- 7 Ocak 2023
- 293
- 264
- 18
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese istediği gibi bir gelinlik nasip olur. Ben çok öyle gelinlik kafasında değilim sade, tarlatanı olmayan ama şık bir model arıyorumEn güzelini yaparsınız izmirde o kadar çok çeşit var ki herr gittiğimde gözüm vitrinlerde hepsi çok güzel keşke her sene gelinlik giysem gezsem sizde çok güzel bi model bulursunuz eminim
KeşkeAçıkçası ben konu sahibinden daha fazla içerledim sanırım bu duruma.
Keşke yanında olup onunla ben gitseydim.
Hayat onların, nişanlısını elbette daha iyi tanıyor.
Evet o cümleyi üzüldüğüm için abartılı olarak kurmuşum ama gene de keşke beraber gitselerdi.
Kesinlikle öyle...Size bi hayat tecrübesi vereyim ; herhangi bir yere gelmek istemeyen birini kim olursa olsun asla davet etmeyin, ısrar etmeyin, götürmeyin, yoksa berbat eder götürdüğünüz yerde herşeyi, olan size olur
Olmadı sen burdan at bize biz yorumlayalım müstakbel eşinden daha çok işe yararız
Çook vaar çook öyle istediğiniz modeller özellikle sahil kesimi olduğu için çok satılıyor vitrinlerde dolu o tarzlar mağaza içinde neler vardır allah bilirÇok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese istediği gibi bir gelinlik nasip olur. Ben çok öyle gelinlik kafasında değilim sade, tarlatanı olmayan ama şık bir model arıyorum
Tabii yaa istemiyorsa gelmesin çok lazım sanki dikişinden anlamaz modelinden anlamaz biz en azından burda güzel güzel yorumlarız yeter ki konu sahibi kendini yalnız hissetmesinİşte bacı dayanışması KK yı bu yüzden seviyorum
En güzeli hemde istediğiniz gibi içinize sinen bir sürü model bakar denersiniz birinin sıkıldı mı gitsek mi derdi olmadanHepinize çok teşekkür ederim. Çok güzel destek oldunuz artık yalnız gitmekten çekinmiyorum. Kendim gidip bakacağım eğer giderken nişanlım beni yalnız bırakmak istemez diye gelirse bana eşlik eder. Onun haricinde ona ihtiyacım yok konusunu bir daha ona açmayacağım
Sizin gönlünüze göre olsun yeterli, mutlaka beğeneceğiniz bir model çıkar, çok aşırı önemsemenin de manası yok bence, aylarca gelinlik seçemiyor bazısı, nedir yani, çok abartanlar var. Şık, sade veya şatafatlı artık nasıl seviyorsanız kendinize yakışan bir modeli seçersiniz. Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız, bu tarz şeyler onu bayıyor olabilir, illa sevgisizlik, hevessizlik diye tanımlamamak lazım, herkes ayrı bir dünya, bazı arkadaşlar gelir geçer yorumlarda bulunmuş, herkes aynı değil..İkimiz Bir iş için İzmire gideceğiz. Gitmişken ben de oradan gelinlik bakmak istiyorum çünkü yaşadığım yerde içime sinen bir şey olmadı çok da mağaza yok. Nişanlıma gitmişken gelinlik bakmak istediğimi söyledim ama benim gelinlikçide ne işim var, anlamam ben gelinlikten gerilirim ben istemiyorum dedi aşırı saçma bir öneri olarak da birlikte gideceğin başka birini ayarlayalım dedi tanıdığımız kimse yok orada. Tek başıma bakmak istemiyorum hem çok kararsız biriyim hem de fotoğraf vs çekimi yasak olduğu için kimsenin görüşünü alamamaktan dolayı seçim yapamam. Ayrıca tek gidersem de mağaza çalışanlarının nasılsa almaz diye düşünüp benimle ilgileneceğini sanmıyorum Nişanlıma çok kızdım sizce ne yapmalıyım
Ben eşime gelinlik bakmaya gittiğimi bile söylememiştim. Çalışandan rica ettim, görüntülü aradım gelinlik üstümde gösterdim. Zaten tek 1 tane gelinlik denedim günlerce gezip kafamda tartmıştım. Sonra da onu diktirdim zaten. Özel dikim yapan biryerdi. Rica ederseniz görüntülü arama yapmanıza izin vereceklerdirİkimiz Bir iş için İzmire gideceğiz. Gitmişken ben de oradan gelinlik bakmak istiyorum çünkü yaşadığım yerde içime sinen bir şey olmadı çok da mağaza yok. Nişanlıma gitmişken gelinlik bakmak istediğimi söyledim ama benim gelinlikçide ne işim var, anlamam ben gelinlikten gerilirim ben istemiyorum dedi aşırı saçma bir öneri olarak da birlikte gideceğin başka birini ayarlayalım dedi tanıdığımız kimse yok orada. Tek başıma bakmak istemiyorum hem çok kararsız biriyim hem de fotoğraf vs çekimi yasak olduğu için kimsenin görüşünü alamamaktan dolayı seçim yapamam. Ayrıca tek gidersem de mağaza çalışanlarının nasılsa almaz diye düşünüp benimle ilgileneceğini sanmıyorum Nişanlıma çok kızdım sizce ne yapmalıyım
Yalnız alışveriş yapmak gibisi var mı ,yaaa öylede bir karar veririm en güzeli değil en çok yakışanı beğenirim olur biter , vücut tipinize göre araştırma yapın gitmeden hangi modeller yakışır gibi... Hemen karar vermeyin en son hiçbir şey yapamaz iseniz bnm gibi yazı tura atın...İkimiz Bir iş için İzmire gideceğiz. Gitmişken ben de oradan gelinlik bakmak istiyorum çünkü yaşadığım yerde içime sinen bir şey olmadı çok da mağaza yok. Nişanlıma gitmişken gelinlik bakmak istediğimi söyledim ama benim gelinlikçide ne işim var, anlamam ben gelinlikten gerilirim ben istemiyorum dedi aşırı saçma bir öneri olarak da birlikte gideceğin başka birini ayarlayalım dedi tanıdığımız kimse yok orada. Tek başıma bakmak istemiyorum hem çok kararsız biriyim hem de fotoğraf vs çekimi yasak olduğu için kimsenin görüşünü alamamaktan dolayı seçim yapamam. Ayrıca tek gidersem de mağaza çalışanlarının nasılsa almaz diye düşünüp benimle ilgileneceğini sanmıyorum Nişanlıma çok kızdım sizce ne yapmalıyım
Tek gidince ilgilenmiyorlar evet.Bir arkadaş bul benim düğünümde haziranda Mart'ta bakmayı düşünüyorum.Gelinlikcilereİkimiz Bir iş için İzmire gideceğiz. Gitmişken ben de oradan gelinlik bakmak istiyorum çünkü yaşadığım yerde içime sinen bir şey olmadı çok da mağaza yok. Nişanlıma gitmişken gelinlik bakmak istediğimi söyledim ama benim gelinlikçide ne işim var, anlamam ben gelinlikten gerilirim ben istemiyorum dedi aşırı saçma bir öneri olarak da birlikte gideceğin başka birini ayarlayalım dedi tanıdığımız kimse yok orada. Tek başıma bakmak istemiyorum hem çok kararsız biriyim hem de fotoğraf vs çekimi yasak olduğu için kimsenin görüşünü alamamaktan dolayı seçim yapamam. Ayrıca tek gidersem de mağaza çalışanlarının nasılsa almaz diye düşünüp benimle ilgileneceğini sanmıyorum Nişanlıma çok kızdım sizce ne yapmalıyım
Nisanlin gelinlikçiye gelmeme sebebi olarak 'ben anlamam" tabirini kullanacak kadar afedersin senin anlamli anlarina mana yukleyen biri olamiyor henuz. Sen sorunun asil kaynagina in bence gelinlik secmeden önce.. bu adam bugun ben anlamam diyecek yarin kendi isini kendin yap beni bulastirma diyecek farkinda misin? Bence gelinlik secmek yerine sıfırdan en kalitelisinden adam gibi bir nişanlı seç kendine. Hayatinda basarilar.İkimiz Bir iş için İzmire gideceğiz. Gitmişken ben de oradan gelinlik bakmak istiyorum çünkü yaşadığım yerde içime sinen bir şey olmadı çok da mağaza yok. Nişanlıma gitmişken gelinlik bakmak istediğimi söyledim ama benim gelinlikçide ne işim var, anlamam ben gelinlikten gerilirim ben istemiyorum dedi aşırı saçma bir öneri olarak da birlikte gideceğin başka birini ayarlayalım dedi tanıdığımız kimse yok orada. Tek başıma bakmak istemiyorum hem çok kararsız biriyim hem de fotoğraf vs çekimi yasak olduğu için kimsenin görüşünü alamamaktan dolayı seçim yapamam. Ayrıca tek gidersem de mağaza çalışanlarının nasılsa almaz diye düşünüp benimle ilgileneceğini sanmıyorum Nişanlıma çok kızdım sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?