Nişanlım neden böyle bir kelime kullandı???

konu sahibi misilleme yapmış zaten "şerefsiz" demiş.
Nişanlısıyla aralarındaki iletişim yerlerde sürünüyor resmen
Tamam adam ilgi beklemiş ve o sözü söylemiş şaka olduğunu sanıyorum ben halen ama bi erkeğe şerefsiz nasıl denir ya hemde hayat arkadaşın olucak insan bu ?
Bu evlilik olsa bile uzun süreceğini sanmam..
İnsanlar böyle yaparak birbirlerinin yüzlerini karartıyorlar .. Biri kalleş diğeri şerefsiz diyor sonra hiç bişey olmamış gibi nasıl evlilik olucak? Bi yatak paylaşılacak

Tartışma yok bişey yok ciddi anlamda niye kalleş desin bazı erkekler esprili oluyo bu tarz kelimeleri şaka yaparken kullanabiliyor
Daha önce tartıştığınızda küfür filan etti mi hiç?
Bence şerefsiz kalleşten daha çirkin hele ki bi bayanın ağzına hiç yakışmıyo sizin ilişkiniz böyle hainli kalleşli sürerse sen de karşılık verirsen iğrençleşirsiniz iyice çok kötü

Asla küfür etmedi.. Salak bile demedi bana 3.5 yıldır.. İlk defa duydum ağzından böyle bi söz

kolundan tutar kapiya koyar peşinden de insanlık olsun diye öksürük şurubu fırlatırdım.

hayır arkadaşım yapma. ben konularını bilmiyordum. eger sakayla dediyse yapma. zira çok çektirmişsin çocuğa. üzülen sen olursun gel beni dinle
Kendisi en son mesajda şaka olduğunu art niyetli veya kötü anlamda birşey demediğini söylüyor..

Şimdiki konuya yorum yapılırsa ne yapmalıyım sizce... En son 13.20 de mesajlaşmıştık o saatten beri ses yok resmen o da trip atıyor yani..
sen ona şerefsiz diye ciddi bir şekilde karşılık vermişsin ama. ve ben onun şaka yaptığını düşündüm nedense. yorumları okuyunca. bence konuşun düzeltin

İtici bir kelime düşüncesizce hareketler sen söylemişsin özür dilemiş..
Ne desem bilemedim.
Aman boşver özrünü kabul et geç bir ara alırsın hıncını

İtici bir kelime düşüncesizce hareketler sen söylemişsin özür dilemiş..
Ne desem bilemedim.
Aman boşver özrünü kabul et geç bir ara alırsın hıncını

Özrü bile ben söyleyerek diledin diye yazdım bugün .. Şaka yaptığım için özür dileme gereği duymadım dedi.. Şakaymış güya.. Öyle diyor yani..

Özrü bile ben söyleyerek diledin diye yazdım bugün .. Şaka yaptığım için özür dileme gereği duymadım dedi.. Şakaymış güya.. Öyle diyor yani..
Bir örneği de benim dün açtığım konuda var bakabilirsin. Şakalar patavatsızlıklar.
Kırılıyor insan, bu erkekler neden böyle ?

Karşındaki patavatsızlık yapmış ama sen daha ağırını yapmışsın şerefsiz demek nedir ya. Birbirinizi bulmuşsunuz tencere kapak misali.

Kalles ne alaka ya ayyy cok guldum sırtından mi bicakladin cocugu naptin tovbe tovbe acaba hapsurdugunda cok yasa falan demedin de olmesini falan istedigini mi dusundu napti

Bir örneği de benim dün açtığım konuda var bakabilirsin. Şakalar patavatsızlıklar.
Kırılıyor insan, bu erkekler neden böyle ?
İnan bilmiyorum, tek bildiğim çok kötü olduğum... Nasıl olacak böyle devam etse de Nasıl edecek bilmiyorum.... Bunlar gurur kırıcı davranışlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…