- 17 Ağustos 2011
- 25.684
- 163.566
- 798
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Annenizle müsait vakitte gidin içinize sinsin o zananBen kararsız biri olmasam ben de öyle yapardım ama sonra gelinliği alıp da annemin burun kıvırmasını istemiyorum
Merhaba.Sadece gelinlikçiye gelmek istemedi diye ilk akla gelenin evlenesi yok,gönlü yok olması biraz tuhaf değil mi ama?Benim eşim gelinlikçileri tek tek gezdi benimle. Ama sen hallet,arkadaşınla ailenle çık dediği zamanlar da oldu.Kuaförden çıkan müstakbel eşini gördüğünde gözyaşlarını tutamayan erkekler de var, misafirleri yöresel yiyecekler yedirmek adına lokanta/ocakbaşına götürdüğü için kuaförden kendisini kaynıgil alanlar da...
Hangi gelin olmak isterdiniz?
Gelenekçi zihniyet demişsiniz de, gelenek tam olarak budur, hatırlasanıza Yeşilçam'ın Sultan filmini. Bulut Aras, elinde gelinlik kutusu ile gelmişti Türkan Şoray'ı ikna etmeye.
Bence gönlü yok, gelmesi lazım normalde.
Yahu benim eşim beni sürükleyerek gelinlikçiye sokmuştu. Hadi sen de dene, beraber seçelim diye.
Evlenesi mi yok bu adamın?
Bir de böyle yerlere alışverişten anlayan, gözleri keskin, kusurları görebilecek, estetik zevki olan birileri gitmeli ki sana öneride bulunsun. Sırf insan olsun diye yanına bu özellikleri kapsamayan birini alırsan orada düdük gibi gelinliği sipariş verebilirsinErkekler ne anlar ki zaten gelinlikten, ‘biz erkeklere gelinliği sormayın bizde hepsi beyaz ve hepsi kabarık’ diye bi yazı okumuştum.
Bence kimse olmadan git parmağında yüzük varsa ciddiye alıyorlar zaten, düğün ne zaman diye soruyorlar. Korkmayın
Teşekkür ederim en sağlıklısı tek başıma bakmam olacak beğendiğim bir model olunca da müsait zamanda annemi alıp götürürüm. Çalışanlar benimle ilgilenmez, yalnız kalmak istemediğim için nişanlımı götürmek istemiştimErkekler ne anlar ki zaten gelinlikten, ‘biz erkeklere gelinliği sormayın bizde hepsi beyaz ve hepsi kabarık’ diye bi yazı okumuştum.
Bence kimse olmadan git parmağında yüzük varsa ciddiye alıyorlar zaten, düğün ne zaman diye soruyorlar. Korkmayın
Bir de böyle yerlere alışverişten anlayan, gözleri keskin, kusurları görebilecek, estetik zevki olan birileri gitmeli ki sana öneride bulunsun. Sırf insan olsun diye yanına bu özellikleri kapsamayan birini alırsan orada düdük gibi gelinliği sipariş verebilirsin
Açıkçası ben konu sahibinden daha fazla içerledim sanırım bu duruma.Merhaba.Sadece gelinlikçiye gelmek istemedi diye ilk akla gelenin evlenesi yok,gönlü yok olması biraz tuhaf değil mi ama?Benim eşim gelinlikçileri tek tek gezdi benimle. Ama sen hallet,arkadaşınla ailenle çık dediği zamanlar da oldu.
Ve dediğinizin aksine hep benden daha çok ilgili ve heyecanlıydı çoğu konuda. Demek istediğinizi anlıyorum ama herkes için geçerli olmayabilir.Kaldı ki konu sahibi de her konuda o şekilde olmadığını belirtmiş.
Çevremde ne yazık ki böyle biri yokBir de böyle yerlere alışverişten anlayan, gözleri keskin, kusurları görebilecek, estetik zevki olan birileri gitmeli ki sana öneride bulunsun. Sırf insan olsun diye yanına bu özellikleri kapsamayan birini alırsan orada düdük gibi gelinliği sipariş verebilirsin
Arabayla gidiyorsanız yanınıza alacak bir arkadaşınız vs yok mu alın veya otobüs biletini alın sizle gelsin işinizi hallettikten sonra onunla bakın imkansızlık içinde değilsiniz nişanlınızda gitsin biryerde otursun istemiyor yani size bir desteği olamıcak gel diye ısrar etmeyin çoğu durumda yanınızdaysa bunda olmayıversin sürpriz olarak görsün düğün günü hastalık durumu değil birşey değil illede bulunması şart değil bence faydası olmayacaksa.Daha önce de böyle bir konu geçmişti ailem ile beni gelinlikçiye götüreceğini ama dışarda beklemek istediğini söylemişti. onunlayken yürürken denk geldikçe vitrinlere bakıyordum ama işimiz İzmire düşmüşken orada da bakmak denemek istiyorum yanımda fikir verebilecek biri olsun diye ondan gelmesini istedim zaten
Teşekkür ederim en sağlıklısı tek başıma bakmam olacak beğendiğim bir model olunca da müsait zamanda annemi alıp götürürüm. Çalışanlar benimle ilgilenmez, yalnız kalmak istemediğim için nişanlımı götürmek istemiştim
Benimle gelip gelmemesine duygusal bir anlam yüklemiyorum. İlişkimiz bir gelinlikçiye gitmektenn ibaret değil. Sadece çalışanlar benimle ilgilenmez ve dışarıdan bir göz olsun zaten kararsızım diye ona gel demiştim. Özellikle nişanlımı götürmek gibi bir niyetim zaten yoktu sadece yolumuz İzmire düşmüşken yanımda o olduğu için gelmesini istedim. Dramlık bir durum yokAçıkçası ben konu sahibinden daha fazla içerledim sanırım bu duruma.
Keşke yanında olup onunla ben gitseydim.
Hayat onların, nişanlısını elbette daha iyi tanıyor.
Evet o cümleyi üzüldüğüm için abartılı olarak kurmuşum ama gene de keşke beraber gitselerdi.
Haddini aştıysam kusura bakmayın.Evlenesi yok ile alakası yok Nişan bohçası için tüm alışverişi birlikte yaptık, törpüsünden sandığına kadar ikimiz birlikte seçip aldık ben anlamam gelinlikten başkası ile git ben gelmek istemiyorum diyor. Bence bakış açınız fazla geniş durumum ile alakası yok
Gelinlik bakmak için gitmiyorum eğer öyle olsaydı yanımda başka birini götürürdüm çoğunluk tek başına bakabilirsin ilgilenirler dedi ben de tek gidip beğenip sonra annemle bakacağımArabayla gidiyorsanız yanınıza alacak bir arkadaşınız vs yok mu alın veya otobüs biletini alın sizle gelsin işinizi hallettikten sonra onunla bakın imkansızlık içinde değilsiniz nişanlınızda gitsin biryerde otursun istemiyor yani size bir desteği olamıcak gel diye ısrar etmeyin çoğu durumda yanınızdaysa bunda olmayıversin sürpriz olarak görsün düğün günü hastalık durumu değil birşey değil illede bulunması şart değil bence faydası olmayacaksa.
Olmadı sen burdan at bize biz yorumlayalım müstakbel eşinden daha çok işe yararızÇevremde ne yazık ki böyle biri yok
Estağfurullah amacımız gelinlik bakmaya gitmek değil eğer düğün hazırlığı için gidiyor olsaydık ve tutumu bu şekilde olsa haklısınız ama ben gitmişken araya sıkıştırma istedim.Haddini aştıysam kusura bakmayın.
Bu arada gelinlikçide fotoğraf çektirmek yasak değil, ben bir sürü yerde boy boy fotoğraflar çektim provalarda.
Ayrıca sizinle ilgilenirler, siz yeter ki cool bir havada olun. Aklınızdan geçeni söylediğinizde çok fazla öneride bulunup sizi bunaltabilirler bile ilgiden.
Askıda hiçbir gelinlik pek anlaşılmıyor, mağaza kataloğundan bakıp deneyebilirsiniz, üzerinizde inanın farklı duruyor.
Beğendiklerinizin görsellerini isteyin, çekmeleri lazım. Ben hiç aksi durumla karşılaşmadım umarım siz de karşılaşmazsınız.
En güzelini yaparsınız izmirde o kadar çok çeşit var ki herr gittiğimde gözüm vitrinlerde hepsi çok güzel keşke her sene gelinlik giysem gezsem sizde çok güzel bi model bulursunuz eminimGelinlik bakmak için gitmiyorum eğer öyle olsaydı yanımda başka birini götürürdüm çoğunluk tek başına bakabilirsin ilgilenirler dedi ben de tek gidip beğenip sonra annemle bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?