- Konu Sahibi sophiekowalsky
-
Bana derdini tasasını söylemezse rahatsız olduğu şeyi söylemezse ben nasıl bilebilirim ki... Şuan iyice çocuk oyuncağına döndü iş. Merak etsin ulaşamasın diye bütün sosyal hesaplarımı kapatmıştım. O da aynısını yapıyor şimdi. Ki normalde elinden düşürmez telefonu. Bırak artık şunu diye kavga ederdik nasıl yaşıyor şuan aklım ermedi :)) ne bitti diyebiliyor ne devam diyebiliyor beni de kendini de sürüncemede bırakıyor...Vallahi canım bence onu rahatsız eden bişeyler olabilir. Senin bazı davranışların olabilir, işin olabilir, hayalinde ki kriterlere tam uymuyor olabilirsin ve tam olarak karar veremediği kesin. Veya geçmişiyle bağlantılı kafasını karıştıran birileri olabilir. Ve bu yüzden tam olarak karar veremiyor olabilir. Mesela bak @freeware ... O da kararsız ve ayrılıp ayrılmamakta tereddütlü davranıyor ama ilişkiye de devam ediyor.
Bence de eğer böyle dengesiz davranmaya devam ederse koyuver gitsin. Evlenince düzelmez, o bir hayal ve riskli bir hayal. Bir süre acı çeker sonra unutursun. Mücevher sarrafta kıymetlidir unutma. Değer görmek çok önemli bir kadının yaşamında. Değer görmemek bitirir herşeyi zamanla.
b
enim yeğenim 3 yıl görüştüğü erkek arkadaşından ayrıldı kendine değer vermediğini düşündüğünden. Şimdi başka bir gençle evlenmek üzere ve çocuk ona çok değer veriyor. En basit düğün için 12000 TL lik bir pırlanta yüzüğe para verdiler. Diğer pırlantaları saymıyorum. Çokta zengin bir çocuk değil. Tüm bu fedakarlıklar çocuğun ona verdiği değerden. Yakışıklılık ise gelir geçer. Bir zaman sonra eğer sana değer vermiyorsa dünyanın en çirkin adamı olur gözünde. Duygularının ve zaaflarının sesini değil aklının sesini dinle derim. Bakalım o ne diyor. Sonuçta senin geleceğin söz konusu. Boşanmalar nişanlılıktan ayrılmaktan daha yıpratıcı. Tabi nişanlanmakta acele de etmişsin o da ayrı bir konu...
banada bakarmısın :)Ilk olarak umarim her seyin hayirlisi olur ikiniz icin de... Ben astrologum. Eger isterseniz haritaniza bakabilirim. Nisanlinizla ne zaman araniza bu sogukluk girdi acaba? Bir de dogum tarihini verirseniz, hayatindaki kadindan neler bekledigini soyleyebilirim.. Yengecler iclerini kimseye acmazlar, kimseye kolay kolay guvenemezler genel karakteristik ozellikleridir.. Sevgiler..
Doğum tarihi 17.07.1983 22.00 doğum saati. aramıza soğukluk bir anda girmedi aslında. Ben eylülde ters giden bişeyler olduğunu sezdim ama bu derece değildi git gide kötüleşti. Kasımın sonundan beri de iyice kopma noktasında. Yengeç burcunu okumaktan kör oldum :)) doğum haritasına da baktım ama tabi pek anlamadım bişiIlk olarak umarim her seyin hayirlisi olur ikiniz icin de... Ben astrologum. Eger isterseniz haritaniza bakabilirim. Nisanlinizla ne zaman araniza bu sogukluk girdi acaba? Bir de dogum tarihini verirseniz, hayatindaki kadindan neler bekledigini soyleyebilirim.. Yengecler iclerini kimseye acmazlar, kimseye kolay kolay guvenemezler genel karakteristik ozellikleridir.. Sevgiler..
tesekkür ederim :) özelden yazayım ben sana :)Tabii bakarim pinklove, dogum bilgilerini verir ve sorularini sorarsan yardimci olurum :)
attım canımrica ederim, tamam :)
Ahhahahahhaha biliyorum ya o kısmı şakaydı. Elimden gelse lokasyon atıcaktım Kafayı kırdım galibaIstanbul yeterli aslinda acik detayli oldu
Allah razı olsun. İnsanlar keşke kafasındakileri biriktirmese anlatsa, gerçi o zaman da gel gitleriyle yorar sanırım... Benim durumumda inatla sormama rağmen bişey yok diyor o daha gıcıkBenim de erkek arkadasim bir bucuk ay once benden ayrildi. Sebebi de kendini iliskide eskisi kadar rahat olamamasi bunalmasiydi oyle soyledi. Bir sene boyunca beraberdik ve cok da mutluyduk cok ani oldu bu ayrilik ve o da yay burcu. Bunu su yuzden anlatiyorum. Ne kadar hersey yolunda da olsa erkegin kafasinin icini net bilemiyorsun mesela ayrilik gunune kadar ben hicbir sey sezmemistim. Olan kizlara oluyor. Allah gonlune gore versin kardesim.
Yorucam seni ama benimkine de bakabilir misin isin yoksa eger. Yay burcu.Nisanlinin haritasinda Gunes Yengec Ay Akrep burcunda tam bir kapali kutu bu kisi, hislerini cok derinden yasar ama hic kimseye kendini acmaz, Akrepler kendilerini sadece ve sadece eslerine aciyorlar bu cok gordugum birsey, annelerine dahi acilmazlar.. Neyse konumuza donelim.. Bir kadinda cazibe arar, cinsellik bu kisi icin cok onemlidir, ayrica akilli, mantikli ve guzel ve klasik giyinen kadinlardan hoslanir. Eylulden beri boyle bir durum var diyorsun, 13 eyluldeki gunes tutulmasi onu evlilik yonunde etkilemis fakat neptunden aldigi zor aciyla kafa karisikligi yaratmis olabilir.. Ayrica su an merkur retrosunda oldugumuz icin iletisimde devamli aksakliklar yasiyoruz, hem de merkur onun ev aile es ve evlilik alanlarini yonetiyor, bu yuzden retro bitisini bekleyip konusmaya calisirsan daha cok verim alabilirsin..
Valla teşekkür ederim ne desem azNisanlinin haritasinda Gunes Yengec Ay Akrep burcunda tam bir kapali kutu bu kisi, hislerini cok derinden yasar ama hic kimseye kendini acmaz, Akrepler kendilerini sadece ve sadece eslerine aciyorlar bu cok gordugum birsey, annelerine dahi acilmazlar.. Neyse konumuza donelim.. Bir kadinda cazibe arar, cinsellik bu kisi icin cok onemlidir, ayrica akilli, mantikli ve guzel ve klasik giyinen kadinlardan hoslanir. Eylulden beri boyle bir durum var diyorsun, 13 eyluldeki gunes tutulmasi onu evlilik yonunde etkilemis fakat neptunden aldigi zor aciyla kafa karisikligi yaratmis olabilir.. Ayrica su an merkur retrosunda oldugumuz icin iletisimde devamli aksakliklar yasiyoruz, hem de merkur onun ev aile es ve evlilik alanlarini yonetiyor, bu yuzden retro bitisini bekleyip konusmaya calisirsan daha cok verim alabilirsin..
canım seni anlıyorum ama Nişanlısını bu kadar üzen bir kişiye nasıl bukadar düzgün bir adam diyebiliyorsun anlayabilmiş değilimEğer korkusu evlilikse, evlenince korkulacak bişey olmadığını görüp belki düzelir diyorum ama zaten evliliğin lafı bile geçmiyor artık. Zaten hep hayırlıysa olsun diyorum ama hayatımda ilk kez bu kadar düzgün bir adam tanıdım, ailem ilk kez birini sevdi kaybetmek istemediğim çok şey var
Merhaba,Kızlar merhaba,
8 aydır süren bir ilişkim var 5 aydır nişanlıyız. Ben 30 o 32 yaşında ve yengeç burcu. Nişana kadar mükemmel bir ilişkimiz vardı. Herşey süper ilgi alaka sevgi falan harikaydı. Nişandan sonra azaldı azaldı azaldı artık kendimi değersiz hissetmeye başladım. Defalarca konuştum her seferinde haklısın deyip özür diledi ama bir şey değişmedi. Baktım kendini çekiyor ben de kendimi çektim. Ben çektikçe o da çekti ve 3 hafta ara verdik. İlk haftanın sonunda görüşmek istedim. Kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum karar veremiyorum. Senden ayrılmak istemiyorum pişman olmaktan çok korkuyorum ama şuan sana adım da atamıyorum dedi. Peki dedim. 15 gün daha konuşmadık sonra aradım tekrar görüşelim diye oturduk konuştuk güzelce. Evlenmekten korktuğunu sorumluluktan korktuğunu söyledi. Çok erken nişanlandık nişanı biraz daha uzatalım bakalım bizim ilişkimiz benim evlilik korkum yüzünden mi bozuldu yoksa bozulacağı mı vardı dedi. Bu arada bozuldu dediği benim şikayetlerim muhtemelen çünkü bana bu güne kadar en ufak şikayette bulunmadı kavga dahi etmedik. Ailelerimiz çok iyi anlaşıyor biz ailelerle çok iyiyiz. Maddi sıkıntıları var işleri çok bozuldu ama aileler her desteği göstermeye hazır. Dün yine ilgisizliğine dayanamayıp aradım bir kez daha konuştum. Ben seninle konuşuyorum mesajlaşıyorum var olduğunu biliyorum görüşememek çok sorun değil diyor. Müsait olduğunuzda görüşürüz zaten diyor ama buna zaman yaratmıyor. Ben artık sevgisinin yada aşkının bittiğine o yüzden uzak durduğuna inanmaya başladım. Çok uzun oldu biliyorum ama akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?