- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi the end of the time
-
Daha 1 aylık nişanlısınız ve bunca olay olmuş, ilerleyen zamanlarda muhtemelen daha çetrefilli mevzular sizi bekleyecek ve büyük olasılıkla tartışmalarınız artacak o ilgi sevgi durumu koca bir kaosa dönüşecek çünkü bir tarafta siz ve aileniz diğer tarafta kendi ailesi ve o, böyle böyle yıpranan ve şiddetin ağır bastığı bir ilişki. Yani sizin aslında şiddet gibi bir sorununuz var ama siz görmek istemiyorsunuz. Günde 5 kadının öldürüldüğü, sayısız kadının şiddete uğradığı, ölüm tehdidi aldığı bir toplumda yaşıyoruz buna rağmen vallahi helal olsun hiç gözünüz korkmuyor .Emin olun bu bahsi geçen erkeklerin bir çoğuna sorsanız "sevgilimi, karımı seviyorum" cevabı alırsınız, sevmek bu değil. Ben, sevgilim giysime bir kaç kez kusur bulduğu için "bana şiddet uygulamana izin vermemler" ile rest çekmiş, şimdi bunu yapan ilerde ne yapar diye düşünen bir kadınım kaldı ki telefon kırıp, kamyon kapısı kıracak, çalışmama karışacak falan orda aşk biter arkama bakmadan çekip giderdim. Bana saygı duymayan bir insan beni sevemez. Biraz akıllı mantıklı olmak lazım ileriyi görmek lazım, hiç bir kadının canı ucuz değil zira.
Takıldığım bir nokta daha var "8 yaşından beri " o yaşta ancak oyun oynanır çünkü o yaşta aşk meşk düşünülmezdi benim zamanımda 8yaşından beri duygusal bir bağınız varmış, onca yıl tercihleriniz hiç mi değişmedi, hiç fikirlerinizin üstüne birimkiler, deneyimler, gözlemler,bilgiler eklemediniz? Ben 23 yaşında aşık olduğum adam ile evlensem çok sürmezdi, yaşadıkça tecrübeler artar, fikirler ve tercihler değişir. Akılla kesişmeyen duygu zararlı ve yanlıştır bence hele ki ilişki için...
Bende oraya takıldım :) 8 yaş diyor değilmi 18 değil :)8 yasindan beri nasil bir iliskiniz var. Nutkum tutuldu.
uzun süre birlikte olanlar kendilerine bir şey eklememis mi oluyor, o zaman evliliklerde her 10 senede bitmeli, eşimle 12 senedir beraberiz 17 yaşından beri, elbette o da ben de değiştik ama radikal değişiklikler olmadı, birbirimize paralel değişmiş olacağız ki kafamıza yatmayan bir şey olmadı yıllar içinde
Mesele uzun süre birliktelik değil ki öyle de yazmadım ,mesele farkındalık. 8 yaşında düşünüp hissettiklerimizi bugün düşünüp hissediyor muyuz ? Çocukken yapılan bir tercih ergenlik döneminde devamlılığını sürdürmüş, genç bir kadınken hala devamlılığını sürdürüyor ve şiddet konusunda gözü kapalı bir seçim yapılıyorsa,bu konuda hala toz pembe düşünülüyor ise değişim olmadığını görüyoruz sanıyorum.
o benim değişimimle ilgili bir nokta. 23 yaşında aşık olduğum adamı düşündüm şu anda bırakın aşık olmayı o kişiye bu ne kadar eril der uzaklaşırdım. O benim şahsi bir ddeneyimim, Örneklemem.konu sahibinin 8 yaş ilişkisinden ziyade 23 yaşında aşık olup evlensem uzun sürmezdi cümlesine istinaden yazdım
o benim değişimimle ilgili bir nokta. 23 yaşında aşık olduğum adamı düşündüm şu anda bırakın aşık olmayı o kişiye bu ne kadar eril der uzaklaşırdım. O benim şahsi bir ddeneyimim, Örneklemem.
Rica ederim, lafı olmaz , sevgiyle kalın...şimdi oldu, ben yanlış yerden bakıp o şekilde yorumlamışım affola
Valla 8 diyor. Hastalikli bir durum.Bende oraya takıldım :) 8 yaş diyor değilmi 18 değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?