Açıkçası nişandan sonra çok gergin ve sinirli bir hale büründü belkide evlilik stresine girdiği içindir.Genel olarak nişanlınızın tavrı böyle mi? Açıkçası evlilik öncesinde ufak gerginlikler olabiliyor ama genel olarak size bu şekilde davranıyorsa sıkıntı var demektir.
Ha ben eşya konusunu sıkıntı etmezdim. Bunu da belirteyim.
Üzerinde çok fazla sorumluluk mu var? Ben de bunu anlamıyorum bu evlilik erkeklere ne kadar dert oluyor yahu.Açıkçası nişandan sonra çok gergin ve sinirli bir hale büründü belkide evlilik stresine girdiği içindir.
Ailesiyle farklı şehirlerde yaşayacağız. Ama daha ben eve girmeden onların gelmesi açıkçası biraz zoruma gitti. Söz konusu annemin sağlığı diyor ama annesinin yaşadığı şehirde çok daha iyi imkanlar var. Onu deprem bölgesine getirmesi bana çok anlamsız geliyorEvlenince birlikte mi yasiycaksiniz onun ailesiyle? Sana sormadan birlikte yaşama kararını vermişler bile bence.
Yani ailesi hiçbir şekilde destek çıkmadı bütün yük onun omuzlarına kaldı. Bende elimden geleni yapıyorum her konuda. Hiçbir şekilde maddi anlamda sıkmadım ama şu an onun gözünde ne yazıkki ben suçluyumÜzerinde çok fazla sorumluluk mu var? Ben de bunu anlamıyorum bu evlilik erkeklere ne kadar dert oluyor yahu.
Kadınların daha çok stres olması lazım bence
Evlenir birlikte yasiycaz ailemle diye tutturur bu adam. Kardeşim bizde kalacak hep der. Zaten 1 aydır gelmiş yerleşmiş adam.Ailesiyle farklı şehirlerde yaşayacağız. Ama daha ben eve girmeden onların gelmesi açıkçası biraz zoruma gitti. Söz konusu annemin sağlığı diyor ama annesinin yaşadığı şehirde çok daha iyi imkanlar var. Onu deprem bölgesine getirmesi bana çok anlamsız geliyor
Evet hepsini o aldı ama aldığı eşya zaten çok çok az ben öyle olmasını istedim. Asıl sorun ettiğim bana hiç sorulmadan benden önce eve yerleşmeleri ister istemez insanın zoruna gidiyorEşyaları tamamen nişanlınız aldıysa karışma hakkınız yok. Ama ben de istemezdim benden önce evimde yaşamalarını
Benimde korkum buEvlenir birlikte yasiycaz ailemle diye tutturur bu adam. Kardeşim bizde kalacak hep der. Zaten 1 aydır gelmiş yerleşmiş adam.
Bu sıkıntılar nelerdi? Maddi sıkıntılar mıydı? Siz onu bu sıkıntılardan kurtardınız, evini de dizdi ve artık size ihtiyacı kalmadı mı acaba?Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık
İşte eşyaları o aldığı için evi kendisine aitmiş gibi görüyor ve size danışmak aklına bile gelmemiş. Hakkınızda hayırlısı olsun ama daha şimdiden böyleyseEvet hepsini o aldı ama aldığı eşya zaten çok çok az ben öyle olmasını istedim. Asıl sorun ettiğim bana hiç sorulmadan benden önce eve yerleşmeleri ister istemez insanın zoruna gidiyor
Kadın şeker hastası çok ciddi bir şeyi yok şu an. Kadın Nişan zamanı yine başka bahaneler çıkarmıştı nişanı ertelemiştik. Şimdide nikah tarihi alacağımızı duyunca sanki bilerek yapıyor gibime geliyor yinede kötü düşünmek istemiyorumAnnesinin rahatsızlıği çok ciddi bir rahatsızlık mı?
Bence olayın özeti bu. Evlenirseniz de ailem de ailem diye kendini onlara feda edecek bir tip.Bu sıkıntılar nelerdi? Maddi sıkıntılar mıydı? Siz onu bu sıkıntılardan kurtardınız, evini de dizdi ve artık size ihtiyacı kalmadı mı acaba?
Zamanında iftiraya uğrayıp işinden çıkarıldı yıllarca işsiz kaldı hiçbir zaman yanlız bırakmadım. Çok şükür iftiranın asılsız olduğu ortaya çıktı tekrar işine başladı herşey düzeldi derken maalesef şimdide nişan atalım diyorNişanlıniz ne tür büyük sıkıntılar cekti de destek oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?