Nişanlım gelinlikçiye gelmek istemiyor

Ya bilemedim, ben hem alışverişten nefret ederim hem de biri alışveriş yaparken yanında dikilmekten nefret ederim. Hem de hiç estetik zevkim yok, güzel deidgimi kimse beğenmez hem de her şeye 'cok pahalı,gerek yok' derim iğrenç bir alışveriş arkadasiyim, biri - hatta nikahlanacagim adam çağırsa gitmemek ici. Elimden geleni yaparım ben de.
Normalde iyi biriyse takılmayın, hem damadın düğünden önce gelinlikle görmesi uğursuzluk derler bırakın adama supriz olsun,siz bakin

Ben kararsız biri olmasam ben de öyle yapardım ama sonra gelinliği alıp da annemin burun kıvırmasını istemiyorum
Annenizle müsait vakitte gidin içinize sinsin o zanan normal zamanlarda nişanlınız iyi biriyse takılmayın hoş görün gitsin

Merhaba.Sadece gelinlikçiye gelmek istemedi diye ilk akla gelenin evlenesi yok,gönlü yok olması biraz tuhaf değil mi ama?Benim eşim gelinlikçileri tek tek gezdi benimle. Ama sen hallet,arkadaşınla ailenle çık dediği zamanlar da oldu.

Ve dediğinizin aksine hep benden daha çok ilgili ve heyecanlıydı çoğu konuda. Demek istediğinizi anlıyorum ama herkes için geçerli olmayabilir.Kaldı ki konu sahibi de her konuda o şekilde olmadığını belirtmiş.

Erkekler ne anlar ki zaten gelinlikten, ‘biz erkeklere gelinliği sormayın bizde hepsi beyaz ve hepsi kabarık’ diye bi yazı okumuştum.

Bence kimse olmadan git parmağında yüzük varsa ciddiye alıyorlar zaten, düğün ne zaman diye soruyorlar. Korkmayın

Bir de böyle yerlere alışverişten anlayan, gözleri keskin, kusurları görebilecek, estetik zevki olan birileri gitmeli ki sana öneride bulunsun. Sırf insan olsun diye yanına bu özellikleri kapsamayan birini alırsan orada düdük gibi gelinliği sipariş verebilirsin

Teşekkür ederim en sağlıklısı tek başıma bakmam olacak beğendiğim bir model olunca da müsait zamanda annemi alıp götürürüm. Çalışanlar benimle ilgilenmez, yalnız kalmak istemediğim için nişanlımı götürmek istemiştim

Çok mantıklı, gelinlikçiye giderken böyle biriyle gideyim fikir verdiniz bana

Açıkçası ben konu sahibinden daha fazla içerledim sanırım bu duruma.
Keşke yanında olup onunla ben gitseydim.
Hayat onların, nişanlısını elbette daha iyi tanıyor.
Evet o cümleyi üzüldüğüm için abartılı olarak kurmuşum ama gene de keşke beraber gitselerdi.

Çevremde ne yazık ki böyle biri yok

Arabayla gidiyorsanız yanınıza alacak bir arkadaşınız vs yok mu alın veya otobüs biletini alın sizle gelsin işinizi hallettikten sonra onunla bakın imkansızlık içinde değilsiniz nişanlınızda gitsin biryerde otursun istemiyor yani size bir desteği olamıcak gel diye ısrar etmeyin çoğu durumda yanınızdaysa bunda olmayıversin sürpriz olarak görsün düğün günü hastalık durumu değil birşey değil illede bulunması şart değil bence faydası olmayacaksa.

Size bi hayat tecrübesi vereyim ; herhangi bir yere gelmek istemeyen birini kim olursa olsun asla davet etmeyin, ısrar etmeyin, götürmeyin, yoksa berbat eder götürdüğünüz yerde herşeyi, olan size olur

Benimle gelip gelmemesine duygusal bir anlam yüklemiyorum. İlişkimiz bir gelinlikçiye gitmektenn ibaret değil. Sadece çalışanlar benimle ilgilenmez ve dışarıdan bir göz olsun zaten kararsızım diye ona gel demiştim. Özellikle nişanlımı götürmek gibi bir niyetim zaten yoktu sadece yolumuz İzmire düşmüşken yanımda o olduğu için gelmesini istedim. Dramlık bir durum yok

Haddini aştıysam kusura bakmayın.
Bu arada gelinlikçide fotoğraf çektirmek yasak değil, ben bir sürü yerde boy boy fotoğraflar çektim provalarda.
Ayrıca sizinle ilgilenirler, siz yeter ki cool bir havada olun. Aklınızdan geçeni söylediğinizde çok fazla öneride bulunup sizi bunaltabilirler bile ilgiden.
Askıda hiçbir gelinlik pek anlaşılmıyor, mağaza kataloğundan bakıp deneyebilirsiniz, üzerinizde inanın farklı duruyor.
Beğendiklerinizin görsellerini isteyin, çekmeleri lazım. Ben hiç aksi durumla karşılaşmadım umarım siz de karşılaşmazsınız.

Gelinlik bakmak için gitmiyorum eğer öyle olsaydı yanımda başka birini götürürdüm çoğunluk tek başına bakabilirsin ilgilenirler dedi ben de tek gidip beğenip sonra annemle bakacağım

Estağfurullah amacımız gelinlik bakmaya gitmek değil eğer düğün hazırlığı için gidiyor olsaydık ve tutumu bu şekilde olsa haklısınız ama ben gitmişken araya sıkıştırma istedim.
Ben Nişan elbisem için de mağazada çekim yapamadım annemle gelinlik baktığımızda da çekime müsaade etmemişler çoğu yer fotoğraf çekimine izin vermiyor şanslıymışsınız

Gelinlik bakmak için gitmiyorum eğer öyle olsaydı yanımda başka birini götürürdüm çoğunluk tek başına bakabilirsin ilgilenirler dedi ben de tek gidip beğenip sonra annemle bakacağım
En güzelini yaparsınız izmirde o kadar çok çeşit var ki herr gittiğimde gözüm vitrinlerde hepsi çok güzel keşke her sene gelinlik giysem gezsem sizde çok güzel bi model bulursunuz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…