Nişanlım Özel Harekatçı Olacak Kızlarrrrrr. Olmasın..

ben olsam "ya ben ya bu iş" derdim
dalgıçmış zaten
kendi mesleğini yapsın
bu ülkede şu halde özel harekatçı olmak bence büyük risk

bi tane adam buldum onu da ortalara atamam derdim sanırım
gidip günlerce gelmeyecek akibetinden haberim olmayacak yok ben yapamazdım :/

Maalesef durum bu gözün kapıda kulağın telefonda yüreğin ağzında yaşamaya alış..
Yabancı bir numara aramasıyla, çalıştığı yerden tel gelmesi bile korkutur insanı
Ulaşamasan yüreğin ağzına gelir aklına türlü türlü ihtimaller
Bir pişman olursun bir iyi ki dersin...
Eve gelsin de varsın bütün gün uyusun dersin
Yazılacak çok şey var...
Çok güçlüsünüz maşallah E EXXWOMAN Allah aynı dirayeti bize de nasip etsin inşallah. Var mı bir kendinizi rahatlatma yönteminiz? Allah korusun hepsini

Canım benim sevgilim de 3 yıldır polis memuru trafik polisi. Ve simdi bomba imhacı olacak sınava girdi kazandı bende tıpkı senin gibi sitem ettim ağladım zirladim istemiyorum korkuyorum ben her gün acaba bu aksam eve gelebilecek mi diye mi düşüncem ya sana bisey olursa diye kendimi yerden yere vurdum resmen . Benim fikirlerimin hiç mi önemi yok senin için dedim sonuç ? Hüsran. Ne dediysem nafile. Demem o ki o bu işi istiyorsa tek yapman gereken şey artık ona destek olman. Benim ki bana demişti ki anlıyorum korkuyosun ama ben de kendmi duşunebiliyorum böyle sitem etmek yerine benim mutlulugumla mutlu olmayı deneyen bana destek olsan herkes gibi sende sevinsen inan beni çok mutlu edersin benim yanımda ol ve lütfen saygı duy biraz demişti. Bana kalırsa seninki de kararlı artık sil at kafandan korkuları hayırlısı neyse o olsun aşkım senin için iyiyse problem yok gibilerinden konuş nede olsa ikna edemeyeceksin artık ben son çare öyle yaptım şimdi daha iyiyiz ikimiz de

Nişanlım özel harekat polislik sınavını kazandı ve 6 aralıkta eğitime gidiyor. Burada bir kaç konuda okuduğum kadarıyla çok zor diyorlar sürekli yalnız kalıyormuşsun. Çok korkuyorum öncelikli korkum onu kaybetmek ya başına bir şey gelirse korkusu. Öbürüyse ben sonuçta doğuda orada burada yalnız kalacağım eve gelemeyecek mi ben çocukla ne yaparım. Bir de batı da bile sürekli görev çıkıyormuş. Şimdi ben o gittiğinde sürekli evde tek başıma yani bir de takıntılı bir insanım uyku bile girmez gözüme ne yapıyor iyi mi canı sağ mı. Off çok kötü çıkmazdayım ben bunu kaldırabilir miyim. İçim rahatlamıyor nerdeyse 1 hafta sonra gidecek ama benim içim hala el vermiyor. Neden normal bir işi sabah iş akşam ev gidebileceği bir işi yok diye sürekli düşünüyorum. Aslında mesleği de var ama polislik istiyorum diyor. Benim polisliğin parasında filan da gözüm yok sadece huzur ve aile ortamı istiyorum. Nasıl rahatlatıcam içimi. Ben düzenli bir hayat ve eşimle aynı yatakta uyumak istiyorum. Onu da üzüyorum bu durumu anlatınca. Sakınma beni diyor. Siz olsanız ne yapardınız ve özel harekatçı eşleri biraz da bilgi verirse hayatları hakkında sevineceğim..

Allah sabır versin :) benim erkek arkadaşımda pöh'te. 5 ay sonra görüşebileceğiz ancak, kendisi doğuda.. zamanla alışırsın yazdıklarının çoğunu okudum..ben de senin gibiyim her şeyin inciğini cinciğini düşünürüm, haber alamasam deliririm.. allah hepsinin yardımcısı olsun, zor ama sevgim her şeyi göze almaya değer :)

Çok güçlüsünüz maşallah E EXXWOMAN Allah aynı dirayeti bize de nasip etsin inşallah. Var mı bir kendinizi rahatlatma yönteminiz? Allah korusun hepsini

Aslinda guclu degilim mecbur boyle olmak zorunda kaliyorum ister istemez. Ağlasan da zırlasan da bir şey değişmiyor.
İlk başlarda ağladım zırladım ama ne değişti hiç bir şey ağlayıp gözden mi olayım...
Onunla geçirdiğim zamanların tadını çıkarıyorum, başına bir şey gelmemesi için dualer ediyorum bu işte...
Çalışıyorum biraz yoğun bir işim var öylece vakit geçiyor, alışılıyor işte...

Özel harekatta durum bu yapıcak bişey yok.Ya ayrılıcaksınız yada kabulleniceksiniz. Mecburren :( Eğer ayrılamam seviyorum dicekseniz lütfen sonra yaptığınız ve yapıcağınız takıntılarla adama dünyayı dar edip sizden uzaklaşmasına sebep olmayın. Bunu gerçekten çok yapan insan görüyorum yani biliyosunuz adam özel harekat yada işte gemi kaptanı yada pilot bilmemne. Seviyodum ayrılamadım diyip sonra adamların burnundan getirmeye başlıyolar niye öyle niye böyle uyuyamadım edemedim sadece konu bu olunca adamların hepsi sallamasyon görev çıkarmaya başlıyo kendine.O yüzden yapıcaksanız EVET yapamicaksanız HAYIR. Kendinizde dahil kimseye eziyet etmeyin nolursunuz. Gördüklerimden dolayı böyle söylüyorum yanlış anlamayın.

Yapacak bir şey yok kızlar çok yol denedim ama gidiyor kalbini de daha fazla kırmak istemiyorum gözü arkada kalmasın istiyorum kafası bende kalırsa daha kötü olur sonuçta pazar günü gidecek Allahım yardımcıları olsun hepsinin. Kısmette ne varsa onu yaşıycaz artık mecburen aşkımız uğruna her zorluğa göğüs gericez. Tek söyleyeceğim büyük konuşmayın ben her zaman derdim Allahım bana asker ve ya polis eş vermesin diye. Ama sevince ona buna bakmıyorsun. Bakalım hayat bize ne gösterecek. Nerede hangi şehirlerde ekmek yiycez. Ben turizmciyim doğu da filan çalışma imkanım yok ama ben oralarda zaten çalışmayı düşünmüyorum. Belki güzel ortamımız olur. Lojmanlarda komşularım olur onlarla çocuklarla vakit geçire geçire takmam çok kafama. Hem onlar da bizimle aynı yol arkadaşı olacağı için derdimizi anlar birbirimizin derdine derman oluruz. Allahım güzel insanlar çıkarsın bu engebeli yolda karşımıza. Sadece o benim canımın içi ve çok aşığım daha nişanlı olunca da insan gitmesini istemiyor yanından. Ama ne yapalım vatanımız sağ olsun. Hepimiz bir gün o kefene sarılacağız er ya da geç vakitlice ölüm versin Rabbim. Güzel günler, güneşli günler göreceğiz... Kötü şeyler düşünüp de kötüyü çekmek istemiyorum artık. Buraya da güzel bir şeyler söylersiniz belki içim rahatlar diye yazdım ama okudukça içim daralıyor o yüzden yetti bana bu kadar bilgi ne demişler hastalıkla ilgili şeyler bile okumamak lazım internetten iyice hastalık hastası olunuyor bu da onun gibi bir şey. Güzel düşünelim güzel olsun. Hepinize çok teşekkür ederim.. Sevgiyle kalın :KK17::KK68:

Ozel harekatci degil esim ama bu dediklerinin hepsini yasiyorum. Gorev cikinca gormeyi birak telle konusmasi bile zor. Senede 3 veya 5 yada 6.5 ay gormedigim oldu. Iki cocukla bi basimayim.

Ve inanki senin yerinde olsam ya evlenmezdim ya da isini degistirirdim. Can tehlikesi, yalnizlik, ordan oraya gitme... bikiyo insan.

Ozel harekatci degil esim ama bu dediklerinin hepsini yasiyorum. Gorev cikinca gormeyi birak telle konusmasi bile zor. Senede 3 veya 5 yada 6.5 ay gormedigim oldu. Iki cocukla bi basimayim.

Ve inanki senin yerinde olsam ya evlenmezdim ya da isini degistirirdim. Can tehlikesi, yalnizlik, ordan oraya gitme... bikiyo insan.

Allah yardımcın olsun

adam işe başlayınca başka limanlara yelken açmasın da erkek mılletine güvenilmez fazla

adam işe başlayınca başka limanlara yelken açmasın da erkek mılletine güvenilmez fazla

O zaman da yapacak bir şey yok ben güveniyorum sonuna kadar sanmıyorum başka limanlara yelken açacak vakti olacağını ve benim de kendime güvenim tam yani birazda bayana bağlı bu açarsa da yolu açık olur öyle şeyler çok düşünmem ben sevgisinden emin olmadığım adamla da olmam.

Sagol.... Rabbimde olmasa kime siginirim ki.

Çok zor çok ben şimdiden derdine düştüm işte yazımda da söylediğim gibi artık çok düşünüp kafamı bunaltmak istemiyorum günü yaşamak istiyorum biraz yeni nişanlandık ve çok şükür her şey çok güzel sevgimiz büyük Allahım ayırmasın kimseyi sevdiğinden. Uzakta olsa da nefes aldığını bilmek yeter..

Çok zor çok ben şimdiden derdine düştüm işte yazımda da söylediğim gibi artık çok düşünüp kafamı bunaltmak istemiyorum günü yaşamak istiyorum biraz yeni nişanlandık ve çok şükür her şey çok güzel sevgimiz büyük Allahım ayırmasın kimseyi sevdiğinden. Uzakta olsa da nefes aldığını bilmek yeter..
Iste sorun orda..... ya uzaktayken nefesi kesilirse diye her an dusunmek!!! Ve boyle yillarin gecmesi.... en son kuzey iraktaydi. 6.5 ay dile kolay.

Yapacak bir şey yok kızlar çok yol denedim ama gidiyor kalbini de daha fazla kırmak istemiyorum gözü arkada kalmasın istiyorum kafası bende kalırsa daha kötü olur sonuçta pazar günü gidecek Allahım yardımcıları olsun hepsinin. Kısmette ne varsa onu yaşıycaz artık mecburen aşkımız uğruna her zorluğa göğüs gericez. Tek söyleyeceğim büyük konuşmayın ben her zaman derdim Allahım bana asker ve ya polis eş vermesin diye. Ama sevince ona buna bakmıyorsun. Bakalım hayat bize ne gösterecek. Nerede hangi şehirlerde ekmek yiycez. Ben turizmciyim doğu da filan çalışma imkanım yok ama ben oralarda zaten çalışmayı düşünmüyorum. Belki güzel ortamımız olur. Lojmanlarda komşularım olur onlarla çocuklarla vakit geçire geçire takmam çok kafama. Hem onlar da bizimle aynı yol arkadaşı olacağı için derdimizi anlar birbirimizin derdine derman oluruz. Allahım güzel insanlar çıkarsın bu engebeli yolda karşımıza. Sadece o benim canımın içi ve çok aşığım daha nişanlı olunca da insan gitmesini istemiyor yanından. Ama ne yapalım vatanımız sağ olsun. Hepimiz bir gün o kefene sarılacağız er ya da geç vakitlice ölüm versin Rabbim. Güzel günler, güneşli günler göreceğiz... Kötü şeyler düşünüp de kötüyü çekmek istemiyorum artık. Buraya da güzel bir şeyler söylersiniz belki içim rahatlar diye yazdım ama okudukça içim daralıyor o yüzden yetti bana bu kadar bilgi ne demişler hastalıkla ilgili şeyler bile okumamak lazım internetten iyice hastalık hastası olunuyor bu da onun gibi bir şey. Güzel düşünelim güzel olsun. Hepinize çok teşekkür ederim.. Sevgiyle kalın :KK17::KK68:
Siz ne güzel bir bayansınız ya. Ne güzel söylemişsiniz. Bir asker sevgilisi olarak çok duygulandım çok gurur duydum. Allah yolunuzu açık etsin. Sizleri bizleri hep korusun. :KK68:

Siz ne güzel bir bayansınız ya. Ne güzel söylemişsiniz. Bir asker sevgilisi olarak çok duygulandım çok gurur duydum. Allah yolunuzu açık etsin. Sizleri bizleri hep korusun. :KK68:

Aminn Allahım sizlerin de yardımcısı olsun. Şimdi polis olmasa askere gitmek zorunda olacaktı sonuçta onu da düşünüyorum bir yandan. Ne yapalım hayat bize bunu sundu aşkımızdan vazgeçecek değiliz ya aşkımız baki kalır umarım :KK68:

Ayrılmam onu hiç düşünmedim sadece onu vazgeçirmeyi düşündüm. Ama onun da çok vazgeçmeye niyeti yok bana kolay geçinebilme imkanı sunmak istiyor. Aslında dalgıçlık mesleği belki diyorum ilerde öyle bir göreve atanır balık adamlık filan tek içi rahatlatan o.

Çok zor.. Şuan yalnızım uyuyamıyorum sabah işe gideceğim üstelik.. Yanlızlık zor...

Nişanlınız istiyorsa ve sizde nişanlınızı çok seviyorsanız alışmaya çalışırsınız umarım alışırsınız zira ben yapamazdım Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin...

Back
X