- 25 Kasım 2015
- 86
- 28
- 3
- 31
- Konu Sahibi onunspeddysi
Nişanlım özel harekat polislik sınavını kazandı ve 6 aralıkta eğitime gidiyor. Burada bir kaç konuda okuduğum kadarıyla çok zor diyorlar sürekli yalnız kalıyormuşsun. Çok korkuyorum öncelikli korkum onu kaybetmek ya başına bir şey gelirse korkusu. Öbürüyse ben sonuçta doğuda orada burada yalnız kalacağım eve gelemeyecek mi ben çocukla ne yaparım. Bir de batı da bile sürekli görev çıkıyormuş. Şimdi ben o gittiğinde sürekli evde tek başıma yani bir de takıntılı bir insanım uyku bile girmez gözüme ne yapıyor iyi mi canı sağ mı. Off çok kötü çıkmazdayım ben bunu kaldırabilir miyim. İçim rahatlamıyor nerdeyse 1 hafta sonra gidecek ama benim içim hala el vermiyor. Neden normal bir işi sabah iş akşam ev gidebileceği bir işi yok diye sürekli düşünüyorum. Aslında mesleği de var ama polislik istiyorum diyor. Benim polisliğin parasında filan da gözüm yok sadece huzur ve aile ortamı istiyorum. Nasıl rahatlatıcam içimi. Ben düzenli bir hayat ve eşimle aynı yatakta uyumak istiyorum. Onu da üzüyorum bu durumu anlatınca. Sakınma beni diyor. Siz olsanız ne yapardınız ve özel harekatçı eşleri biraz da bilgi verirse hayatları hakkında sevineceğim..