Nişanlım eski sevgilisiyle karşılaştı

Saygılı ve empatik yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sanki ben o kadını yerden yere vurmuşum ve ondan nefret ediyormuşum gibi tepkiler geldi. Benim ise sadece beni daha olumlu düşünmeye yetecek akla ihtiyacım vardı.

Canım 30u geçince karakter de oturmamissa hem kadinlarin hem erkeklerin kıçıyla başıyla cok oynayası gelir :))) herkesin genel derdi begenilmek malum. Üstüme like atın ölücem modunda millet. Sen de çıtırsın bosver ayrıca adam senin şu an. Bırak daha iyi karsilassin. Ne mal oldugu ortaya cikar.

o diyilde benim merak ettigim nisanliniz niye bu jkkadar detay verdiki nerdeyse yatK fantazilerine kadar anlatmis ardan en az 7 yil gecmis ama anlatmadigi sey kalmamis

Çok teşekkür ederim :)

Ne duymak istiyorsun anlamadim bagzi insanlar kendine cok ozen gosterir yani benim tanidigim mesela evinde bile rahat olmayan seyler giyer mesela bagzilari picama giyer dolasir evinde bu insana bagli,zaten dedigin kisi resimleri goruncek yere koyuyorsa bakimli halini koyacak taabiki kendini gostermeyi seven birisi belliki,sen ona ozeniyorsan ozamn sende yap nediyelim baska,nişanlina gelirsem eger o kizla surerkli karsilasiyosa oda onun karakterine nefsine bagli yani,birsey olacagindan korkuyorsan korkunun ecele faydasi yok biliyorsun uamrim hersy gonlunce olur

o diyilde benim merak ettigim nisanliniz niye bu jkkadar detay verdiki nerdeyse yatK fantazilerine kadar anlatmis ardan en az 7 yil gecmis ama anlatmadigi sey kalmamis
7 yıldır hiç bu konulara girmemiştik. Kızı görünce ben konuyu açıp sordum açıkçası. Biraz eski sevgililerden konuştuk diyelim.

Biraz daha açar mısınız?
Tabi.. Şöyle ki, ben kıskanç bir insanım kendimi sizin yerinize koydum. Sex arkadaşı olarak başlamışlar diye yazmışsınız. Ben böyle bişeyi kaldıramazdım. Yani bana çok koyardı, ve yıllar sonra karşılaşmaları, içten içe kıskanırdım ben. Hemde çok kıskanırdım. Konunuzun tamamını okumadım yorumlardan kıskandğınızı düşündüm, ve sizi haklı buldum.

Evet bana da koydu ama bizim kültürümüzde çok yaygın olmasa da burada çıkmadan sadece seks için birlikte olmak çok normal diye sesimi çıkarmadım. İşin ilginç yanı nişanlım yabancı da olsa genelde gelenek göreneklerden, değerleri yüksek olan ve kendini sadece sevdiği erkeğe saklayan kadınları beğendiğini söylerdi. Bana o cümleyi söyleyince ben de şaşırdım. Nişanlım bana bunca yıl yalan söylemediyse onun değerlerine ters bir kadındı. Ondan sonra zaten ben "buna rağmen yine de kadına aşık olup ailesiyle tanıştırdıysa demek ki kadın acaba nasıl biriey" diye meraklanıp baktım. Kadının hayattaki değerleri beni ilgilendirmez tabi ben sadece nişanlımın düşündüğü şeyin tersini yapmasını anlayamadım. Öyle öyle kızı merak ettim. Bilemem tabi belki karakteri çok iyidir, zevkleri uyuşmuştur zamanında.

Yapıcağın en iyi şey bu konuyu hiç açmamak çünkü seni yıpratır. Konuyu açmamak derken bırak hiç kurcalama, ister istemez takıntı haline gelir yani.

Guzel kadin gordum mu masallah derim. Sacini o kadar kisa kestirip kendine yakistirdiysa, o minileri giyecek bacak varsa onada masallah. Bence kendinizi kimseyle kiyaslamayin, kiskanmayinda. Herkesin kendini sivrilten ozellikleri vardir. Kimisi fiziksel, kimisi cok esprilidir,zekidir,zariftir vs vs. Nisanlinizin bi vukuati yoksa kafaya takilacak birsey yok.

7 yıldır hiç bu konulara girmemiştik. Kızı görünce ben konuyu açıp sordum açıkçası. Biraz eski sevgililerden konuştuk diyelim.
Size tavsiyem nisanlinizla sizin ve onun eski sevgilileriyle ilgili detay vermemeniz, kadinlar olarak kurcalamayi seviyoruz ama yapmayin. Gereksiz yere kiyaslamaya ister istemez giriyoruz cunku.
Hem sizde de onda bulamadigi neler buldu kimbilir

eski konularınada baktımda sende bi problem var bence.
tamam kıskanmış takmış olabilirsin.
ama bunu yıllar önce ögrenmiş ve yıllar öncede aynı sekilde takmış ilişkinin bitmesine sebep olacak diye korkmuşsun bile.
bence kendine güvenin sıfır.
bende kıskanırım deliririm delirtirim ama geçer yani.
seninki geçmiyo tek sorun bu, kıskanman değil.

cok mu boş vaktin var nedir ?

Bu yoruma bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…