- 4 Temmuz 2015
- 36
- 2
- 6
- Konu Sahibi the end of the time
-
anlıyorum çok teşekkür ederim yorumlarınız için. umarım mutluluk olur.Olumsuz düşünmek diye bisey yok tatlım hayat senin tercih senin, biz sana sadece dışardan nasıl göründüğünü söyleriz. Ayrılmanın kolay olmadığı aşikâr, bizde bile bile lades deme önlemini al diyoruz yani. Mutluluklar
akışına bırak izle.ama sakın sorunlara çözüm bulmadan nikah kıyayım dememerhaba hanımlar kafam karışık arada kaldım ve sizden akıl istiyorum. lütfen yardım edin.
23 yaşındayım ve 8 yaşından beri süregelen bir ilişkim var. 15 senenin sonunda ailelere tabiri caizse savaş açtık ve nişanlandık bir aydır nişanlıyız. babam, annem ve benimle küstü maddi manevi hiç bir şey ile ilgilenmiyor bir aylık geçinebilecek paramız var ve ben ondan sonra çalışmak zorundayım. işler de tam olarak burda karışıyor. atama az olduğu için kpss den 84 puanla açıkta kaldım. nişanlım başka adamların emri altında çalışmamı istemiyor buradaki esnafları biliyorum ben çalıştırmam diyor. birlikte iş kuralım diye uğraşıyor. tam bir yeri devralacaktık annesinin müdahalesi ile onu da yapamadık günlerce ailesiyle kavga etti. annem diğer yandan hayatıma bu kadar karıştığı için bana baskı yapıyor. nişanlım en son tartışmamızda sinirden telefonunu da kamyonunun kapısını da kırdı. benim bir yerde çalışmamın fikri bile deli ediyor onu. iş kuramazsak o zamana kadar ben senin paranı veririm sana bakarım dedi buda annemi daha çok çileden çıkardı. sonunda ikisi de bana ne halin varsa gör diyerek sustular. arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum biri bana akıl versin nolur.
merhaba hanımlar kafam karışık arada kaldım ve sizden akıl istiyorum. lütfen yardım edin.
23 yaşındayım ve 8 yaşından beri süregelen bir ilişkim var. 15 senenin sonunda ailelere tabiri caizse savaş açtık ve nişanlandık bir aydır nişanlıyız. babam, annem ve benimle küstü maddi manevi hiç bir şey ile ilgilenmiyor bir aylık geçinebilecek paramız var ve ben ondan sonra çalışmak zorundayım. işler de tam olarak burda karışıyor. atama az olduğu için kpss den 84 puanla açıkta kaldım. nişanlım başka adamların emri altında çalışmamı istemiyor buradaki esnafları biliyorum ben çalıştırmam diyor. birlikte iş kuralım diye uğraşıyor. tam bir yeri devralacaktık annesinin müdahalesi ile onu da yapamadık günlerce ailesiyle kavga etti. annem diğer yandan hayatıma bu kadar karıştığı için bana baskı yapıyor. nişanlım en son tartışmamızda sinirden telefonunu da kamyonunun kapısını da kırdı. benim bir yerde çalışmamın fikri bile deli ediyor onu. iş kuramazsak o zamana kadar ben senin paranı veririm sana bakarım dedi buda annemi daha çok çileden çıkardı. sonunda ikisi de bana ne halin varsa gör diyerek sustular. arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum biri bana akıl versin nolur.
Onun size olan ilgisi saplantı olabilir.Genele bir insan birini bu denli kıskanırsa ve çalışma konusu açıldığında telefon kamyon kapısı kırıyorsa bence bu adamın size saplantılı hastalıklı bir sevgisi var..Yarın öbürgün oldu ki anlaşamadınız bu adamdan asla ayrılamaz sonu cinayete kadar gidebilir..Başından doğru karar verin bir problemimiz yok diyorsunuz ama buradaki insanlar ve en önemlisi anneniz malesef öyle görmüyor..sürekli kendi işini yapıyor zaten eleman bile çalıştıramıyor pek yanında. aslında o konuda onun babası küsmeden önce benim babam abim hepsi aynı fikirdeydi ama şimdi bu konuda direten sadece o var. annemde haklı biliyorum ama ilişkimizde pek sorun yaşamıyoruz. bunun dışında annem bile hayran kalıyor ilgisine.
Yok artık!!!!!!!daha önce annesiyle tartışırken evlerinde televizyonu alıp yere çarptığıda olmuştu.
Yok artık!!!!!!!
yol yakınken bırak bence cok agresif hem aileni üzmeye değer mimerhaba hanımlar kafam karışık arada kaldım ve sizden akıl istiyorum. lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?