Nişanlım neden böyle bir kelime kullandı???

Nasıl bi ilişkiniz var ya? E o zaman kalleş de kabul edilir bence.
Bana 3,5 yılda ilk defa böyle bir kelime kullandı... Zaten zoruma giden o anladınız mı, bana o tavrım üzerine hain deseydi alınmazdım bu kadar... Ben de sen de şrfszsin dedim biraz sonrası.. Gülerek dediğim için ve belki hatalı olduğunu fark ettiği için birşey demedi..

Hain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim

Sizin kullandığınız kelime de doğru değil ki. Ben ilişkilerde bu konuşmalardan iğreti oluyorum. O tabi ki hata yapmış ama sizde aynısını yaptığınız için olay eşitlenmiş

Hain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim
İlk defa söyledi.. Ama yemin ederim ayrılmayı düşünüyorum..

E sizin söylediğiniz söz nedir?
Siz nasıl hitap ederseniz, karşınızdaki insanda "Bana bu şekilde hitap edebilirsin" mesajını verirsiniz.
Şrfsiz demişsiniz adama şaka diye, e o da kalleş demiş?
Birbirinize böyle hitap etmemenizi tavsiye ederim şaka dahi olsa, bunu oturun konuşun.

Ayrılır mısınız ayrılmaz mısınız o kısım sizin kararınız.

Sizin kullandığınız kelime de doğru değil ki. Ben ilişkilerde bu konuşmalardan iğreti oluyorum. O tabi ki hata yapmış ama sizde aynısını yaptığınız için olay eşitlenmiş
Ben onun demesi üzerine dedim

Sizin söylediğiniz kelime daha ağır bence sizin özür dilemeniz lazım. Ben 8 yıllık kocama diyemem şerefsiz.

Oda sende ökzsün der yarın sende ona sende danasın dersin.. Ne çeşit bişey sizin yaşadığınız? Lütfen aklı ergin olmayanlar ergenlerin yaptıkları şeylere bulaşmasın. Gitsin tasolarıyla oynasın!!

adam hasta biliyorsun, öksürüyor madem ilgileniver ne olurdu yani, incilerin mi dökülürdü? daha önceki konunda yazdığım gibi senin adamı sevdiğini düşünmüyorum ben.
adam öksürdüğü halde ilgilenmediğin için dikkatini çekmek için o lafı etmiş gibi geldi bana. ama sen intikam ve hırsla şerefsiz demişsin. bu bile sevmediğini gösteriyor.
asıl anlamadığım bu adam neden senin peşinde dolanıyor hala? sen neden eziyet ediyorsun?

Bi nane limon kaynatamadın mı yani?
Benim nişanlım öksürüp durcak ben arkamı dönüp salata yapcam umursuzca
Kalleş demesi yanlış tabiki.
Ama sende şrfsizsin demişsin, sen bunu diyebiliyorken onun kalleş demesini dert etmen komik.

şakayla ben de eşimde birbirimize bir sürü şey söyleriz ama kalleş nedir ve kimlere deniz bilmiyorum :/
ne niyetle ve nasıl söyledi okuduklarımdan anlayamadım sizinde ona şerefsiz demeniz biraz acayip olmuş..

yani ilişkinizi bilemediğimden pek yardımcı olamıcam ama eğer şaka niyetinde sürekli bu tarz konuşuyorsanız önemsemeyin derim.

Şaka yaptığını kötü birşey düşünerek söylemediğini söylüyor.. Ne yapmalıyım sizce

o zaman öyledir zaten kalleş nedir yani size niye ole bişi desin hani aynı durumda biz olsak zalim kadın bi yüzüme bakmadın der eşim kalleş dese hönk diye kalırdım heralde..

eğer samimiyetine inanıyorsanız uzatmayın tadınızı kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…