Nişanlım nişanı atmak istiyor

Evet bende oğlunu kıskandığını düşünüyorum. Nişanlımın babasıda yıllar önce vefat etmiş. Kadında sanırım onu unutmalarından korkuyor. Ben zaten öyle birşey düşünmem istediği zaman gelir biz gideriz ama tabi kalıcı olarak değil tek korkum o

nişanlın işsiz kaldığı süreçte nerede kalıyordu.

ailesiyle kaldı ve memuriyete geri döndüyse kv.den bile isteye oğlunun yanına gitmiştir.

Bu bana pek inanılır gelmiyor. Bir anda nasıl değişir ki insan?
Ne olduysa nişandan sonra oldu ama değiştiğini kabul etmiyor. Dolduruşamı geliyor bilmiyorum. Hani desem ben onu çok sıkıyorum o da yok zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ne eşya ne altın ne de doğru düzgün birşeyde istemiyorum ondan tek düşündüğüm mutlu olmak

Size, desteğinize ihtiyacı kalmamış demek ki.
Bu sekilde kestirip atabiliyorsa olacak evlilikten de hayır gelmez. Bundan sonra ailesiyle en ufak sözünüze sen zaten söylesin, böylesin diye suçu suçlamaya başlar.
Adım atmayın, bırakın böyle kalsın. Evlenip sıkıntı yasamaktansa giden 7 yıl olsun.

nişanlın işsiz kaldığı süreçte nerede kalıyordu.

ailesiyle kaldı ve memuriyete geri döndüyse kv.den bile isteye oğlunun yanına gitmiştir.
Annesinde kalıyordu ama annesi onu defalarca kez evden kovdu işsiz diye. çok üzülüyordu çok destek oldum arkasında durdum. Ama şu an hiçbişey olmamış gibi herşeyin suçlusu beni görüyor gözünde

Kimsenin günahını almak istemem ama belki bişey yapmışlardır. Bir anda değiştiyse huyu suyu Allah korusun.
Bazen benimde aklıma geliyor ama sonra kötü düşünme kimsenin günahını alma diyorum kendime. Belkide zor zamanında sığınacak limanı bendim şimdi ihtiyacı kalmamıştır

Yolunuza bakın, bu adamdan ve ailesinden bir cacık olmaz. Şekerim var diye evlenmeden evime çöreklenen kayınvalide de dünya iyisi olsa şu saatten sonra gözüme görünmez. Belli ki ailesi evlenmenizi istemiyor, nisanliniz da gazla çalışıyor.

Çok kritik bir soru soracağım. Sizin ilişkiniz 7 yıllık da onunki 3 aylık mı? Siz 7 yılım diye yakınırken onun bu şekilde saniyeler içinde amiyane tabirle size tekmeyi basması normal mi? Yine kızar küserdi ama konuşur çözerdiniz.

Size sormadan karar alması zaten ayıp bir şey. Bilemiyorum.

Siz şimdi bunu alttan alsanız bu adam size kendi kararını - özellikle aile konusunda -her kabul ettirmeye çalışmasında bunu yapar. Bitti dedi mi bitmeli bence. Lackalasmasi iki tarafı da yorar.

Kimsenin günahını almak istemem ama belki bişey yapmışlardır. Bir anda değiştiyse huyu suyu Allah korusun.
Ne yapmışlardır mesela?
Adamın özü bu. Kimse bir anda değişmez beynine hasar verecek bir şey yaşamadıysa. İhtiyacı kalmamış bahaneyi de bulunca atmış başından işte.

Ben eşya konusunu sanırım dert etmezdim zaten erkek kardeşi kalıyormuş bir süredir. Ama doktor konusu çok saçma geldi deprem bölgesine getirmek biraz doğru değil. Nişanlınız hemen arama bitti vs diyorsa her olayda böyle gibidir. Bence bi oturun konuşun ona göre yol alın. Ama nişanlınız bahane arıyor gibi unutmayın

Zorumda gidende o. Ben 7 yılın hatırına çabalarken o çok çabuk bitirebiliyor üstelik çok büyük suç işlemişim gibi davrandı bana. Bu saatten sonra düzelirmi bilmiyorum çok üzgünüm

Annesinde kalıyordu ama annesi onu defalarca kez evden koavdu işsiz diye. çok üzülüyordu çok destek oldum arkasında durdum. Ama şu an hiçbişey olmamış gibi herşeyin suçlusu beni görüyor gözünde
bundan sonra hep de öyle görecek.
bir hafta geçti üzerinden aramadı dediniz, aile arasında defalarca kritiği yapılmış ve karar verilmiş.

Üzüntünüzü anlayabiliyorum tabii ki çok zor ama evlenip işler kat kat daha çekilmez bir hâl aldığında çocukla birlikte boşanmak zorunda kalmak istemiyorsanız ince eleyip sık dokuyun. Evlilik çocuk oyuncağı değil.

O aile size huzur vermez gibi geliyor bana. Damat bey sınırı çekemiyor. Sizi onlardan aşağı görüyor. Çok yorulursunuz
Zorumda gidende o. Ben 7 yılın hatırına çabalarken o çok çabuk bitirebiliyor üstelik çok büyük suç işlemişim gibi davrandı bana. Bu saatten sonra düzelirmi bilmiyorum çok üzgünüm

Bazen benimde aklıma geliyor ama sonra kötü düşünme kimsenin günahını alma diyorum kendime. Belkide zor zamanında sığınacak limanı bendim şimdi ihtiyacı kalmamıştır
Aileci erkek davranışları. Önce hastalikti gelmelerine neden şimdi kardeşi de sıkılmış. Arka planda olanlar başka. Anne de dolduruşa getiriyor sanki. Hakkınızda hayırlısi olsun. Rabbim kimsenin yuvasını yikmasin. Sizi de umarım sizin değerinizi kıymetini bilen insanlara denk getirir inşallah.

Maalesef öyle görünüyor. Üstelik annesi hiçbir konuda kendisine destek veren biri değil düğünde takı bile takmam demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…