- Konu Sahibi herzamanuyusam
arkadaşlar salı günü nişanlım ile yüzeysel sevişirken. benim zorla ilişkiye girerek kızlığımı bozdu. moralim çok bozuk arkadaşlar. ne yapmalıyım sizce. ailemle paylaşmalımıyım bu durumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar salı günü nişanlım ile yüzeysel sevişirken. benim zorla ilişkiye girerek kızlığımı bozdu. moralim çok bozuk arkadaşlar. ne yapmalıyım sizce. ailemle paylaşmalımıyım bu durumu.
ailemle paylaşmalımıyım derken?
zorla girilen ilişki TECAVÜZdür bilmem farkındamısınız?
neyse...
sonuçta mecburen bu kişi ile evleneceğim. ailemle paylaşırsam ailemin bana bakış açısı ne olur? birde şikayetçi olsam nasıl hak iddia edebilirimki?
sonuçta mecburen bu kişi ile evleneceğim. ailemle paylaşırsam ailemin bana bakış açısı ne olur? birde şikayetçi olsam nasıl hak iddia edebilirimki?
şikayet etsem. onun bana tecavüz ettiğini nasıl iddia edebilirim. hadi inkar ederse. sonra benimde adım çıkarsa. evlenip ayrılsam mantıklı olurmu. sonuçta o insanla evli olmakdaistemiyorum
şikayet etsem. onun bana tecavüz ettiğini nasıl iddia edebilirim. hadi inkar ederse. sonra benimde adım çıkarsa. evlenip ayrılsam mantıklı olurmu. sonuçta o insanla evli olmakdaistemiyorum
yaklaşık 2 sene
vay be, 2 sene tanıdım san adam sana tecavüz etsin, şimdi çıkıp söylesen o inkar etse vs ailen tepki göstericek bi aile anladığım kadarıyla, bu olay olduktan sonra ne dedi sana ağladın ya da kızdın mı naptın canım
arkadaşlar başınıza gelmediği için beni anlayamıyorsunuz. Allah kimseninde başına vermesin. sonuçta 2 yıldır tanıdığınızı sandığınız kişi böyle bir şey yapıyor. ve şuan da da bir şey yokmuş gibi davranıyor
arkadaşlar başınıza gelmediği için beni anlayamıyorsunuz. Allah kimseninde başına vermesin. sonuçta 2 yıldır tanıdığınızı sandığınız kişi böyle bir şey yapıyor. ve şuan da da bir şey yokmuş gibi davranıyor
Bişey olmuş GİBİ davranması gereken o değil çünkü
SENSİN
sen de bunu anlamak istemiyorsun
sen bişey olmamış gibi davranırsan, bu "tecavüz"lerin sonu gelmez
olaydan sonra hiç görüşmedim. sadece telde görüştüm. bi şey yokmuş gibi davranıyor.
peki şikayet etsem. kanıtlayabilirmiyim