- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Ne yapayım....Ayy ne demek o öyle kalleş falan. Sevemezdim öyle bi adamı
Ya işime bakıyordum suratına bakmadım ama gülerek söylemedi...nasıl bi tavırla söyledi? şaka gibiyse çok sorun etmezdim ben.
Hain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedimKendi düşünerek özür dileyecek bir insan olsa o lafı etmez zaten. Şaka yapmış kendince. Sende yarın ona hain dersin,ödersirsiniz.
Ya ben salata yapıyordum. Yüzüne bakmadım gülerek mi söyledi.. Ama ses tonu Güler gibi değildiO kelime de nerden aklına gelmiş?
Nasıl bir tavırla söylediğine bağlı..
Ne yapayım sizce ?insan bazen yanlış kelimeler kurbanı oluyor
ama nişanlınız için aynı şeyi düşünemeyeceğim. çünkü eski konularında da doğru olmayan şeyler söylemişti.
Aynen..Yani alt tarafı öksürmüş sen de ilgilenmedin diye kalleş mi dedi
Ne yapayım sizce ?Kalleş nedir ya, kızdıysa başka şekilde de ifade edebilirdi o ne öyle
Hangi kelimelerden bahsediyorsunuz? Kendisi bu tarz kelimeler kullanan biri değil.. 3,5 yılda ilk defa böyle argo kırıcı kelime duydum..insan bazen yanlış kelimeler kurbanı oluyor
ama nişanlınız için aynı şeyi düşünemeyeceğim. çünkü eski konularında da doğru olmayan şeyler söylemişti.
İlk defa söyledi.. Ama yemin ederim ayrılmayı düşünüyorum..Ciddi ciddi söylemedi sanırım?
Gerçi şaka olarak da kabul edilebilir bir kelime değil benim için.
Bazı kelimelerin şaka olarak dahi söylenilmemesi gerektiğini düşünüyorum, "Salak" bile denilmemeli.
Ancak "Hain köfte" gibi daha sevimli kalıplarla söylemiş olsaydı nişanlınız, tatlı durabilirdi.
Bi daha yaparsa daha ağır tepki verirsiniz, zannedersem ilk kez öyle bir kelime kullanmış.
"Şakayla bile olsa, bu çeşit hitapları kullanmayalım birbirimize" diye de ikaz edin.
Nasıl bi ilişkiniz var ya? E o zaman kalleş de kabul edilir bence.Hain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim
YuhHain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?