Bedenimin bakire olması ya da ruhumun bakire olmaması sizi alakadar etmez kendi namus bekçiliğinizi yapınız:))Bedenin bakire olabilir ama ruhun asla...
Meni bulastiysa hamile olabilirsin
Eeee o zaman hamile olup olmaman da bizi alakadar etmez.
Beni ilgilendirmiyor zaten, bakireyim diye ortada gezme diye dedimBedenimin bakire olması ya da ruhumun bakire olmaması sizi alakadar etmez kendi namus bekçiliğinizi yapınız:))
Kız belki poponun arasından fırt diye vajinaya girdi nereden bilecezSpermler uçmaz, kafa atmaz, dolayısıyla hayır.
Tavsiyem evlenmeden önce biraz seks hayatı, kadın fizyolojisi ile ilgili biraz bilgi edinmeniz
Ne spermler var kotları pedleri delip geçen kalcayı mi aşmaz bence aşar aşabilir eheheSpermler uçmaz, kafa atmaz, dolayısıyla hayır.
Nisanlisi orumcek adam gibi meni fırlatıyor olabilirKız belki poponun arasından fırt diye vajinaya girdi nereden bilecez
Nisanlisi orumcek adam gibi meni fırlatıyor olabilir
Ve vurdu gooool olduEeee o zaman hamile olup olmaman da bizi alakadar etmez.
Yüz ustu yatıyorken kalçama sürttü ve boşaldı çiplaktik ikimiz de ben pek umursamadım bakireyim çünkü Icime girmiyor diye rahattım ama nişanlım menisinin içime girmiş olabileceğini söyledi yorumlariniz önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?