- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Bana 3,5 yılda ilk defa böyle bir kelime kullandı... Zaten zoruma giden o anladınız mı, bana o tavrım üzerine hain deseydi alınmazdım bu kadar... Ben de sen de şrfszsin dedim biraz sonrası.. Gülerek dediğim için ve belki hatalı olduğunu fark ettiği için birşey demedi..Nasıl bi ilişkiniz var ya? E o zaman kalleş de kabul edilir bence.
Hain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim
Hain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim
İlk defa söyledi.. Ama yemin ederim ayrılmayı düşünüyorum..
Ben onun demesi üzerine dedimSizin kullandığınız kelime de doğru değil ki. Ben ilişkilerde bu konuşmalardan iğreti oluyorum. O tabi ki hata yapmış ama sizde aynısını yaptığınız için olay eşitlenmiş
Oda sende ökzsün der yarın sende ona sende danasın dersin.. Ne çeşit bişey sizin yaşadığınız? Lütfen aklı ergin olmayanlar ergenlerin yaptıkları şeylere bulaşmasın. Gitsin tasolarıyla oynasın!!Hain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim
Ben onun demesi üzerine dedim
Sen öyle diyince aklıma şu video geldi..Kadın bi anlık öfkeyle Okuzz dedi ama sonra..Sizin söylediğiniz kelime daha ağır bence sizin özür dilemeniz lazım. Ben 8 yıllık kocama diyemem şerefsiz.
adam hasta biliyorsun, öksürüyor madem ilgileniver ne olurdu yani, incilerin mi dökülürdü? daha önceki konunda yazdığım gibi senin adamı sevdiğini düşünmüyorum ben.Kızlar nişanlımla olan problemlerden açtığım konulardan bilenler bilir beni..
Aramızdaki son sorunu düzelttik gibi, pazar günü olan olaydan sonra dün iş çıkışı bize gelmek istedi..
Kaç gündür hastaydı öksürük, grip gibi..
Neyse dün 18.30 gibi bize geldi,biraz oturunca ben mutfağa salata yapmaya geldim, o da geldi.
Öksürüyor şiddetli , (belki de ilgi beklediği için naz yapıyo bilmiyorum) neyse ben işime devam ediyorum, ilgilenmedim öksürüğüyle pek bi.
O da bana dedi ki KALLEŞ dedi...
Söz zoruma gitti, yemekten sonra yalnız otururken dedim ki bence benden özür dilemelisin dedim, benim demem üzerine özür diledi... Kendi düşünerek bile değil... Abartıyor muyum haklı mıyım?
Ne olur bi fikir verin, şimdi de bunu sorun ettim kendime..
ayrıl zaten. sevmiyorsun ki. geç bile kaldın.İlk defa söyledi.. Ama yemin ederim ayrılmayı düşünüyorum..
Sen öyle diyince aklıma şu video geldi..Kadın bi anlık öfkeyle Okuzz dedi ama sonra..
ohh muhabbetlere bak... onun lafı da senin cevabın da pek sevimsizHain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim
Şaka yaptığını kötü birşey düşünerek söylemediğini söylüyor.. Ne yapmalıyım sizceohh muhabbetlere bak... onun lafı da senin cevabın da pek sevimsiz
Şaka yaptığını kötü birşey düşünerek söylemediğini söylüyor.. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?