Örnek gösterilen bir çifttik özünde çok temiz kalpli merhametli bir adam. Ama ne olduysa o adam gitti yerine başkası geldiBu olay haricinde ilişkiniz nasıl, sana ilgisi sevgisi tavrı nasıldı ?
Evet bende oğlunu kıskandığını düşünüyorum. Nişanlımın babasıda yıllar önce vefat etmiş. Kadında sanırım onu unutmalarından korkuyor. Ben zaten öyle birşey düşünmem istediği zaman gelir biz gideriz ama tabi kalıcı olarak değil tek korkum oBence hastalık bahane. Kadının kendince farklı bir planı var gibi duruyor. Hastalığı öne sürüp farklı bir şey düşünüyor olabilir. Hatayı gördüm taş üstünde taş yok. Dogru dürüst imkan vs yok. Tedaviyi orada görmesi çok saçma. Nişan vakti de rahatsızlanması fln tamamen psikolojik. Oğlum evlenip beni unutur benden kopar gider davası var sanki.
Bu bana pek inanılır gelmiyor. Bir anda nasıl değişir ki insan?Örnek gösterilen bir çifttik özünde çok temiz kalpli merhametli bir adam. Ama ne olduysa o adam gitti yerine başkası geldi
Ne olduysa nişandan sonra oldu ama değiştiğini kabul etmiyor. Dolduruşamı geliyor bilmiyorum. Hani desem ben onu çok sıkıyorum o da yok zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ne eşya ne altın ne de doğru düzgün birşeyde istemiyorum ondan tek düşündüğüm mutlu olmakBu bana pek inanılır gelmiyor. Bir anda nasıl değişir ki insan?
Size, desteğinize ihtiyacı kalmamış demek ki.Zamanında iftiraya uğrayıp işinden çıkarıldı yıllarca işsiz kaldı hiçbir zaman yanlız bırakmadım. Çok şükür iftiranın asılsız olduğu ortaya çıktı tekrar işine başladı herşey düzeldi derken maalesef şimdide nişan atalım diyor
Kimsenin günahını almak istemem ama belki bişey yapmışlardır. Bir anda değiştiyse huyu suyu Allah korusun.Örnek gösterilen bir çifttik özünde çok temiz kalpli merhametli bir adam. Ama ne olduysa o adam gitti yerine başkası geldi
Annesinde kalıyordu ama annesi onu defalarca kez evden kovdu işsiz diye. çok üzülüyordu çok destek oldum arkasında durdum. Ama şu an hiçbişey olmamış gibi herşeyin suçlusu beni görüyor gözündenişanlın işsiz kaldığı süreçte nerede kalıyordu.
ailesiyle kaldı ve memuriyete geri döndüyse kv.den bile isteye oğlunun yanına gitmiştir.
geçmiş olsun o aile onu bırakmaz.Annesinde kalıyordu ama annesi onu defalarca kez evden kovdu işsiz diye. çok üzülüyordu çok destek oldum arkasında durdum. Ama şu an hiçbişey olmamış gibi herşeyin suçlusu beni görüyor gözünde
Bazen benimde aklıma geliyor ama sonra kötü düşünme kimsenin günahını alma diyorum kendime. Belkide zor zamanında sığınacak limanı bendim şimdi ihtiyacı kalmamıştırKimsenin günahını almak istemem ama belki bişey yapmışlardır. Bir anda değiştiyse huyu suyu Allah korusun.
Ne yapmışlardır mesela?Kimsenin günahını almak istemem ama belki bişey yapmışlardır. Bir anda değiştiyse huyu suyu Allah korusun.
Zorumda gidende o. Ben 7 yılın hatırına çabalarken o çok çabuk bitirebiliyor üstelik çok büyük suç işlemişim gibi davrandı bana. Bu saatten sonra düzelirmi bilmiyorum çok üzgünümÇok kritik bir soru soracağım. Sizin ilişkiniz 7 yıllık da onunki 3 aylık mı? Siz 7 yılım diye yakınırken onun bu şekilde saniyeler içinde amiyane tabirle size tekmeyi basması normal mi? Yine kızar küserdi ama konuşur çözerdiniz.
Size sormadan karar alması zaten ayıp bir şey. Bilemiyorum.
Siz şimdi bunu alttan alsanız bu adam size kendi kararını - özellikle aile konusunda -her kabul ettirmeye çalışmasında bunu yapar. Bitti dedi mi bitmeli bence. Lackalasmasi iki tarafı da yorar.
bundan sonra hep de öyle görecek.Annesinde kalıyordu ama annesi onu defalarca kez evden koavdu işsiz diye. çok üzülüyordu çok destek oldum arkasında durdum. Ama şu an hiçbişey olmamış gibi herşeyin suçlusu beni görüyor gözünde
Zorumda gidende o. Ben 7 yılın hatırına çabalarken o çok çabuk bitirebiliyor üstelik çok büyük suç işlemişim gibi davrandı bana. Bu saatten sonra düzelirmi bilmiyorum çok üzgünüm
Üzüntünüzü anlayabiliyorum tabii ki çok zor ama evlenip işler kat kat daha çekilmez bir hâl aldığında çocukla birlikte boşanmak zorunda kalmak istemiyorsanız ince eleyip sık dokuyun. Evlilik çocuk oyuncağı değil.
O aile size huzur vermez gibi geliyor bana. Damat bey sınırı çekemiyor. Sizi onlardan aşağı görüyor. Çok yorulursunuz
Aileci erkek davranışları. Önce hastalikti gelmelerine neden şimdi kardeşi de sıkılmış. Arka planda olanlar başka. Anne de dolduruşa getiriyor sanki. Hakkınızda hayırlısi olsun. Rabbim kimsenin yuvasını yikmasin. Sizi de umarım sizin değerinizi kıymetini bilen insanlara denk getirir inşallah.Bazen benimde aklıma geliyor ama sonra kötü düşünme kimsenin günahını alma diyorum kendime. Belkide zor zamanında sığınacak limanı bendim şimdi ihtiyacı kalmamıştır
Üzüntünüzü anlayabiliyorum tabii ki çok zor ama evlenip işler kat kat daha çekilmez bir hâl aldığında çocukla birlikte boşanmak zorunda kalmak istemiyorsanız ince eleyip sık dokuyun. Evlilik çocuk oyuncağı değil.
O aile size huzur vermez gibi geliyor bana. Damat bey sınırı çekemiyor. Sizi onlardan aşağı görüyor. Çok yorulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?