nişanlım işsiz

merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
Neden hala nişanlın?

ben bundan 3 ay önce hem bu işsizlik hem de başka problemler yüzünden nişan attım ama ailem istemediği için barıştım tekrar. şu an onlarda pişman barıştırdıkları için
Baksanıza aklınız hala karışık içinize sinmiyor bu durum.
Peki siz Nisan atınca beyefendi bi adım attı mı iş konusunda. Yoksa Sadece milletin çabasıyla mi baristiniz

Çok kısa ve net bir şekilde ayrılın diyeceğim.
İş hayatı kime kolay ki nişanlınız iş beğenmeyip kolay iş arıyor.
Böyle giderse çok yıpranırsınız.

bu tipte erkekler kanserli hücre gibi sarar kadınların vücudunu. bu adamlarla evli ne kadar kadın tanıdım ise tuhaf şekilde çocukları var ve hepsi amiyane tabirle köpek gibi çalışıp bu parazitleri besliyor ve boşanmıyorlar. anlamlandıramadığım bir durum.
size gelince, insan işsiz kalabilir bir süre iş bulamayabilir bunalabilir. bu zamanlarda elbette destek olunmalı birbirine. ancak burdan görünen nişanlınızın tam da yukarda tarif ettiğim zora gelemeyen parazit bir kadına yaslanıp yaşayan bir tip olduğu
ayrıl boşan dilde kolay kelimeler farkındayım ama evlenirseniz hayatınız kayabilir. bana ayrılmanız ya da evliliği en az 1 yıl ertelemeniz ve gözlem yapıp karar vermeniz mantıklı geliyor

ben evine bakabileceğini düşünmüyorum a çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Taştan çıkaracak adam şimdiye çıkarırdı, aylarca boş kalmazdı. Çevreniz çok biliyor ama kendi kızları olsa vermezler böyle birine, adam boşa çıkıp başımıza sarmasın diye avutuyorlar sizi.

merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
Bizi dinleyecegini sanmıyorum ama aklın varsa evlenme hadi onu yapamam dersen kesinlikle düğünü ertele ise girene kadar, tabi evlenmek için işe girer köprüyü geçtikten sonra tekrar işten çıkar. İşi sevmeyen tembel adama işi sevdiremez kimse ya el aleme el açarsınız yada siz calisicaksiniz.

Ekmeği taştan değil çalışarak çıkartıyoruz bu devirde desene çevrene. Hatta artık çalışarak bile çıkartamıyoruz resmen. Yatan herife ne ekmeği gelecek ? Herifi başına atacaklar akıllı olmazsan diyeyim ben.

Baksanıza aklınız hala karışık içinize sinmiyor bu durum.
Peki siz Nisan atınca beyefendi bi adım attı mı iş konusunda. Yoksa Sadece milletin çabasıyla mi baristiniz
çaba yok hiç bir şekilde ağzında tek laf ben seni aç mı bırakıcam ben serseri miyim

Bizi dinleyecegini sanmıyorum ama aklın varsa evlenme hadi onu yapamam dersen kesinlikle düğünü ertele ise girene kadar, tabi evlenmek için işe girer köprüyü geçtikten sonra tekrar işten çıkar. İşi sevmeyen tembel adama işi sevdiremez kimse ya el aleme el açarsınız yada siz calisicaksiniz.
yok artık son raddedeyim emin olun gemileri yakmak üzereyim

ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Valla onlar eskidendi canım.artik ortada sıkılıcak taşta kalmadı.benimkide düğüne bir hafta kala işten ayrıldı.tam 8 sene bir iş tutturamadı benim zorlamamla iş bulmamla 3.6 ay çalıştı bıraktı.8 senem ona bakmakla herseyden yoksun kalarak geçti.ve en son davayı actigimda tüm borç bana kaldı.kendisi birde elimdeki tek mal varligimi bosanma karsiliginda benden istedi.demem oki aklını kullan erkek milletine yaranilmaz.bence direk kaç o adamdan

Sadece sunu soyleyecegim, evine 1 ekmek dahi getiremeyecek bir adam var karsinda.

Saygı duyabilecek misin? Hayir.

Dolayisiyla evliligin yürümeyecek. Nisan atmaktan baska caren yok.

ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Ekmeğini taştan çıkarmak için neyi bekliyormuş pardon? Büyük ihtimalle bir baltaya sap olamayacağını bilenler öyle diyorlardır,o da nişanlınız öyle bir insan olduğu için değil başlarına kalmasın diye.

Ekmeğini taştan çıkarmak için neyi bekliyormuş pardon? Büyük ihtimalle bir baltaya sap olamayacağını bilenler öyle diyorlardır,o da nişanlınız öyle bir insan olduğu için değil başlarına kalmasın diye.
her şey ailemin yüzünden oldu. zamanında barıştırmasalardı böyle olmayacaktı. karşı taraft abarışmamız için tek bir çaba yokken benim ailem barıştırdı. sırf tanıdık bildik insan diye

Back
X