nişanlım işsiz

Sizde barışmak istemisşiniz ki barismissiniz. Şimdi ailenizde pismanken neyi bekliyorsunuz. Kararlı olun artık.
 
ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Ekmeğini taştan çıkaracak adam düğün arefesi afedersiniz bir tarafını yaymaz işten çıkmaz. Giderler arttı, karıma mahcup olmayayım, millet karı parası yiyor demesin der susar işinde oturur. Çevreyi dinlemeyin böyle adama kız verilmez. Babanız bişi demiyor mu?
 
Aileniz onlardan kopmayın, elinizi çekmeyin, yararlanmaya devam edelim diye kendilerince tanıdığı yakınlarında olan bir yere göndermek istiyorlar, ama o işler öyle olmayacak. Damat bey faydalanabildiği kadar faydalanacak ailenizden sonra bi bahane ile küsüp ölüm ayrılığı yapacak. Ava giden avlanacak yani.
 
yok babam bu iş bitsin diyor zaten
 
yok ailem öyle biri değil. öyle olsaydı şu an da diretirlerdi evleneceksin diye
 
yok babam bu iş bitsin diyor zaten
babanız arkanızdaysa durduğunuz kabahat. Hemen babanız konuşsun bu şartlar altında kızımı sana emanet edemem desin ve bitsin. Ne demek aç bırakmam?? olay karın doyurmak mı ?? bir kuru ekmekle de karın doyuyor. kafalara bak ya
 
ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Çevredeki insanlar her şeyi söylüyorum. dik duruşunuz burada ortaya çıkmalı buda karakter meselesi. çünkü siz aynı eve gireceksiniz siz çocuk doguracaksiniz, dünyaya gelecek olan cocuklarin günahına girmeye kimsenin hakkı yok sizin bile.
Ben çalışmayan bir babanın sorumluluk almayan bir annenin kızı olarak bunu söylüyorum o adamdan bir hayır gelmez tembel ve SORUMSUZ çünkü. Şuan ikisi ile de göruşmüyorum ve benim gözümde daha çok anne suçlu o adami tercih etmeme çocuk yapmama sizin elinizde
 
evlenme yani 1 yıl olmuş çalışmak isteyen insan evde oturur mu eşyaları falan nasıl yaptınız
 

evlenme yani 1 yıl olmuş çalışmak isteyen insan evde oturur mu eşyaları falan nasıl yaptınız
baba parası birde çıktığı yerden işsizlik ve tazminat alarak
 
çaba yok hiç bir şekilde ağzında tek laf ben seni aç mı bırakıcam ben serseri miyim
Bir erkeğin şu hayatta çalışıp para kazanmaktan başka ne gibi bir sorumluluğu var ki? Kadın öyle mi. Hem çalışıyor,hem evin işi,hem çocuğun bakımı derken bir erkekten çok daha fazla şey yapıyor,çok daha fazla sorumluluğu var. Erkeklerin büyük bir kısmı ev işine,çocuk bakımına da yardım etmez ama bunları önemsiz kılacak bazı şeyler vardir ki bunların en başında çalışıp para kazanması geliyor bence. Devir öyle bir devir ki bir ailede hem kadın hem erkek çalışıyor yine de geçinilemiyor bir de sizin eve tek maaş girecek o da sizin maaşınız olacak. Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama bizim ülkemizin bazı yerlerinde kadın erkek maaşı arasında büyük farklar olabiliyor. Sizin maaşınız sizi geçindirmek için yeterli olacak mı? Hiç sanmıyorum. Öyle bir maaş almalısınız ki eşinizin çalışmıyor oluşu size bir şey kaybettirmesin ama yine diyorum erkeğin çalışmadığı evde ne huzur olur ne de ağız tadı. Zaten bir tek sorumlulukları var çalışıp para kazanmak. Onu da yapmayacaksa anne babası bile evde istemez öyle birini.
 
aynen öyle ben de kararımı verdim ailem de net bu konu da işe girse de güven kalmadı zaten
 
Bi de ben serseri miyim diyor. Ahahah höst. Sen kimsin serseri olacaksın? Serseri adam atik adamdır, enerjiktir, eğlenmeyi eğlendirmeyi bilir en azından, bi yerde akıllanır sonra tadından yenmez sonra. Sen miskinsin. Bi işe yaramazsın, yatakta bile naz yaparsın.
 
aynen öyle tek yapması gereken işe girmek onu bile beceremedi 6-7 aydır. bir de neden grimedin dediğimde rızkı veren Allahtır ben ne yapayım bulamıyorum diyor. 26 yaşında ki bir insan iş bulamaz mı ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…