Yani boyle bir durumda yargılamak yerine yorum yapan bi karaktere sahibim herkesi kendim gibi zannetmişim problem yok :)Linçleneceğini bile bile değişik soru sormuşsun
Böyle bir durumda kendiniz ne olduğundan emin değilsiniz ki ? Başkalarına karakterli yorumlar yapıp yanlış yönlendirmeyinYani boyle bir durumda yargılamak yerine yorum yapan bi karaktere sahibim herkesi kendim gibi zannetmişim problem yok :)
Karakter arıyorumdurYani boyle bir durumda yargılamak yerine yorum yapan bi karaktere sahibim herkesi kendim gibi zannetmişim problem yok :)
İnşallah sizin de başınıza gelmez. Kınamasanız iyiydi.Ya pardon söylemeyi unuttum siz bakire değilsiniz bakirelik o et parçasıyla ölçülmüyo
İyiki herkes sizin gibi değil AllahtanYani boyle bir durumda yargılamak yerine yorum yapan bi karaktere sahibim herkesi kendim gibi zannetmişim problem yok :)
Bekaret: Ben ne alaka?bakireyim çünkü Icime girmiyor
Popona abdest aldıracak kadar sperm gittiyse hayirli olsun amma azcik kapıdan ugradiysa ihtimalin düşük ama Allah rızkını verip sana bı bebiş yollarsa da yapacak bişey yok erken bı bok yeme olayimiz oldu erken uredik dersiniz olur biterYüz ustu yatıyorken kalçama sürttü ve boşaldı çiplaktik ikimiz de ben pek umursamadım bakireyim çünkü Icime girmiyor diye rahattım ama nişanlım menisinin içime girmiş olabileceğini söyledi yorumlariniz önemli benim için
Yalnız bundan size ne? Size sorulan soru bambaşka kimsenin namus bekçisi değiliz keşke haddimizi bilebilsek.Bedenin bakire olabilir ama ruhun asla...
Meni bulastiysa hamile olabilirsin
Bakire olduğunu özellikle belirtmişse buradakilere de yorum yapma hakkı doğar. Kaldı ki zaten bakirelik böyle bir şey değil. Gayet haklı bir yorum.Yalnız bundan size ne? Size sorulan soru bambaşka kimsenin namus bekçisi değiliz keşke haddimizi bilebilsek.
Hiç de haklı değil herkesin kendi hayatı, kendi bedeni bizi alakadar etmez. Başınıza sizin de istenmeyen şeyler gelebilir sağlıklı düşünmeyip yanlış cümleler kurabilir ya da farklı düşünebilirsiniz. Bu kadar yargılayıcı olmamanızı tavsiye ederim.Bakire olduğunu özellikle belirtmişse buradakilere de yorum yapma hakkı doğar. Kaldı ki zaten bakirelik böyle bir şey değil. Gayet haklı bir yorum.
Bizi alakadar etmiyorsa bilmemize de gerek yoktu. Yazmazdı, olur biterdi. Burada cinsel ilişki yaşıyor olsa kimse bir şey demez zaten. Konu sahibinin bekaret kavramıyla ilgili yanlış bir algısı var, o yanılgı düzeltilmiş sadece. Yoksa ne yaşarsa yaşasın, bize ne?Hiç de haklı değil herkesin kendi hayatı, kendi bedeni bizi alakadar etmez. Başınıza sizin de istenmeyen şeyler gelebilir sağlıklı düşünmeyip yanlış cümleler kurabilir ya da farklı düşünebilirsiniz. Bu kadar yargılayıcı olmamanızı tavsiye ederim.
Zar yırtılmayınca kendilerini el degmemiş sanıyorlarBakire olduğunu özellikle belirtmişse buradakilere de yorum yapma hakkı doğar. Kaldı ki zaten bakirelik böyle bir şey değil. Gayet haklı bir yorum.
bakireyim demis bende yanlis olan bilgisini duzelttimYalnız bundan size ne? Size sorulan soru bambaşka kimsenin namus bekçisi değiliz keşke haddimizi bilebilsek.
O zaman git biraz bilgilen cahil kalmıssın cici kıssBedenimin bakire olması ya da ruhumun bakire olmaması sizi alakadar etmez kendi namus bekçiliğinizi yapınız:))
Istenmeyen bir olay gelmemiş basina, isteyerek sürtüşmus isteHiç de haklı değil herkesin kendi hayatı, kendi bedeni bizi alakadar etmez. Başınıza sizin de istenmeyen şeyler gelebilir sağlıklı düşünmeyip yanlış cümleler kurabilir ya da farklı düşünebilirsiniz. Bu kadar yargılayıcı olmamanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?