- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
- Konu Sahibi herzamanuyusam
-
evet bende yazılan, söylenen bir şeyi hemen google dan araştırıyorum
elimizde internet var sonuçta. evet biz biliyoruz ya steril yaşamıyoruz, bilgilendikçe kirleniyoruz
iki gün geçti. salı günü olmuştu
hamile kalma riski varmıdır sizce.kafayı yemek üzereyim inanın
burdaki bayanlardan da evlenmeden once erkek arkadasıyla veya nisanlısıyla yakınlasma yasamıs olan vardır tecavuzemi ugradık veya karsımızdaki adama dur dedik durmadımı yani kendine hakim olan erkek nasıl hakim oluyor hani erkeklerde magaradan cıkma hic kadın nedir bilmeyen tiplrmi anlamadımki..benim evlenmeyi dusundugum adam bana zorla sahip olmak istiyorsa kendini tutamıyorsa nerde kalır sevgi en basta karakteri demeki tecavuz etmeye musait eger yakınlasmasaydı adamda tecavuz etmezdi yahu nisanlımada guvenmiyceksem dısardaki adamdan ne farkı kalırki :26: evlendikten sonra nede olsa bnm karım deyip istemedigi halde zorla ilişkiye girmesinde de bir sakınca olmuyor ozaman
'bilinç korkunç bir lanettir'
Ya arkadaşlar konu fake veya değil,bu kadar takmayın fake olmasına .Ayrıca her konuya yorum yaparken kullanıcının eski mesajlarını falan karıştırıp da yalancı çıkarmak için kasmaya ne gerek var?
Konu fake bile olsa başka bir yardıma muhtaç insan burda yazılanları okuyabilir.Kadınlar kulübü de google aramalarında çıkıyor sonuçta.Şu an bakire olup ,hiç ilişkiye girmeyen birçok kız cinselliği sadece kocasından öğrenmiş bu konularda hiç araştırma bile yapmayan evli kadınlardan çok daha fazla bilgi sahibi olabilir ne var bunda yani.O evli kadınların birçoğu hiç orgazm bile olamadan göçüp gitmiyor mu bu dünyadan.
Böyle bir konuda yazılanların % 1 lik bile doğru payı olduğunu düşünüp bence daha düzgün yorumlar yapmalıyız.Sonuçta sen tecavüze zemin hazırlamışsın,sen haketmişsin aslında istemişsin laflarını da bir kadın olarak utanç verici buluyorum.
böyle doğru bi söze daha ne denebilir ki.. tecavüz etti ohh ne güzel.. bi kere kimse kimseye yolda tecavüz edemez. istekli oluor evinin çatısı altında genelde.. hee ihtimaller göz ardı edilemez diyelim öyle bişey oldu bence sen o kişiyle ancak ve ancak boşanmak için evlenirsin. hayat gecirebilir misin zoraki sahıplenmıs bı adamla ?
ya ailesine anlatsin diyorsunuz ama nasil diycek ?yuzeysel sevisiyorduk dayanamadi mi diycek?ozaman annesi babasi sen nasil o duruma uygun ortam yarattin demezler mi?evlenme suresini hizlandirmazlar mi?korkutmak icin demiyorum ama bence oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?