Nişanlım Özel Harekatçı Olacak Kızlarrrrrr. Olmasın..

onunspeddysi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
86
28
3
31
Nişanlım özel harekat polislik sınavını kazandı ve 6 aralıkta eğitime gidiyor. Burada bir kaç konuda okuduğum kadarıyla çok zor diyorlar sürekli yalnız kalıyormuşsun. Çok korkuyorum öncelikli korkum onu kaybetmek ya başına bir şey gelirse korkusu. Öbürüyse ben sonuçta doğuda orada burada yalnız kalacağım eve gelemeyecek mi ben çocukla ne yaparım. Bir de batı da bile sürekli görev çıkıyormuş. Şimdi ben o gittiğinde sürekli evde tek başıma yani bir de takıntılı bir insanım uyku bile girmez gözüme ne yapıyor iyi mi canı sağ mı. Off çok kötü çıkmazdayım ben bunu kaldırabilir miyim. İçim rahatlamıyor nerdeyse 1 hafta sonra gidecek ama benim içim hala el vermiyor. Neden normal bir işi sabah iş akşam ev gidebileceği bir işi yok diye sürekli düşünüyorum. Aslında mesleği de var ama polislik istiyorum diyor. Benim polisliğin parasında filan da gözüm yok sadece huzur ve aile ortamı istiyorum. Nasıl rahatlatıcam içimi. Ben düzenli bir hayat ve eşimle aynı yatakta uyumak istiyorum. Onu da üzüyorum bu durumu anlatınca. Sakınma beni diyor. Siz olsanız ne yapardınız ve özel harekatçı eşleri biraz da bilgi verirse hayatları hakkında sevineceğim..

Özel harekat değil eşim ama polis, az çok biliyorum, bu dediklerinin hepsi olacak batıda da olsa operasyon olur helikopterle inerler Hakkari Şırnak Bitlise, iyi düşün bu şartları çekemem dersen ayrıl çünkü belli ki adam bilerek isteyerek severek yapıyor işini, sabah 8 akşam 5 istemiyo demekki

Özel harekat değil eşim ama polis, az çok biliyorum, bu dediklerinin hepsi olacak batıda da olsa operasyon olur helikopterle inerler Hakkari Şırnak Bitlise, iyi düşün bu şartları çekemem dersen ayrıl çünkü belli ki adam bilerek isteyerek severek yapıyor işini, sabah 8 akşam 5 istemiyo demekki

Ayrılamam ki çok seviyorum zaten beni bu kadar düşündüren de ona olan sevgim çok korkuyorum onu kaybetmekten. Ya başına bir şey gelirse diye sabahlara kadar uyuyamam ben. Artık geçtim eve gelecek gelemeyeceği. Onu vazgeçirmeye de hakkım olduğunu düşünmüyorum çünkü ta biz tanıştığımız da sevgili bile değilken ben polis olmak istiyorum dedi bana. Sonra özel harekat alımı açıldı ona başvurdu mülakatı kazandı çok sevindik hatta annesi adaklar adadı. Ama şimdi burda filan baya bir şeyler okudum. Bir de bizim iş yerine iki polis geldi onlarla paylaştım. Sen şimdiden Kur'an ı ezberle ilerde çok lazım olacak dediler. Nasıl moralim alt üst ona bir şey olursa yaşayamam ki ben. Sadece huzur istiyorum 1 lira maaş alsa da yeter bana. Ben de çalışırım. Yeter ki akşam aynı yastığa baş koyalım çocuklarımızı sevgiyle büyütelim.

amcam özel harekatçıydı.yengemle bir arada pek görmedik.şimdi emekli oldu evliliklerinin tadını yeni çıkarıyorlar.durum bu.

Peki amcan doğuya gittiğinde yengen ve çocuklar da gitti mi ? Eve çok gelemiyor muymuş ?

doğuya hiç bir zaman götürmedi.o dönemler çok kötü dönemlerdi.kendisi bile hayatta zor kaldı canım.her tarafı iz yama.

Şu anda da ülkenin durumu çok parlak sayılmaz. Ben gitsem ayrı dert gitmesem ayrı dert. Evliliğin bir anlamı kalmıyor anladığım kadarıyla.

Zor bir meslek
Ben olsam degil ozel harekatci trafik polisiyle bile evlenmezdim
Hakkinda hayirlisi olsun canim

Ben de kaldıramazdım bu durumu.
Eşim gece çalışması gereken bir yere atanacaktı ona bile karşı çıkmıştım ve vazgeçti.
Şimdi kendi işini yapıyor.
Akşamları evde çok şükür.

Benim eşim özel harekatta 7 senesi bitti 3. Şark görevimizi yapıyoruz normalde şark bitti bizim ama batıya gidince görev çok olacağı için bari doğuya gidelim yüzünü görelim diyorum. Parası için yapılacak bir iş asla değil yapmak istediği iş buysa engel olmayın lütfen sevdiği gönül verdiği işi yapsın. Onunla birlikte sizin de yaptığınız bir görev bu yapamayacağınızı düşünüyorsanız yol yakınken dönün. Ailemin yanına eşimle en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum bile inanın. Tek gidiyorum hep kullanılmamış izinleri duruyor daha eşimin. Doğumu ailemin yaninda yapacağım mecburen doğum iznine gelir mi onu da bilmiyorum. İl dışı görevleri en az 15 gün oluyor cizre olaylarında telefonla bile haber alamadık. Çok sık göreve gittiği için oğlum dayanamıyor ben bir şekilde alıştım artık ama oğlumun aglamaktan ateşi çıkıyordu.
Zorluklarının yanında güzel bir meslek yüreğin ağzında bekliyorsun hep ama gönül vererek yapılan bir iş eğer istiyorsa engel olmayın kendisi de dayanamayacağını düşünürse normal polislige geçebilir zaten istediği zaman

Adam gayet kararlı
Ben yapamam diyorsan ayrıl ( Ben yapamazdım )
Meslek bir ömür, bekle geçer bi durum değil çünkü

Ayrılmam onu hiç düşünmedim sadece onu vazgeçirmeyi düşündüm. Ama onun da çok vazgeçmeye niyeti yok bana kolay geçinebilme imkanı sunmak istiyor. Aslında dalgıçlık mesleği belki diyorum ilerde öyle bir göreve atanır balık adamlık filan tek içi rahatlatan o.

Ayrılmam onu hiç düşünmedim sadece onu vazgeçirmeyi düşündüm. Ama onun da çok vazgeçmeye niyeti yok bana kolay geçinebilme imkanı sunmak istiyor. Aslında dalgıçlık mesleği belki diyorum ilerde öyle bir göreve atanır balık adamlık filan tek içi rahatlatan o.
Sanmıyorum
Onu çok kararlı gördüğümden senin ne yapabileceğini yazdım bu yüzden
Ama umarım dilediğin gibi olur birgün

Benim eşim özel harekatta 7 senesi bitti 3. Şark görevimizi yapıyoruz normalde şark bitti bizim ama batıya gidince görev çok olacağı için bari doğuya gidelim yüzünü görelim diyorum. Parası için yapılacak bir iş asla değil yapmak istediği iş buysa engel olmayın lütfen sevdiği gönül verdiği işi yapsın. Onunla birlikte sizin de yaptığınız bir görev bu yapamayacağınızı düşünüyorsanız yol yakınken dönün. Ailemin yanına eşimle en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum bile inanın. Tek gidiyorum hep kullanılmamış izinleri duruyor daha eşimin. Doğumu ailemin yaninda yapacağım mecburen doğum iznine gelir mi onu da bilmiyorum. İl dışı görevleri en az 15 gün oluyor cizre olaylarında telefonla bile haber alamadık. Çok sık göreve gittiği için oğlum dayanamıyor ben bir şekilde alıştım artık ama oğlumun aglamaktan ateşi çıkıyordu.
Zorluklarının yanında güzel bir meslek yüreğin ağzında bekliyorsun hep ama gönül vererek yapılan bir iş eğer istiyorsa engel olmayın kendisi de dayanamayacağını düşünürse normal polislige geçebilir zaten istediği zaman

Normal polislik daha tehlikeli diyorlar ama o güçlü bir adam ve bir karakolda beklemeyi düşündüğünü sanmıyorum. Yeterki canı sağ olsun ben çok görmeyim derdindeyim artık. Bir de ben çok evhamlıyım ve bir insan bir sıkıntıyı 1 kere yaşıyorsa ben içimde 5 kere yaşıyor üzülüyorum çok düşünüyorum. Alışırım diyorum zamanla ama bakalım ne olacak. Ayrılmayı hiç düşünmedim ki zaten ben kaybetmekten korkuyorum sonum artık o benim ve bu işi istiyor. Daha fazla konuşup onu da üzmek istemiyorum. Benim arkamda ol ve güçlü ol yeter diyor.

Back
X