Yapacak bir şey yok kızlar çok yol denedim ama gidiyor kalbini de daha fazla kırmak istemiyorum gözü arkada kalmasın istiyorum kafası bende kalırsa daha kötü olur sonuçta pazar günü gidecek Allahım yardımcıları olsun hepsinin. Kısmette ne varsa onu yaşıycaz artık mecburen aşkımız uğruna her zorluğa göğüs gericez. Tek söyleyeceğim büyük konuşmayın ben her zaman derdim Allahım bana asker ve ya polis eş vermesin diye. Ama sevince ona buna bakmıyorsun. Bakalım hayat bize ne gösterecek. Nerede hangi şehirlerde ekmek yiycez. Ben turizmciyim doğu da filan çalışma imkanım yok ama ben oralarda zaten çalışmayı düşünmüyorum. Belki güzel ortamımız olur. Lojmanlarda komşularım olur onlarla çocuklarla vakit geçire geçire takmam çok kafama. Hem onlar da bizimle aynı yol arkadaşı olacağı için derdimizi anlar birbirimizin derdine derman oluruz. Allahım güzel insanlar çıkarsın bu engebeli yolda karşımıza. Sadece o benim canımın içi ve çok aşığım daha nişanlı olunca da insan gitmesini istemiyor yanından. Ama ne yapalım vatanımız sağ olsun. Hepimiz bir gün o kefene sarılacağız er ya da geç vakitlice ölüm versin Rabbim. Güzel günler, güneşli günler göreceğiz... Kötü şeyler düşünüp de kötüyü çekmek istemiyorum artık. Buraya da güzel bir şeyler söylersiniz belki içim rahatlar diye yazdım ama okudukça içim daralıyor o yüzden yetti bana bu kadar bilgi ne demişler hastalıkla ilgili şeyler bile okumamak lazım internetten iyice hastalık hastası olunuyor bu da onun gibi bir şey. Güzel düşünelim güzel olsun. Hepinize çok teşekkür ederim.. Sevgiyle kalın