Nişanlım sinirlenince bir yerleri yumrukluyor

bbbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
74
1
46
İstanbul
Kızlar yardım edinnnnn lütfen....
nişanlımlımla 3 ay önce kavga etmiştik duvara yumruk attıp elini kırdıçok kötü oldumondan snr tekrarladı öle yapınca çok korkuyorum dünyamduruyo gözlerim doluyo bunu alışkanlık haline getirdi bu akşamda en ufak bişide tel suratıma kapattı yine bi yerleri yumrumlamış tel kırmış ne yapacam korkuyorum üzülyorum yardım edin kızlarrr lütfennn

zor bi durum :s bu bazı sıkıntılarına da baglı olabiliri ama sanırım şiddete dayalı birazda... gün geldiginde o telefnu kafana atmıcandan yumrugunu sana vurmucandan emin olmalısın :s yada sinirlenmesine sebeb olmucaksın :s zor bir duru gercekten

nişanlıyken duvarı yumruklar evlenince de seni yumruklar arkadaşım aman ha

canım bence evlenmeden once ıyı dusun derım galıba gelecegını konu okuyan herkes goruyodur

cevresinde de böylemi arakdaslarını tanıyosan biraz araştırmalısın çünki biliyosun kadına şiddet her zaman var ve verdigin karar tüm hayatını etkiliyebilir :S seviyosanda işin ciddi zor

nısanı boz dıyecem ama bu da yasayan ıcın zor demesı kolayda

bende nisanliyken esim duvarlari yumruklamisti bir kac kez.sonra evlendik.ne mi oldu?bir tokatla basladi sonra hamileligimde bile siddet gormemle devam etti.suan iki cocugum var onlara da cok sinirlendigi zaman siddet uyguladigi oldu.sanirim cevabini almissindir.tabi diyceksin herkes ayni degildir falan.arkadasinda dedigi gibi bugun duvari yumruklar evlenince seni e sonrada cocuklarini...

huyuna suyuna gidip hayatını onun istedigi gibi söz hakkın olmadan ve korkuyla geçirmek zorunda kalıcaksın sevgin bunalrın hepsini cekecek kadar büyükse bu şekilde mutlu olmaya çalışacaksın o zaman şu durumda tabiki herkes için ayrılmak cok zordur ...

of ne kötü bı durum allah kolaylık versın ,aslında erkekler bazen gosterıyo ılerde neler yapcakalrını

belki mesleginden dolayı böyle agresiztir konuşsam fayda etmez mi gözünü korkutsam senden ayrıracam dersem belki korkar belkide kendine bişi yapar

of ne kötü bı durum allah kolaylık versın ,aslında erkekler bazen gosterıyo ılerde neler yapcakalrını

kesinlikle katiliyorum ama iste ahhh ah biz bayanlar goremiyoruz bunu hani seviyoruz vazgecemiyoruz ya.ha bi de bana boyle bisey yapmaz kiyamaz diye dusunuruz.ama sonra olan yine bize olur tabi...

kesinlikle katiliyorum ama iste ahhh ah biz bayanlar goremiyoruz bunu hani seviyoruz vazgecemiyoruz ya.ha bi de bana boyle bisey yapmaz kiyamaz diye dusunuruz.ama sonra olan yine bize olur tabi...

evet o an cesaret edemıyoruz ayrılmaya guzel olan yasanmıslıkları yıkamıyoruz guzel davrandıgı zamanları dusunuyoruz kötü olan bı seyleri dusunmek ıstemıyoruz aşk işde ınsanın gözü kör oluyo,

canım madem ayrılmam dıyosun gozunu korkut barı dıyecem ama evlenınce de artık gözumu korkutamaz dıye dusunup daha kötü olabılır,guzellıkle konus ,tabı bunların da pek fayda etcegını dusunmuyorum ,Allah kolaylık versın tatlım

ama en garanti yol ayrılmak böyle korku dolu ömür geçmez bi ömürmü üzülmek istersin yoksa baştan tek seferde üzülmek mi karar senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…