- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.828
- 798
- 35
Yok artıkYüz ustu yatıyorken kalçama sürttü ve boşaldı çiplaktik ikimiz de ben pek umursamadım bakireyim çünkü Icime girmiyor diye rahattım ama nişanlım menisinin içime girmiş olabileceğini söyledi yorumlariniz önemli benim için
Üçüzse eğer üç tane testi ardı ardına yapması gerekiyor değil mi?Böyle durumlarda çoklu gebelik şansı yüksek. Test yapın büyük ihtimalle hızlı artacak. Şimdiden hayırlı olsun üçüzleriniz
PuhahahahahahhaKocamdan bekledigim performans yukarıdaki mesajdadir
Ahahhahahaha komiksinizVe vurdu gooool oldu
Tabi ki test negatif çıkana kadar devam etmeli belki dördüz bile olabilirÜçüzse eğer üç tane testi ardı ardına yapması gerekiyor değil mi?
Yanlis bilmiyorsam ucuz olunca uc adet gordukten sonra test pozitif oluyorduÜçüzse eğer üç tane testi ardı ardına yapması gerekiyor değil mi?
En bakire o sen susar mısın kadın düşmanıYa pardon söylemeyi unuttum siz bakire değilsiniz bakirelik o et parçasıyla ölçülmüyo
Bakın bunu bilmiyordum. Öğrenmenin yaşı yokmuş gerçektenYanlis bilmiyorsam ucuz olunca uc adet gordukten sonra test pozitif oluyordu
En bakire o sen susar mısın kadın düşmanı
Oo tabi ki bakire lütfen ya . Ne fenasıniz ,hep içiniz kötü bakın az sonra beddua zinciri kurulacak . Bakire kalmalı ki nişanlısıyla ayrılırsa filan birsey yaşamadık desin.Ya pardon söylemeyi unuttum siz bakire değilsiniz bakirelik o et parçasıyla ölçülmüyo
En az sizin kadarAhahhahahaha komiksiniz
Kalanlar oldu bir bilsenİçine boşalıp hamile kalınmıyor biledışarıda nasıl kalacaksınız
Ikiz üçüz bebelerin olur InşAllahKocamdan bekledigim performans yukarıdaki mesajdadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?