arkadaşım boşa çene patlatıyoruz. arkadaş yolunu çizmiş bile düzeleceğini umuyor..
canım kimisi düzeliyor az çok benim eşim gibi ama o düzelene kadar senden gidiyor hep
sabrın kalmıyor sinirlerin iyice yıpranıyorçok sabırlı olmak gerekiyor ki herkeste bu sabır yok işte
tabi düzelmeyebilir hatta daha kötü de olabilir konu sahibi bunu da göz önünde bulundurmalı
canım değer mi kendini yıpratmaya kaybedeceği ne var ki
hem o kadar zor ki sabretmek ailende el bebek gül bebeksin, sonra alsın seni elin oğlu çok mutlu edeceğim seni diye sonra dayak şiddet küfür hakaret hayatın tadı kalmıyor insan soğuyor bi nokta da kendine saygın kalmıyor
günah değil mi yaşananlara..
bi sen bilirsin yaşadıklarını kimi ikna edersin yaşadıklarına hislerine?
sorarım sana arkadaşım kim anlayabilir acını döktüğün gözyaşları
canım ben 7 aylık evliyim biz nişanlıyken eşim elini kafasını duvarlara kapılara vuruyodu sinirlenince ve bi keresinde kafasını yardı elindeki bibloyla ve evlendikten sonra artık kapılara değil bana vurmaya başlamıştı bi keresinde az kaldı ölüyodum gözlüklerle gözüme bastırdı gözlerimin çevresi mosmor oldu boğuyodu zor kurtuldum çok şükür şuan bişey yok yaparsan seni bırakırım dedim erkek olan yapmaz ama yaptı şimdi mutluyuz ama ben sineye çektiğim için benden sana bukadar şey yeter gerisi sana kalmış
bunu aklımdan bile geçirmedimher şeyin bir çaresi vardır ama bunun çaresi böyle bişi olmamalı onu tanıyorum zaten tanıdıgım için bu hareketleri beni korkutup üzdü bu başlıgı açmamın sebebide sözle ne diye bilirimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?