- 13 Ocak 2016
- 122
- 60
- 13
- 35
- Konu Sahibi sophiekowalsky
-
Yahu anlamıyorlar bittiğini. Siz yüzüğü almasanız da benim için bitti bu nişan diyorum. Yok yok sen kızgınsın şimdi diyolar. Yolluycam ki anlasınlar... Gerçekten içim çok acıyor. Karşısına çıkıp neden diye sormak istiyorum. Kafamda milyonlarca soru hergün neden neden neden diye... Sebebini söylese önüme daha rahat bakıcam ama yok... Allah bana sabır versinHander yenerden kiskis cinleri hediye ediorm o mendebur nisanlina.ayy bitirceksen at cope yuzugu gtsn ne ugrasiorsn kargoya vermek bile benim icin ugras yuzugu gel geri tak der gbi bacim.salla yaaa bu adam smdiden bole arsizsa ilerde nasl zaptediceksn? Edemezsin . Birak yol alsinnnnn
Evet cevapsiz kalmak cok zor insanin kafasni yiyip bitiriyor allah yardimcin olsun.sabir etYahu anlamıyorlar bittiğini. Siz yüzüğü almasanız da benim için bitti bu nişan diyorum. Yok yok sen kızgınsın şimdi diyolar. Yolluycam ki anlasınlar... Gerçekten içim çok acıyor. Karşısına çıkıp neden diye sormak istiyorum. Kafamda milyonlarca soru hergün neden neden neden diye... Sebebini söylese önüme daha rahat bakıcam ama yok... Allah bana sabır versincanım acıyor
Allah Yardımcınız olsun...hiç kolay bir süreç değil...böyle bir süreçten geçen biri olarak bu acıyı çok iyi anlıyorum.hele de sevince içinize sinen insan olunca...Karsındaki erkeğin bu kaçışını çok iyi bilirim...Benimki de öyle bir kaçtı ki sanki baştan ben yalvardım illa nişanlalanalım diye ısrar ettim gibi kaçmıstı
İnşallah herşey en güzel şekilde olur.Biterse de/gelirsede..Duadan ayrılmayın asla..
Sağolun desteğiniz için.Evet cevapsiz kalmak cok zor insanin kafasni yiyip bitiriyor allah yardimcin olsun.sabir et
Sanki düşmanından kaçar gibi... 30 yaşıma geldim hayatımda ilk kez biriyle olacağına inandım. Bu çok zor, çok yıkıcı. Üstelik o da ilk kez benimle bunu düşündü ilk kez ailesiyle birini tanıştırdı nasıl böyle kaçar anlamıyorum. Dualarımdan vazgeçmemek için Allaha yalvarıyorum, unutturma aklımdan çıkarma izin ver dua etmeme diye... Sizin sonunuz hüsranla bitti anladığım kadarıyla. Allah hepimizin yardımcısı olsunsağolun
Nickinize dikkat etmedim yazarken kusura bakmayın lütfen... Allah tabiki herşeyin iyisini biliyor ve veriyor. Olması gerektiği için böyle oluyor ama şekli bu olmamalıydı bence. En azından bitirmek istediğini söylemeliydi diye düşünüyorum. Yada bittiğini... Sürekli hareketlerini değerlendirmeye çalışmaktan çok yoruldum. Bittiğini söylese üzülürdüm ama bu kadar soru işareti olmazdı kafamda.. Hareketlerinden anlaşılıyor belki ama ben objektif bakıp idrak edemiyorum şuan. 1-2 gündür karşısına çıkıp son kez konuşmayı düşünür oldum. En azından iç huzurum için. Aramadan msj atmadan direkt karşısına çıkıp sormayı düşünüyorum ama hala net değilim. Artısını eksisini düşündüğümde eğer konuşursam en kötü burnu daha da havaya kalkar daha kötü olamaz hiç bir şey diyorum. Ama konuşmazsam belki de ömür boyu acaba konuşsaydım diyeceğim. Dün gece hacet namazı kılmıştım rüyamda bana görüşmek için mesaj attığını gördüm. Hiç beklemediğim bir anda yazıyor çok şaşırıyorum bunu yapmasına. Bilinçaltı mıdır yoksa işaret midir bilmiyorum.benim hüsranla bitti ne yazık ki çok üzüldüm,anlatılmaz tarif edilmez...bende ilk kez çok sevdim,çok uygunuz dedim,çok hayal kurduk o 40 ben 35 yasındayım...ama öyle bir gitti ki(size daha önce mesajda yazmıştım belki hatırlarsınız düğün öncesi 10 gün kala)
çok incindim ve yıprandım...ama inan kader bu Allahtan gelen bir olay...onlarda istermiydi böyle olsun...
İnşallah sizin için hersey çok güzel olur...kendine gelir ve döner...ama belkide zamana ihtiyacı var onun..siz hiç kötü laf etmeyin...asaletinizi koruyun nasıl bir yol izlersineniz izleyin(yüzüğü verseniz de vermeseniz de) ama hanımlıgınızı koruyun....ben ona çok yalvardım ama hiç kırcı hakaret etmedim beddua etmedim beni yolun sonunda bıraktı ailem çevreme mahcup oldum ama sustum...kendi bilir ne yapayım kaderde yoksa oda rolünü oynuyor...
Duadan ayrılmayın..inan nazarda olmuştur bize oldu,benim eski nişanlım bir anda nefret etti...
Siz çok iyi anlıyorum çokk aynısını yasadım....
Evlenmekten geçtim artık konusu bile açılmıyor zaten ama herşey süper giderken bi anda bambaşka bir adam oldu. Ben kendimi çekince o da çekiyor ve konuşmamaya başlıyoruz. Dün akşamki konuşmadan sonra bugün msjlarıma bile cevap vermedi. Ayrılsam aklı başına gelir mi emin olamıyorum. Kaybetmek de istemiyorum çünkü bu davranışı olmasa geri kalan yönleri çok iyi.
Daha önce o kendini çekiyor diye ben de çektim. O mesaj atmadan atmadım, aramadım, sonunda mesaj atmayı kesti. Ben de atmadım ve bu böyle 3 hafta sürdü... Ben çekince o da çekiyor[/QUOTE
Valla 3 hafta oldu zaten tek kelime konuşmadık daha ne kadar kendiyle bırakayım. Kafamda zilyon tane soru varken önüme bakamıyorum düşünmekten beynim patates oldu. Belki kimseye mantıklı gelmiyor ama yarın pat diye karşısına çıkmayı düşünüyorum. Eğer yaparsam en azındn kafamda soru kalmayacak artık.Tatlim bence sen onu bi kendiyle birak. Belli ki o hevesi gecmis. Gercekten seviyorsa bunu anlar ve ona gore davranir. Boyle sacma sey olmaz.
Tek bir isteğim var. Olumlu yada olumsuz bana dürüstçe söylesin yeter. Derdi neyse bileyim. Zaten en kötüsünü yaşıyorum... Belirsizlik. Daha beteri olamaz herhalde.Içinizden gelen neyse onu yapin...Insallah ruyaniz hayra cikar..yasamayan bilmez anlamaz..cok büyük bir imtihan
.ve o adam suan psikolojisi bozuk seninlede ilgisi yok o onun icinde bir mesele..is sorunlarida varmış,konusmak fayda mi.olur zarar mi inanin bilmiyorum...
Nasip te varsa olur yine yoksada olmaz...
Hep dua edin
Ben 9 aydir hergun onu dusundum sevdim ama olmasada artik raziyi. Kaderime...
Daha once de demistim ben de olsam konusurdm cunku omrum boyunca aklimin bi kosesinde konussaydm nolurdu diye dusunmek istemem hicbir zaman. Dedigin gbi en kotu pesinden kostugunu zanneder ama sen kendini biliyosn ya gerisi hic onemli degil.Tek bir isteğim var. Olumlu yada olumsuz bana dürüstçe söylesin yeter. Derdi neyse bileyim. Zaten en kötüsünü yaşıyorum... Belirsizlik. Daha beteri olamaz herhalde.
Çok çok teşekkür ederim. Ben aklımdakileri anlatırım da ondan şüpheliyim. Bakalım kafamda netleştirebilirsem ona gitme fikrini zaten gidicem. Hayırlısı olsun hepimiz içinDaha once de demistim ben de olsam konusurdm cunku omrum boyunca aklimin bi kosesinde konussaydm nolurdu diye dusunmek istemem hicbir zaman. Dedigin gbi en kotu pesinden kostugunu zanneder ama sen kendini biliyosn ya gerisi hic onemli degil.
Sonuc olarak ben konusman taraftariyim canim ama her seyi. Aklnda ne varsa kafandan ne geciyosa hepsini tek tek anlatman tarftariyim ki icin rahat etsin
Keske bunu da soyleseydim/sorsaydim deme..
Umuyorm ruyan hayirlara cikar.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Ben gidicem derken o mesaj attı. Bana Vermesi gerekenler bir takım şeyler konusunda yazmış. Oturup konuşalım dedim. Geldi 5.5 saat konuştuk. Sevgisinin bittiğini elinden bişey gelmediğini söyledi. Keşke yapılacak birşey olsa ama bu şekilde devam edemem dedi. Psikoloğa gitmeyi düşünüyomuş seni köpek gibi severken bir anda bitmesi normal değil neyse hastalığım söylesinler falan dedi... Öyle işte...Son durum nedir?
Acım elbet bitecek ama duyduklarım ağır geldi gerçekten. Sebep yokken insanın sevgisi bir anda nasıl biter anlam veremiyorum. Bütün çevrem bahane diyor ama neyin bahanesi? Sevgim bitti demiş daha bahane olacak ne olabilir ki... Sevgi bittikten sonra başlamıyor canım maalesef içinde bişeyler kalacak ki pişman olsun ama kalsaydı zaten bunları söylemezdi...Aynısı birebir yasadım...banada anısını söylemişti nişanlım...
Hiç kendinizi kötü hiseetmeyin o hastalanmış gerçekten siz yolunuza bakın..asla aramayın sormayın silin herşeyini...
sonra zaman bırakın,birgün ruh hali iyileşirse belki döner ...belki dönmez daha hayırlısı olur..
Benimkide beni çok severken birden sogudu...bu durumu anlatmak ve anlamak çok zor...ama en iyi ben alnıyorum sizi ...
artık acım bitti çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?