Bir erkeğin şu hayatta çalışıp para kazanmaktan başka ne gibi bir sorumluluğu var ki? Kadın öyle mi. Hem çalışıyor,hem evin işi,hem çocuğun bakımı derken bir erkekten çok daha fazla şey yapıyor,çok daha fazla sorumluluğu var. Erkeklerin büyük bir kısmı ev işine,çocuk bakımına da yardım etmez ama bunları önemsiz kılacak bazı şeyler vardir ki bunların en başında çalışıp para kazanması geliyor bence. Devir öyle bir devir ki bir ailede hem kadın hem erkek çalışıyor yine de geçinilemiyor bir de sizin eve tek maaş girecek o da sizin maaşınız olacak. Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama bizim ülkemizin bazı yerlerinde kadın erkek maaşı arasında büyük farklar olabiliyor. Sizin maaşınız sizi geçindirmek için yeterli olacak mı? Hiç sanmıyorum. Öyle bir maaş almalısınız ki eşinizin çalışmıyor oluşu size bir şey kaybettirmesin ama yine diyorum erkeğin çalışmadığı evde ne huzur olur ne de ağız tadı. Zaten bir tek sorumlulukları var çalışıp para kazanmak. Onu da yapmayacaksa anne babası bile evde istemez öyle birini.