Nişanlım tuhaf davranıyor. Akıl verin...

Bana derdini tasasını söylemezse rahatsız olduğu şeyi söylemezse ben nasıl bilebilirim ki... Şuan iyice çocuk oyuncağına döndü iş. Merak etsin ulaşamasın diye bütün sosyal hesaplarımı kapatmıştım. O da aynısını yapıyor şimdi. Ki normalde elinden düşürmez telefonu. Bırak artık şunu diye kavga ederdik nasıl yaşıyor şuan aklım ermedi :)) ne bitti diyebiliyor ne devam diyebiliyor beni de kendini de sürüncemede bırakıyor...

banada bakarmısın :)

Valla defalarca sordum hiç bir problem yok diyor ama belli ki anlatmadıkları var. Ben de o yüzden ölü gibi sessizim şuan. O konuşacak artık ben yeterince konuştum. Cinsellikle ilgili de ters giden bir şeyler var. Hiç bir problemi olmadığı halde cinsellikten de uzak duruyor keyfim yok canım istemiyor libidom düşük falan diyor. Valla beynim yandı düşünmekten.

Doğum tarihi 17.07.1983 22.00 doğum saati. aramıza soğukluk bir anda girmedi aslında. Ben eylülde ters giden bişeyler olduğunu sezdim ama bu derece değildi git gide kötüleşti. Kasımın sonundan beri de iyice kopma noktasında. Yengeç burcunu okumaktan kör oldum :)) doğum haritasına da baktım ama tabi pek anlamadım bişi

Tabii bakarim pinklove, dogum bilgilerini verir ve sorularini sorarsan yardimci olurum :)

Benim de erkek arkadasim bir bucuk ay once benden ayrildi. Sebebi de kendini iliskide eskisi kadar rahat olamamasi bunalmasiydi oyle soyledi. Bir sene boyunca beraberdik ve cok da mutluyduk cok ani oldu bu ayrilik ve o da yay burcu. Bunu su yuzden anlatiyorum. Ne kadar hersey yolunda da olsa erkegin kafasinin icini net bilemiyorsun mesela ayrilik gunune kadar ben hicbir sey sezmemistim. Olan kizlara oluyor. Allah gonlune gore versin kardesim.

Allah razı olsun. İnsanlar keşke kafasındakileri biriktirmese anlatsa, gerçi o zaman da gel gitleriyle yorar sanırım... Benim durumumda inatla sormama rağmen bişey yok diyor o daha gıcık Allah sana da sabır versin.

Nisanlinin haritasinda Gunes Yengec Ay Akrep burcunda tam bir kapali kutu bu kisi, hislerini cok derinden yasar ama hic kimseye kendini acmaz, Akrepler kendilerini sadece ve sadece eslerine aciyorlar bu cok gordugum birsey, annelerine dahi acilmazlar.. Neyse konumuza donelim.. Bir kadinda cazibe arar, cinsellik bu kisi icin cok onemlidir, ayrica akilli, mantikli ve guzel ve klasik giyinen kadinlardan hoslanir. Eylulden beri boyle bir durum var diyorsun, 13 eyluldeki gunes tutulmasi onu evlilik yonunde etkilemis fakat neptunden aldigi zor aciyla kafa karisikligi yaratmis olabilir.. Ayrica su an merkur retrosunda oldugumuz icin iletisimde devamli aksakliklar yasiyoruz, hem de merkur onun ev aile es ve evlilik alanlarini yonetiyor, bu yuzden retro bitisini bekleyip konusmaya calisirsan daha cok verim alabilirsin..

Yorucam seni ama benimkine de bakabilir misin isin yoksa eger. Yay burcu.

Bakarim tabii pembediyet yalniz dogum tarihi ve dogum yeri gerekli.. Sadece yay burcu erkegini de yazabilirim ama cok eksik kalir.. Dogum haritamiz bir butun ve butun seklinde yorumlarsak cok gercekci sonuclar alabiliriz..

Valla teşekkür ederim ne desem az Demişti zaten kimseyle konuşamıyorum tek konuşabildiğim sensin diye ama bana bile tam anlatmadıkları var bence.... Çok sağol

canım seni anlıyorum ama Nişanlısını bu kadar üzen bir kişiye nasıl bukadar düzgün bir adam diyebiliyorsun anlayabilmiş değilim

Merhaba,
Ben de zamanında buna benzer bir konu açmıştım. sanırım çoğu erkek iş ciddiye binince biraz geri çekilip ne yapıyorum ben diye düşünüyor. Biz nişan lafını duyduğumuz andan itibaren düğün gelinlik o bu şu hayallerinde kapılıp geziyoruz da erkeklerin işin bu kısmında olduklarını düşünmüyyorum. Maddi durumu iyi değil demişsiniz o şu anda bir evvi nasıl geçindirebilirim gibi şeyler düşünüyor olabilir ve çok büyükk korkulara bu sebeple kapılmış olabilir. Diğer yazılanları okuyamadım henüz. Çok zor geleceğini biliyorum ama bence eğer sizinle ne düşündğünü paylaşmak istemiyorsa bi süre hiç bir şekilde ona ilk adımı atan siz olmayın. Bırakın dşünsün. bence bir erkek evlenme teklifi ettiyse ve hiçbir zorundalık hissetmeden ettiyse sizinle gerçekten evlenmek istediği içindir. korkulaarını yenip size gelecektir. gelmeyecekse de ileride pişman olmaktan daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…