Siz çalışıyor musunuz?merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
Düğünü iptal etmeniz gerekiyor.merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
bilemiyorum çok büyük çıkmazdayım. bugün bir yere iş görüşmesine gitti fakat orda da tutunabilecek mi o bile meçhulDüğünü iptal etmeniz gerekiyor.
Hayatınız böyle geçecek çünkü.
Sakin ol ve o yüzüğü yavaşça çıkarsizce ne yapmalıyım?
ben çalışıyorum şu anNe yapacaksınız hangi parayla geçinip karnınızı doyurup, aşkınızı yaşayıp balayına gidecek bir de düğün masraflarını ödeyeceksiniz?
Siz çalışıyor musunuz
Çıkmazda değilsiniz.bilemiyorum çok büyük çıkmazdayım. bugün bir yere iş görüşmesine gitti fakat orda da tutunabilecek mi o bile meçhul
Siz bakarsanız eve o zaman. O da rahatına bakar.ben çalışıyorum şu an
ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlarAdamın bir baltaya sap olma problemi var ??? Evine bakabilecegini düşünüyor musun??
ayrılmak için geç değil. SORUMSUZZZ
merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Neyle iddayla mi günübirlik işlerle mi ??? Bence kendini seviyorsan birak imkani yok düzelmez.ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
ben bundan 3 ay önce hem bu işsizlik hem de başka problemler yüzünden nişan attım ama ailem istemediği için barıştım tekrar. şu an onlarda pişman barıştırdıkları içinSiz bakarsanız eve o zaman. O da rahatına bakar.
Bence yol yakınken dönün iş bulamamak ayrı keyfi işten çıkmak çok ayrı meseleler
Ekmeği taştan değil çalışarak çıkartıyoruz bu devirde desene çevrene. Hatta artık çalışarak bile çıkartamıyoruz resmen. Yatan herife ne ekmeği gelecek ? Herifi başına atacaklar akıllı olmazsan diyeyim ben.ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?