• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım nişanı atmak istiyor

En çok etkilenen illerden biri olan hatayda
Ben bu insanları anlamıyorum çok önemli birşeyde değilmiş hastalığın ,bırakta sağlık hizmetlerinden o bölgede yaşayan dezavantajlı insanlar faydalansın . Kendi şehrinde imkan mı yok. Güzel kardeşim senin yerinde olsam emek falan düşünmem sana bu şekilde davranan aileden kaçarak uzaklaşırım birincisi sana saygı duymuyorlar. Yarın öbür gün en ufak kavgada nişanlın burası benim evim eşyalarıda ben aldım git bu evden diyecek sana . Bu hayatta sana değer vermeyen için inan hiç üzülmeye değmez . Allah önümüze işaretler çıkarıyor ileride daha fazla üzülmemek için bu mesajları çok dikkate al. Nişanlının eline de ver yüzüğünü anasıyla yaşasın ömür boyu

Kadın şeker hastası çok ciddi bir şeyi yok şu an. Kadın Nişan zamanı yine başka bahaneler çıkarmıştı nişanı ertelemiştik. Şimdide nikah tarihi alacağımızı duyunca sanki bilerek yapıyor gibime geliyor yinede kötü düşünmek istemiyorum
Kötü düşünün bence siz ayrilin çünkü fazla tevazunun sonu vasat insanlarla muhatap olmaktir annesi muhtemelen oglunu kiskanan gelinin burnundan getirecek bir tip deprem bölgesine de tedavi için geleni de nadir görüyorum kopar ipleri gitsin

Merak eden arkadaşlar için yazıyorum..herhangi bir değişiklik olmadı ayrıyız ipler tamamen koptu. Heryerdede nişan atma sebebimizin ailem olduğunu söylüyormuş..duyunca şoka uğradım. Arayıp hesapta soramıyorum çünkü heryerden engellemiş beni.

Siz de gerçeği anlatın. Anlıyorum kolay değil onca yılın emeğini düşününce. Ama geri kalan koca bir omurun yanında hiçbir şey o süre. Siz de doğrusunu anlatın, altta kalmayın. Ama fazlasını da yapmayın. Allaha havale edin onları. Düşüncesiz olmayan, ayağınızı yerden kesecek bir es , sizi el üstünde tutacak bir aile diliyorum size . Onlar da haksızlar ise azalttığını gibi Allahlarindan bulsunlar

Merak eden arkadaşlar için yazıyorum..herhangi bir değişiklik olmadı ayrıyız ipler tamamen koptu. Heryerdede nişan atma sebebimizin ailem olduğunu söylüyormuş..duyunca şoka uğradım. Arayıp hesapta soramıyorum çünkü heryerden engellemiş beni.
Nişanlın benim erkek versiyonum galiba.Bende cenemei tutamıyorum.Ama çok cektirdiler.Bosver ayrılan oysa dönmeye o çalışsın.Sen seviyormusun bu çocuğu.Eger seviyorsan ailelerinizi dinlemeyin.

Siz de gerçeği anlatın. Anlıyorum kolay değil onca yılın emeğini düşününce. Ama geri kalan koca bir omurun yanında hiçbir şey o süre. Siz de doğrusunu anlatın, altta kalmayın. Ama fazlasını da yapmayın. Allaha havale edin onları. Düşüncesiz olmayan, ayağınızı yerden kesecek bir es , sizi el üstünde tutacak bir aile diliyorum size . Onlar da haksızlar ise azalttığını gibi Allahlarindan bulsunlar
Ortak çevremiz olmadığı için arkamızdan atıp tutmuş baya. Ben konuyu açıp soranlara sadece anlaşamadık deyip geçiyorum. Onuda ailesinide Allaha havale ettim. Artık onun için asla üzülmüyorum sadece kendi heba olan yıllarıma üzülüyorum. Allaha havale ettim onları. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏

Nişanlın benim erkek versiyonum galiba.Bende cenemei tutamıyorum.Ama çok cektirdiler.Bosver ayrılan oysa dönmeye o çalışsın.Sen seviyormusun bu çocuğu.Eger seviyorsan ailelerinizi dinlemeyin.
Barışma gibi bir ihtimalimiz kalmadı. Arkamızdan atıp tuttuğunu duyunca içimdeki sevgi kırıntısıda yok oldu. Allaha havale ettim sadece

Yeni gelin evimin benden önce kullanılmasını ben umursamazdım ama burada böyle çok konu açıldı, önemseyenler olabiliyor demek ki. Bence bu işin olmadığına şükret. İleride çünkü bundan beter ne cümleler kuracaktın. Belki müsait değilim yatılı gelmesinler diyeceğin zamanlar olacaktı (oluyor çünkü) ailesine laf söyletmeyen adamla olmaz.

Yeni gelin evimin benden önce kullanılmasını ben umursamazdım ama burada böyle çok konu açıldı, önemseyenler olabiliyor demek ki. Bence bu işin olmadığına şükret. İleride çünkü bundan beter ne cümleler kuracaktın. Belki müsait değilim yatılı gelmesinler diyeceğin zamanlar olacaktı (oluyor çünkü) ailesine laf söyletmeyen adamla olmaz.
Sonradan çok daha farklı sorunlar çıkardılar sadece gelin evide değildi sorunumuz. Ailesi normal bir aile değildi. Abisi sürekli bizi kıskanıp aramızı bozmaya çalışıyordu. Olayın içindeyken bazı sorunları göremiyordum. Ama şu an olayın dışına çıktığım için herşeyi net bir şekilde görebiliyorum. İyiki olmamış diyorum. Önceliği sürekli ailesi olacaktı ben ikinci planda kalacaktım

Ortak çevremiz olmadığı için arkamızdan atıp tutmuş baya. Ben konuyu açıp soranlara sadece anlaşamadık deyip geçiyorum. Onuda ailesinide Allaha havale ettim. Artık onun için asla üzülmüyorum sadece kendi heba olan yıllarıma üzülüyorum. Allaha havale ettim onları. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏
Ömrünün heba olmasından iyidir, gerçekten kurtulmuşsun. İnsan mutlu olmak için evlenir; böyleleriyle bir ömür cebelleşmek için değil. Kendini suçlu hissetme, böyle seviyesiz, kompleksli tiplerin en büyük silahıdır manipülasyon.

Son düzenleme:
Bu erkek ailelerinin girdiği triplere hastayım arkadaş ya. Ne bu hareketler. Özellikle kv yani oğulları elden gidecek diye can verecekler resmen. Ayıp ayıp. Hep öncelik anne olsun istiyolar ya ama oğlununun da hayatı var. Onunda öncelikleri var ama yokkk kabullenmek yok. Çok salak oğulları da böyle ailenin etkisinde kalıyo işte işin özeti bu. Mutlu ol sare. Çünkü bende böyle asalak sözlümden ayrıldım. İyide oldu.

Bu erkek ailelerinin girdiği triplere hastayım arkadaş ya. Ne bu hareketler. Özellikle kv yani oğulları elden gidecek diye can verecekler resmen. Ayıp ayıp. Hep öncelik anne olsun istiyolar ya ama oğlununun da hayatı var. Onunda öncelikleri var ama yokkk kabullenmek yok. Çok salak oğulları da böyle ailenin etkisinde kalıyo işte işin özeti bu. Mutlu ol sare. Çünkü bende böyle asalak sözlümden ayrıldım. İyide oldu.
Aslında bütün suç erkeklerin eğer erkek eşinin veya nişanlısının arkasında durursa hiç kimse bişey diyemez. Ama benimki sürekli anne ve çok bilmiş abisinin lafıyla hareket etti. Abisi anneme hakaretvari şeyler söyledi büyük saygısızlıklar ettiler o ise ailesinin arkasında durdu..eğer benim arkamda dursaydı herşey çok farklı olacaktı ama olmadı. Artık üzülmüyorum çünkü karşımdaki insan benim üzgün olmamı takmıyor bile. Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah sende çok mutlu olursun. Sen yenimi ayrıldın peki

Aslında bütün suç erkeklerin eğer erkek eşinin veya nişanlısının arkasında durursa hiç kimse bişey diyemez. Ama benimki sürekli anne ve çok bilmiş abisinin lafıyla hareket etti. Abisi anneme hakaretvari şeyler söyledi büyük saygısızlıklar ettiler o ise ailesinin arkasında durdu..eğer benim arkamda dursaydı herşey çok farklı olacaktı ama olmadı. Artık üzülmüyorum çünkü karşımdaki insan benim üzgün olmamı takmıyor bile. Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah sende çok mutlu olursun. Sen yenimi ayrıldın peki
Ben bazen you tube da denk geliyorum bu konularda çekilmiş videolara. Adam güzelce anlatmış mesela evlendikten sonra önceliğiniz yeni aileniz olmalı, dengeyi sağlamanız gerekiyor diye. Çoğu erkeğin yorumu ben karım için anamdan vazgeçmem, karı bulunur ana bulunmaz şeklinde. Zihniyetleri çok bozuk, küçüklükten böyle yetişiyorlar, adam eşine saygı gösterirse anne babasina ayıp etmiş olacağını sanıyor.Allah kimseyi karşılaştırmasın bu tiplerle.

Ben bazen you tube da denk geliyorum bu konularda çekilmiş videolara. Adam güzelce anlatmış mesela evlendikten sonra önceliğiniz yeni aileniz olmalı, dengeyi sağlamanız gerekiyor diye. Çoğu erkeğin yorumu ben karım için anamdan vazgeçmem, karı bulunur ana bulunmaz şeklinde. Zihniyetleri çok bozuk, küçüklükten böyle yetişiyorlar, adam eşine saygı gösterirse anne babasina ayıp etmiş olacağını sanıyor.Allah kimseyi karşılaştırmasın bu tiplerle.
Kesinlikle eski nişanlım aynı sizin anlattığınız zihniyette biriydi. Mesela evlilik planı yaparken benim fikirlerimi değilde annesinin fikrini önemserdi. Balayına gitsek fotoğraf paylaşma bizimkiler görmesin diyordu. Bende görsünler ne zararı var dediğimde başlardık kavgaya. Yeni kuracağımız çekirdek aileye ailelerimiz müdahele etmesin o mesafeyi koyalım dediğimde annemi atayımmı derdi hep..asla dengeyi sağlayamadı 7,5 yılımızı çöp etti..

Öncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Haklisin niye onlar kullansin ki zaten kv düşüncesiz ilgi budalasi biri belli. Arayıp sorma o pesinde kossun

Aslında bi tarafa kanalize olmak daha kolay geliyor, kimi de çok karısı ağızlı oluyor bunların, ya anacı ya karıcı oluyorlar, yerlerini ayıracak, denge kuracak, orta yerde buluşturacak, otoriteyi ele alacak beceri yok çoğunda. Zayıf kişilikler bunlar.

Yani ailesi hiçbir şekilde destek çıkmadı bütün yük onun omuzlarına kaldı. Bende elimden geleni yapıyorum her konuda. Hiçbir şekilde maddi anlamda sıkmadım ama şu an onun gözünde ne yazıkki ben suçluyum😞
Üzgünüm ama sizi sevmiyor ve buda bahanesi olmuş evlenmemek için... akışa bırakın

Kv konyalı çıktıya söyleyecek söz bulamadım 🤣 geçmiş olsun kardeş, uçurumun kenarından dönmüşsün. Allah çok iyi insanlar çıkarsın karşına.

Back
X