- 24 Kasım 2014
- 102
- 53
- 53
- 38
- Konu Sahibi Ceren_cebil
-
Nisanlınızla karsılaştıktan sonramı sacıyla basıyla ugrasr hale geldi peki
bir bayan niye bu kadar kıçıyla başıyla oynar ki?
Yok belli ki yapısı öyle. Bu arada lafım size değil, Yalnız ben ne sordum millet ne cevap veriyor. Her kadın güçlü öz güveni yerinde olacak diye birşey yok. Nedense buradaki bütün kadınlar gıybet nedir bilmez, hayatta kıskanmaz, özgüveni tam. E forumda o kadar derdi, kıskançlığı olan yazıları kim yazıyor?
Yok belli ki yapısı öyle. Bu arada lafım size değil, Yalnız ben ne sordum millet ne cevap veriyor. Her kadın güçlü öz güveni yerinde olacak diye birşey yok. Nedense buradaki bütün kadınlar gıybet nedir bilmez, hayatta kıskanmaz, özgüveni tam. E forumda o kadar derdi, kıskançlığı olan yazıları kim yazıyor?
Dikkatli okuduysanız bakımlı kadına saygı duymuşumdur dedim. Ama bu kadınınki bakımdan ziyade sanki bir arayış gibi geldi gözüme. Hergün saç rengini değiştiren, onunla yetinmeyip değişik değişik peruk takan, bin ton makyaj yapan bir kadın. Eskilerin bir lafı var bir kadın bu kadar çok kendisiyle oynuyorsa altında sebebi vardır diye.. Ya psikolojik ya da her neyse..Bir kadin, bir kadina nasil bunu soyler ki? Dedim bende...
Dikkatli okuduysanız bakımlı kadına saygı duymuşumdur dedim. Ama bu kadınınki bakımdan ziyade sanki bir arayış gibi geldi gözüme. Hergün saç rengini değiştiren, onunla yetinmeyip değişik değişik peruk takan, bin ton makyaj yapan bir kadın. Eskilerin bir lafı var bir kadın bu kadar çok kendisiyle oynuyorsa altında sebebi vardır diye.. Ya psikolojik ya da her neyse..
Dikkatli okuduysanız bakımlı kadına saygı duymuşumdur dedim. Ama bu kadınınki bakımdan ziyade sanki bir arayış gibi geldi gözüme. Hergün saç rengini değiştiren, onunla yetinmeyip değişik değişik peruk takan, bin ton makyaj yapan bir kadın. Eskilerin bir lafı var bir kadın bu kadar çok kendisiyle oynuyorsa altında sebebi vardır diye.. Ya psikolojik ya da her neyse..
E resimden resimleri atlayınca her resimde değişik saç ve up uzun taşlı, simli tırnakları gözünüze gözünüze giriyor. Ve hepsi 2 hafta arayla değiştirilmiş. Belki ben çok sadeyim diye bana abartı geldi.Ne cekmis be o kadin
Ciddi bu kadar kafa yordun mu?
Ne bileyim guzel mi cirkin mi diye karsilastirmak klisedir de
Burnu, saci, tirnagi, bunca detay
Zor
E resimden resimleri atlayınca her resimde değişik saç ve up uzun taşlı, simli tırnakları gözünüze gözünüze giriyor. Ve hepsi 2 hafta arayla değiştirilmiş. Belki ben çok sadeyim diye bana abartı geldi.
Niye herkes bir noktaya takıldı. Kadın niye kıçıyla başıyla oynuyor dedim diye bir eleştiri yağmuru? Eminim siz hayatınızda hiçbir kadını kıskanmadınız, hiç bir kadının gıybetini en yakın dostunuza yapmadınız değil mi? Hiçbir kadının arkasından konuşmadınız ömrünüz boyunca öyle mi? Hepiniz mükemmelsiniz, öz güveniniz yerinde ve hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız değil mi? Hiç biriniz yoldan geçen ve giyimi provokatör olan bir kadına kendi kendinize "bu ne ya" demediniz değil mi? Cevap yazmadan bir iki dakika kendinizi düşünün lütfen! Ben gayet açık bir şekilde kadının karşısında kendimi kötü hisettiğimi söyledim zaten. Kadına da O... demedim. Dediğim gibi ben çok sade olduğum için kadının günübirlik radikal değişiklikleri belki bana fazla geldi. Ben sadece akıl verin dedim samimiyetsiz bulduğum eleştrilerinizi değil. Burada bana "elin kadınından ne istiyorsun?" Diyen aynı forumda kaynanasını yerden yere vuruyor. Bana ahlak dersleri vermeye çalışmayın dönün kendinize, geçmişinize bakın. Eminim hepiniz hayatınızda bu ve benzeri durumları yaşadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?