Nişanlım gelinlikçiye gelmek istemiyor

En güzelini yaparsınız izmirde o kadar çok çeşit var ki herr gittiğimde gözüm vitrinlerde hepsi çok güzel keşke her sene gelinlik giysem gezsem sizde çok güzel bi model bulursunuz eminim
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese istediği gibi bir gelinlik nasip olur. Ben çok öyle gelinlik kafasında değilim sade, tarlatanı olmayan ama şık bir model arıyorum

Keşke

Size bi hayat tecrübesi vereyim ; herhangi bir yere gelmek istemeyen birini kim olursa olsun asla davet etmeyin, ısrar etmeyin, götürmeyin, yoksa berbat eder götürdüğünüz yerde herşeyi, olan size olur
Kesinlikle öyle...

Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese istediği gibi bir gelinlik nasip olur. Ben çok öyle gelinlik kafasında değilim sade, tarlatanı olmayan ama şık bir model arıyorum
Çook vaar çook öyle istediğiniz modeller özellikle sahil kesimi olduğu için çok satılıyor vitrinlerde dolu o tarzlar mağaza içinde neler vardır allah bilir

Net net konuş ne demek gelinlikçiye gelmicem tek git? öyle şey mi olur hani yanında başkası olur tamam da tek başına da olmaz ki

Hepinize çok teşekkür ederim. Çok güzel destek oldunuz artık yalnız gitmekten çekinmiyorum. Kendim gidip bakacağım eğer giderken nişanlım beni yalnız bırakmak istemez diye gelirse bana eşlik eder. Onun haricinde ona ihtiyacım yok konusunu bir daha ona açmayacağım

En güzeli hemde istediğiniz gibi içinize sinen bir sürü model bakar denersiniz birinin sıkıldı mı gitsek mi derdi olmadan

Müstakbel eşim gel beraber damatlık bakalım dese ne bileyim çok sıkılırım (benim görüşüm)
O gelsin ister miyim? Bilemedim sanırım ben de çok gitme taraftarı olmadığım için çok alınmazdım sanırım
Çok çok büyük bir olay değil anneniz ya da arkadaşınızla gider bakarsınız bu sefer işinizi halledin hem araya sıkıştırmayın gelinlik işini

benim eşim gelmişti yanımda hatta provalara bile fakat gelmek istemese de şu anki kafamla çok yadırgamam açıkçası. ne bileyim, erkeklerin çok estetik zevki olduğunu düşünmüyorum. ne giyerseniz giyin, güzel diyecekler gibi geliyor yüksek ihtimal sizin beğenmediğinize bile güzel diyecek geldiğinde. çünkü düz mantık adamlar, beyaz mı beyaz gelinlik mi gelinlik. daha önce de sizi gelinlikle görmediyse hepsi prenses gibi gelir ben bile o kadar gelinliği bir arada görünce afalladım, en istemediğim modelleri bile denemek için giydiğimde beğenmiştim hdhdhd eğer imkan varsa bir kız arkadaşınızla gidin derim. daha çok yardımcı olur

Bence gelmek istememesi çok normal, ilgi duymaması da çok normal. Ama sen anlamasan da gel yanımda ol dedikten sonra gelmeyi bir düşünmesi lazım. Orada saatlerce beklemek istemiyor sanırım, rahatına düşkün biriyse demek ki.

Gelinligimi yalniz basima kendim begendim. Bir kere de annemle gittik ona gosterdim o kadar. Asla ve asla alisverise biriyle cikamam.

Sizin gönlünüze göre olsun yeterli, mutlaka beğeneceğiniz bir model çıkar, çok aşırı önemsemenin de manası yok bence, aylarca gelinlik seçemiyor bazısı, nedir yani, çok abartanlar var. Şık, sade veya şatafatlı artık nasıl seviyorsanız kendinize yakışan bir modeli seçersiniz. Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız, bu tarz şeyler onu bayıyor olabilir, illa sevgisizlik, hevessizlik diye tanımlamamak lazım, herkes ayrı bir dünya, bazı arkadaşlar gelir geçer yorumlarda bulunmuş, herkes aynı değil..

Ben eşime gelinlik bakmaya gittiğimi bile söylememiştim. Çalışandan rica ettim, görüntülü aradım gelinlik üstümde gösterdim. Zaten tek 1 tane gelinlik denedim günlerce gezip kafamda tartmıştım. Sonra da onu diktirdim zaten. Özel dikim yapan biryerdi. Rica ederseniz görüntülü arama yapmanıza izin vereceklerdir

Tavrı uğraşamam ben öyle şeyle sen seç işte gibi miydi? Yoksa erkeğin ne işi var gelinlikçide kadınlar seçsin gibi mi?
Ayrıca bence uzak bi yerden almayın zor oluyor. Gelinliğin işlemleri oluyor. Size en yakın neresiyse ordan almanızı tavsiye ederim.
Ben eşimle gitmiştim çünkü yaşadığım yerden değilde evlendikten sonra oturacağım yerden aldım kiraladığım için. Eşimin olması iyi olmuştu çünkü dekoltesine vs beraber karar verdik.

Yalnız alışveriş yapmak gibisi var mı ,yaaa öylede bir karar veririm en güzeli değil en çok yakışanı beğenirim olur biter , vücut tipinize göre araştırma yapın gitmeden hangi modeller yakışır gibi... Hemen karar vermeyin en son hiçbir şey yapamaz iseniz bnm gibi yazı tura atın...

Tek gidince ilgilenmiyorlar evet.Bir arkadaş bul benim düğünümde haziranda Mart'ta bakmayı düşünüyorum.Gelinlikcilere

Nisanlin gelinlikçiye gelmeme sebebi olarak 'ben anlamam" tabirini kullanacak kadar afedersin senin anlamli anlarina mana yukleyen biri olamiyor henuz. Sen sorunun asil kaynagina in bence gelinlik secmeden önce.. bu adam bugun ben anlamam diyecek yarin kendi isini kendin yap beni bulastirma diyecek farkinda misin? Bence gelinlik secmek yerine sıfırdan en kalitelisinden adam gibi bir nişanlı seç kendine. Hayatinda basarilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…