Gebeliğe Hazırlık Nişanlim kalçama başaldı yüz üstü yatarken bakireyim vajinaya girip hamile kalma sansim var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Istenmeyen bir olay gelmemiş basina, isteyerek sürtüşmus iste kimse bana burada sevisip sevisip bakireyim demesin madem o kadar onemli sizin icin libidonuza sahip cikin
Ajite etmeye çalışmış, becerememiş. Sanki tacize tecavüze uğradı.

Spermlerin kuyrukları vardır ve vajina içine bırakıldıkları anda ileriye doğru hareket ederler. Yaşamaları için uygun sıcaklığa ancak vajina ve Rahim elverişli olduğundan, popodan vajinaya girene kadar hava ile temas edip mefta olurlar zaten...

Spermlerin ölüsü de dirisi de başa bela

Bunları yaptıktan sonra bakire olmanın bi önemi yok . Bu şekilde hamile kalamazsın

ya moralim duzeldi konudaki yorumlarla

Ortalık karışsın diye bilerek açılıyor böyle konular bence. Kenara geçmiş kahvesini yudumlayarak okuyor hepsini :) Olabilir yani :)

nısanlı +35 puan bakırelık +15puan .. vajınaya degıl de kalcaya surttugunden + 50 puan ama cıplakmıssın butun + ları goturur o. hamıle olabılırsın.

salçalı tostu kalçalı tost olarak okudum psikolojim bozuldu

Konuyu açan bakire arkadaşa çok teşekkürler. Sayesinde modum yükseldi yorumlara koptum

Nişanlim kalçama başaldı yüz üstü yatarken bakireyim vajinaya girip hamile kalma sansim var mi?​

Son soruya evet diyorum
Sanmıyorum ama siz yinede eczaneden hap alabilirsiniz bir kereye kullanmalık oluyor diye biliyorum düşük hapı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…