nişanlım hiçbir isteğime değer vermiyor

bende konu sahıbının ılk serzenişini okuduktan snra, bır sonrakı yoruımunu uslubunuza dıkkat edın cok ustumuze gelmeyın tarzında yorumunu gordum ama kızamadım cunku ınsanlar bazen bı yola gırıyor ve o yoldan dönemeyecegnı dusunebılıyor amacları sadece dertlesmek olabılıyor, kendısı de bılıyor aslında artıları eksılerı...
ne dıyım Allah yardımcın olsun canım nısanlın zor bırı ama sen dewam etmeyı dusunuyorsun anladıgım kadarıyla umarım duzelır ama kadınların ıstedıgı tek sey ruhlarının okşanması belkı guzel sewgı dolu deseydı her ıstegını sen kabul edıcektın bılemıyorum nısanlınla bu cırkın yaklasımını konus bence rahatsızlıgını belırt

Üslubuna dikkat et dediği üye benim:)
bizzat başıma geldiği için o sinirle yaşayarak cevap evrdim...
ama nafile
bekarken anlamıyor insan bi garip şekilde koşa koşa gidiyor ya mutlu yada acı dolu bir evliliğe..
ne diyelim konu sahibi gitti yazmıyor bile kızdırdık onu belkide:):)

amanin ablamin kocasinin bir ust modeliymis bu bizim hodukkk annemin babamin yatak odasi var tas gibi bize vercek demis nikah kiyildikdan sonra masraf yapmayalim deyince ablam yuzugu cikarmis aha sapi deyip sonrada kapiya donup buda kapi deyince evcek etekleri tutusmus :1:delulerin ablam yarin gidip nikahida iptal edecem deyince kv yapma yavrum gidelim ozel tasarim gelinlik alalim hersey istegine gore olcak annem bir yagcilik neyseki ablamin isine yaradi herseyi yaptirdi:9:sende minnet etmiyormus gibi davran nasil pervane olurlar etrafinda

yuh ya hu sizinki çığır açmış artık söyleyecek söz yok
gel beraber uyuyalım annemlerle dememişler iyi ki:6:

Büyük konusmiyimde ben böyle bi adamla evlenmezdim :19: bu ne ya affedersinizde cimrinin önde gideniymis bu calısmasaydınız daha neler yapardı bu size ..... :20:

canım halini anlatıyor şu an başkasının yanında maaşlı çalışıyor o yaşa gelmiş, kendi işini kurmak istiyor onu anlıyorum. istanbul gibi biyerde 70 m² eve 800/900 lira vericez gel kredi çekmeden ev alsın ailem düğnde çok para harcamıyalım diyor. Düşününce bunlar kötü şeyler değil. Benim daha önce biri vardı ah canım ne dersen o olsun bilmem ne yoluna ölürüm geberirim yok yemeği ağzıma tutmalar falan ama asıl onun derdi paraydı ve benim maaşımdaydı gözü.
Nişanlım öyle biri değil lütfen tanımadan onu bu şekilde yargılamayın. Ben burada üzüntümü ve kırıldığım şeyleri sizlerle paylaştım diye bu şekilde rencide edici konuşmak sizlere düşmüyor ve yakışmıyor. Herkes kendi halini bilir. Ay kocam çok iyidir çok cömerttir çok bana değer verir diyenlerin aslında ne içler acısı halde olduğunu bilecek kadar çok gördüm böyle şeyleri
LÜTFEN YORUM YAPARKEN USLUBUNUZA DİKKAT EDİN

Yahu arkadaş ben sizleri anlamıyorum büyümüyor musunuz da böyle oluyorsunuz ya da daha olmadınız mı tam. Kimin üslubunda kötü birşey gördün anlamışta değilim. Üslubunuza asıl sizin dikkat etmeniz gerekiyor. Ya açtığın konu başlığına bak verdiğin cevaplara bak ne halta açıyorsunuz o zaman bu konuları vayy arkadaş... Hakaret mi ettik küfür mü ettik anlamadım var mı yazılanlar da en ufak rencide edecek birşey. Alın nişanlınızla mutlu mesut yaşayın pardon kocanızla. Ha bu arada '' Ay kocam çok iyidir çok cömerttir çok bana değer verir diyenlerin aslında ne içler acısı halde olduğunu bilecek kadar çok gördüm böyle şeyleri '' diye yazmışsınız o zaman bir daha kimseye akıl danışmayın derim ben tecrübelisiniz madem çevrenizden dolayı......Tövbe
::45:

Yahu arkadaş ben sizleri anlamıyorum büyümüyor musunuz da böyle oluyorsunuz ya da daha olmadınız mı tam. Kimin üslubunda kötü birşey gördün anlamışta değilim. Üslubunuza asıl sizin dikkat etmeniz gerekiyor. Ya açtığın konu başlığına bak verdiğin cevaplara bak ne halta açıyorsunuz o zaman bu konuları vayy arkadaş... Hakaret mi ettik küfür mü ettik anlamadım var mı yazılanlar da en ufak rencide edecek birşey. Alın nişanlınızla mutlu mesut yaşayın pardon kocanızla. Ha bu arada '' Ay kocam çok iyidir çok cömerttir çok bana değer verir diyenlerin aslında ne içler acısı halde olduğunu bilecek kadar çok gördüm böyle şeyleri '' diye yazmışsınız o zaman bir daha kimseye akıl danışmayın derim ben tecrübelisiniz madem çevrenizden dolayı......Tövbe
::45:

güzel cevap:):):):)

Back
X