- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
senin kendi aklın yok mu? bu adamdan ne köy olur ne kasaba evlenirsen de buraya çok başlık açarsınben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin kendi aklın yok mu? bu adamdan ne köy olur ne kasaba evlenirsen de buraya çok başlık açarsınben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Sen varsın işte.Şöyle insanların kendini kötü hissettiği zamanlarda böyle komik sanılan yorumlar kadar gereksiz ne var acaba?
akılla alakası yok hayatım söz konusu ve takdir edersiniz ki işim zor kimseye de anlatamıyorum. tek çarem buraya yazmaktı. yoksa çok şükür aklım fikrim yerindesenin kendi aklın yok mu? bu adamdan ne köy olur ne kasaba evlenirsen de buraya çok başlık açarsın
Tövbe yarabbim kendi tembelliğini bile Allah'a yıkıyor.aynen öyle tek yapması gereken işe girmek onu bile beceremedi 6-7 aydır. bir de neden grimedin dediğimde rızkı veren Allahtır ben ne yapayım bulamıyorum diyor. 26 yaşında ki bir insan iş bulamaz mı ya
Ağlamayan bebeğe süt vermezler yok öyle rızkı veren Allah'tır deyip beklemek. İstese bulur. Hani taşı sıksa suyunu çıkarırmış ya gider en ağır işlerde de çalışır ama yine de boş boş oturmaz. Bu çalışmayan erkek yüzünden çok yuva yıkılıyor. Daha geçen bir akrabamız kocasının çalışmıyor oluşundan dolayı boşanma davası açtığını söyledi ve 3 tane de çocukları var. Sizin şu an öyle bir durumunuz da yok bence zararın neresinden dönerseniz kâr deyip bu işi iyice bir düşünün.aynen öyle tek yapması gereken işe girmek onu bile beceremedi 6-7 aydır. bir de neden grimedin dediğimde rızkı veren Allahtır ben ne yapayım bulamıyorum diyor. 26 yaşında ki bir insan iş bulamaz mı ya
Babanızı dinleyin.yok babam bu iş bitsin diyor zaten
Neredeyse 2 yıl olacak ülkemizin yarışı taş .Artık cukartsin ekmeğini zahmet olmazsa.Evini gecindiremeyecek erkek evlenmesin lütfenben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Aynen öyle çakal çukul serseri olmak bile bir çap ister bu bildiğin çapsız ve çulsuzBi de ben serseri miyim diyor. Ahahah höst. Sen kimsin serseri olacaksın? Serseri adam atik adamdır, enerjiktir, eğlenmeyi eğlendirmeyi bilir en azından, bi yerde akıllanır sonra tadından yenmez sonra. Sen miskinsin. Bi işe yaramazsın, yatakta bile naz yaparsın.
Ne kadar aklı başında bir hanımefendisiniz sizi tebrik ederimben kararımı zaten verdim. böyle bir insanla ömür geçmez. sevgi de bir yere kadar.
kimseye anlatmana gerek yok. böyle bir adamdan asla hayır gelmez. belliakılla alakası yok hayatım söz konusu ve takdir edersiniz ki işim zor kimseye de anlatamıyorum. tek çarem buraya yazmaktı. yoksa çok şükür aklım fikrim yerinde
Ay çok şükür baba da arkanızda bitirin gitsin. Çok da gençsiniz. Lütfen babanızı dinleyin ve kurtulun o heriften.yok babam bu iş bitsin diyor zaten
babası ne zamana kadar bakacak size almış tazminatı 1 yılda onu da yemiştir kendi hayatına bak sonu yokbaba parası birde çıktığı yerden işsizlik ve tazminat alarak
hayır relax bir insan
şuan ağlayarak yazıyor olsam da teşekkür ederim :)Ne kadar aklı başında bir hanımefendisiniz sizi tebrik ederim![]()
![]()
hehh işte aynısı işye tutunamama sebebi fevri ve üslupsuz olması zatenÜniversiteden bir sınıf arkadaşım var. Çocuk başarılı bir çocuk ama öfkeliydi eskiden beri. Girdiği iş yerlerinde bir türlü dikiş tutturamadı. Hep bir sorun oldu kısa süreli girdi çıktı. Eşim geçenlerde sormuş 5-6 yıllık evlisiniz evi nasıl geçindiriyorsun bizler de iyi şartlar altında çalışmıyoruz ama görmezden geliyor demiş.
Arkadaşımın verdiği cevap ev bizim hanımın babasının, kızına kart verdi, bizimkilerde destek oluyorlar. Ben de ara ara online iş yapıyorum özel ders veriyorum düzenli olmasa da demiş. Eşim de bir kaç şey söylemiş kızmış hatta. Ama sonunuz böyle olmasın
hehh işte aynısı işye tutunamama sebebi fevri ve üslupsuz olması zaten
benim kardeşim öğrenci online satış yapıyor şuan tutturdu bizde yapalım diye. kolay yoldan para kazanma derdindeÜniversiteden bir sınıf arkadaşım var. Çocuk başarılı bir çocuk ama öfkeliydi eskiden beri. Girdiği iş yerlerinde bir türlü dikiş tutturamadı. Hep bir sorun oldu kısa süreli girdi çıktı. Eşim geçenlerde sormuş 5-6 yıllık evlisiniz evi nasıl geçindiriyorsun bizler de iyi şartlar altında çalışmıyoruz ama görmezden geliyoruz demiş.
Arkadaşımın verdiği cevap ev bizim hanımın babasının, kızına kart verdi, bizimkilerde destek oluyorlar. Ben de ara ara online iş yapıyorum özel ders veriyorum düzenli olmasa da demiş. Eşim de bir kaç şey söylemiş kızmış hatta. Ama sonunuz böyle olmasın
Size karşı da üslubunda bir sıkıntı var mıydı?hehh işte aynısı işye tutunamama sebebi fevri ve üslupsuz olması zaten