eski sevgiliye mesaj atıp da buluşma teklif etmek ve senin de bunu yerine getirmen. Ben bu kadar geniş bir insan değilim sanırım

O yüzden mi gelip kafa attı harbi ben eski sevgilimle görüsücem diye nasıl dediniz
Oldugu gibi anlattım. Mesaj attı görüşmek istedigini söyledi diye. size de yazdıgım gibi yazdım insanın hayatında biraz olsa bile iz bırakmışsa biri ne kdar kötü olursa olsun yine de merak ediliyo, tekrar görüşsem nasıl olur, neler degişti hayatında benden sonra diye. Başta bi şey demedi. Sonra sen uygun gördüysen git ben sana güveniyorum dedi

Kıskanması gereken bi şey yok ki ama ben onu seviyorum sadece. Eski sevgilimin de kötü bi niyeti yok gibi geliyor bana her ne kadar ondan çok emin olamasam da

Nişanlım hakkında kötü bir şey demeyin dediniz diye ne desem bilemedim. Şu kadarını söyleyeyim eski erkek arkadaşınız nişanlınıza dava açsa yeridir. İçinizde en suçsuzu o. Sonuçta buluştuğunuzu nişanlınız biliyormuş. Üzerine bir de dayak yemiş.

Nişanlınızın agresif tarafını görmüşsünüz. Bana öfke kontrol problemi var gibi geldi. Bu olaydan ziyade, ileride yine böyle dellenince ne yapar diye endişelendim. Eğer pişman olup "ben nasıl böyle bir şey yaptım" diyip ikinizden de özür dilemezse endişe verici bir durum.

Neden eski sevgilinizle buluştunuz diye kızanlar olacaktır. Ama sevgilinize haber vermişsiniz sonuçta. Mesajlara cevap vermemek dışında hatanızı göremedim. Ki bunu da bilerek yapmamışsınız. Madem kaldıramayacaktı en baştan istemiyorum deseydi, tribini baştan atsaydı. Böyle baştan modern gözükmeye çalışıp sonra birden saldırınca komik duruma düşmüş.

Şimdi bu durumu hemen kabullenirseniz saldırgan halini kabul etmiş olacaksınız. Ben olsam "İstemediğini söyleseydin zaten görüşmezdim. Sorun bu değil. Sorun önce tamam deyip sonra bana sözlü ona fiziksel saldırıda bulunman. Yanlış anlaşılma olmasın. O benim için senin binde birin kadar bile önemli değil. Ama evleneceğim kişinin bana sözlü saldırıda başkalarına fiziksel saldırıda bulunması kabul edebileceğim bir şey değil" derdim ve çok kırgın olurdum.

Bir daha böyle bir şey yapmayacağının sözünü almadan ve özürlerini duymadan da barışmazdım. O çocukla da bir daha görüşmezdim. O kadar da modern bir ilişkiniz yokmuş. Biraz zaman verin, sakinleşip kendi hatasını kendi anlasın. Yalnız bir daha bu tip saldırganlıklarını görürsem ya öfke kontrol tedavisi olmasını isterdim veya bunu bile istemeden direkt ayrılırdım.

Kıskanması gereken bi şey yok ki ama ben onu seviyorum sadece. Eski sevgilimin de kötü bi niyeti yok gibi geliyor bana her ne kadar ondan çok emin olamasam da
Bencede emin olma o gittikten sonra kötülemiş yani hadi arkadaş gibi yaklaşıyo olsa basar gider sadece orda durup da sana onu kötülemez veya en başında buluşmaya çalışmazdı zaten. Kıskanması gereken çok şey var aslına bakarsan. İzin verirken bile sana güveniyorum diyerek yollamış ki bence bunu da istemeyerek yaptı. Ayrıca o senin eskiden tanıdığın okul arkadaşın veya normal bir arkadaşın değil ki. Sen onunla zamanında birşeyler yaşadın. Bu yüzden zaten nişanlın varken onunla buluşman yanlış birşey.

Ya valla plak gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsun kıskanıcak bişey yok görüşsek ne olur yaşanmışlıklar falan filan yahu adam kıskanmış böyle bir şeyi kaldıramamış demek ki gelip kafa atmış nasıl ama paylaşılamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…