- 21 Kasım 2017
- 28.977
- 125.945
- 598
Ajite etmeye çalışmış, becerememiş. Sanki tacize tecavüze uğradı.Istenmeyen bir olay gelmemiş basina, isteyerek sürtüşmus istekimse bana burada sevisip sevisip bakireyim demesin madem o kadar onemli sizin icin libidonuza sahip cikin
ya moralim duzeldi konudaki yorumlarlaBu tarz betimleyici, tahayyül ettirici başlıklar yasaklanmalı ama yaşimdi ben bi düşündüm aradan mı aktı gecti üstünden mi hopladı? Eğim ne kadardı çünkü eğim debiyi etkiler. Ha eğim azsa öyle çirkin popom olsun da istemem acıcası
Tebrik ederim. Bu pozisyonu genelde ikiz bebek isteyen uyguluyor. Siz bilmeden yapmissiniz, kabinizin temizligine karsilik ucuz bile olabilir.
Ben de ikinciyi dogurdum hala bakireyim işte kısmetse 3.de bekareti verijemya moralim duzeldi konudaki yorumlarla
nısanlı +35 puan bakırelık +15puan .. vajınaya degıl de kalcaya surttugunden + 50 puan ama cıplakmıssın butun + ları goturur o. hamıle olabılırsın.Yüz ustu yatıyorken kalçama sürttü ve boşaldı çiplaktik ikimiz de ben pek umursamadım bakireyim çünkü Icime girmiyor diye rahattım ama nişanlım menisinin içime girmiş olabileceğini söyledi yorumlariniz önemli benim için
salçalı tostu kalçalı tost olarak okudum psikolojim bozulduBu tarz betimleyici, tahayyül ettirici başlıklar yasaklanmalı ama yaşimdi ben bi düşündüm aradan mı aktı gecti üstünden mi hopladı? Eğim ne kadardı çünkü eğim debiyi etkiler. Ha eğim azsa öyle çirkin popom olsun da istemem acıcası
Kalçalı dost da olabilir baksalçalı tostu kalçalı tost olarak okudum psikolojim bozuldu
formundasin bebegimKalçalı dost da olabilir bak
Sanmıyorum ama siz yinede eczaneden hap alabilirsiniz bir kereye kullanmalık oluyor diye biliyorum düşük hapı galibaNişanlim kalçama başaldı
Son soruya evet diyorumyüz üstü yatarken bakireyim vajinaya girip hamile kalma sansim var mi?
Bir kereye kullanmalık düşük hapıSanmıyorum ama siz yinede eczaneden hap alabilirsiniz bir kereye kullanmalık oluyor diye biliyorum düşük hapı galiba
Tavsiye için teşekkür ederim ama ben çok senelik evliyim. Doğumuma da 1 aydan kısa bir süre kaldı.Sanmıyorum ama siz yinede eczaneden hap alabilirsiniz bir kereye kullanmalık oluyor diye biliyorum düşük hapı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?