- Konu Sahibi sophiekowalsky
-
Şuan öyle bir haldeyiz ki ayrıldık mı o bile belli değil. Tek bir konuşma geçmedi aramızda ama 2 haftadır konuşmuyoruz. Facebooku kapatıp yeni bir tane açmış başka isimle. İnstagramdan bütün fotolarımızı sildi, arkadaşlarımı engelledi, hesabını dışarıya kapadı. Ben kendimi çekip tepki vermeyince arar sandım ama o kopardı herşeyi. İnsan en azından bittiğini söyler o da yok. Hala mal gibi bekliyorum ama gelmeyecek biliyorumMerhaba,
Ben de zamanında buna benzer bir konu açmıştım. sanırım çoğu erkek iş ciddiye binince biraz geri çekilip ne yapıyorum ben diye düşünüyor. Biz nişan lafını duyduğumuz andan itibaren düğün gelinlik o bu şu hayallerinde kapılıp geziyoruz da erkeklerin işin bu kısmında olduklarını düşünmüyyorum. Maddi durumu iyi değil demişsiniz o şu anda bir evvi nasıl geçindirebilirim gibi şeyler düşünüyor olabilir ve çok büyükk korkulara bu sebeple kapılmış olabilir. Diğer yazılanları okuyamadım henüz. Çok zor geleceğini biliyorum ama bence eğer sizinle ne düşündğünü paylaşmak istemiyorsa bi süre hiç bir şekilde ona ilk adımı atan siz olmayın. Bırakın dşünsün. bence bir erkek evlenme teklifi ettiyse ve hiçbir zorundalık hissetmeden ettiyse sizinle gerçekten evlenmek istediği içindir. korkulaarını yenip size gelecektir. gelmeyecekse de ileride pişman olmaktan daha iyidir
Allah allah peki ailesiyle konuştun mu hiç? acaba onlara ne söylemiş neden böyle davranıyor? Çok ilginç bu şekilde davranması. Neler hissettiğini gerçekten çok iyi anlayabiliyorumŞuan öyle bir haldeyiz ki ayrıldık mı o bile belli değil. Tek bir konuşma geçmedi aramızda ama 2 haftadır konuşmuyoruz. Facebooku kapatıp yeni bir tane açmış başka isimle. İnstagramdan bütün fotolarımızı sildi, arkadaşlarımı engelledi, hesabını dışarıya kapadı. Ben kendimi çekip tepki vermeyince arar sandım ama o kopardı herşeyi. İnsan en azından bittiğini söyler o da yok. Hala mal gibi bekliyorum ama gelmeyecek biliyorum
şimdi herkes boşver diyecek lütfen boşver demek için msj bile yazmayın. Taş yerinde ağır...
İçimde bombkluğun 50 farklı tonu var... Aynı öyle yani... Ailesiyle konuşmadım ailesi bi şekilde konuştuğumuzu söylerse ona adım atan kovalayan taraf olucam çünkü. Sanırım hiç bişeyden haberleri yok ama yüzüğü takmamasından anlıyorlardır zaten... Evlilik korkusunun Allah belasını versin ne hallere getirdi biziAllah allah peki ailesiyle konuştun mu hiç? acaba onlara ne söylemiş neden böyle davranıyor? Çok ilginç bu şekilde davranması. Neler hissettiğini gerçekten çok iyi anlayabiliyorumİnşallah en hayırlısı neyse o olur
İçimde bombkluğun 50 farklı tonu var... Aynı öyle yani... Ailesiyle konuşmadım ailesi bi şekilde konuştuğumuzu söylerse ona adım atan kovalayan taraf olucam çünkü. Sanırım hiç bişeyden haberleri yok ama yüzüğü takmamasından anlıyorlardır zaten... Evlilik korkusunun Allah belasını versin ne hallere getirdi bizisağol desteğin için
şimdi ben gidip ailesine yada ona bitti desem ben ayrılmış olmıycam ki yine o ayrılmış olucak bu nasıl iş? Sadece sözü dile getiren ben olucam. Ayrıca kimin ayrıldığı neden bu kadar önemli ki? Neden bana yıkmaya çalışıyor?bence de Allah belasını versin evlilik korkusunun. çok üzüldüm canım. hakkında hayırlısı olsun. Ama açıkçası sen ayrıl diye uğraşıyor adam
şimdi ben gidip ailesine yada ona bitti desem ben ayrılmış olmıycam ki yine o ayrılmış olucak bu nasıl iş? Sadece sözü dile getiren ben olucam. Ayrıca kimin ayrıldığı neden bu kadar önemli ki? Neden bana yıkmaya çalışıyor?
cok uzuldum canım ya. Madem boyle davraniyor bence artik al karsina ve sor. Tamam madem ayrilmak istiyorsun adam gibi yuzume soyle. Sebeplerini soyle. Seni evlenmeye zorlayacak degilim ama bunu bilmek benim hakkim de. Yani buna benzer seyler. Hic hoslanmam kacan insanlardan. Umarim gecerli bir sebebi vardir. Ama sana tavsiyem cok uzulerek soyluyorum bunu eger gercekten bir sey istemiyorsa unutmaya calisman. Ben kabul ettim artik. Hayatta kimse bizden onemli degil. Biz oldugumuz surece biz deger verdigimiz surece etrafimizdakilerin degeri var. Biz sevgimizi gosteriyorsak onlar seviliyorlar yoksa onlar da normal insanlar. Bir de ben iliskimde hic gurur yapmadim. Bir sey mi oldu gttim sordum benimle yuz yuze konusacaksin dedim. Ve bu zamana kadar hic pisman olmadim. Umuyorum en hayirlisi olur hakkinda canim.
Canım nasılsın?Gurur değil inan ki. Bu zamana kadar aramadım çektim kendimi çünkü değerimi anlar da gelirse ancak düzelir bu iş dedim. Başka türlü ihtimal yok dedim. Yarın konuşacağım Allah izin verirse. Ama yine hiç bir cevap alamamaktan korkuyorum. Her zamanki gibi gerçeği çarpıtan doğruları söylemeyen adamla karşılaşmaktan korkuyorum. Öyle bir kabuğu var ki kırmak imkansız. İnşallah doğru cevapları verir de dostça ayrılırız...
Ya artık iş o kadar saçmalaştı ki anlatamam :))) bugün bitirmek için aradın açmadı. Ben de ailesinin evine gittim yüzüğü verip bitti demek için. Adam bariz terketti söylemeye yanaşmıyor sadece. Ailesine de anlatıyorun kızım bi şans daha ver diyo babası. Ya diyorum baba şans isteyen yok. Adam gitti alooo. Yeni arayışlara başladı diyorum. Yok öyle değildir sen 1-2 ay daha bekle. Baba istemiyorum 2 ay sonra da 2 saat sonra da dedim. Yüzüğü almasanız da ben bu nişanı attım dedim. Yine sen 2 ay daha bekle kızım diye 2.5 saat havanda su dövdük yüzük elimde eve geldim :)))Ben kendi fikrimi soyliyeyim,gercekten seven insan ara felan veremez,moralini bozmak gibi olmasin ama ara vermek nedir ya? Bana cok sacma geliyor bir zamanlar attigi her adimdan haberdar olmak isteyen insan nasl bir zaman sonra ara verebiliyor nasil merak etmiyor nerde nasil kimle diye aklindan gecirmiyor? Mantiksiz geliyor bana bu ara verme isi.evlenmekten sorumluluklardan korkuyormus bence cevresinde bekarligi ona öven ve bekarlik bittince ozgurlugunun biticegni ona asilayan birileri olabilir,hani varya bizim toplumda "lan evlniorsun sen naneyi yedin" kavramlar seviyorsan pes etme derim ama oda seviyormus ozaman caba gostermesi gerekior seven insan kaybetmekten korkar korkmuyorsa sevmiyordur.
Valla bi iyiyim bi kötüyüm bi sinirliyim bi üzgünüm açıkcası ben de dengemi şaşırdım iyice. Ailesiyle konuştum yüzüğü kabul etmediler bu işin bittiğini biz kabul etmek istemiyoruz dediler. Ok dedim 4 gün yokum o süre içinde konuşursanız konuşun. Konuşamazsanız ben msj atar yüzüğü nereye yolliiym diye sorarım bu nişan benim için bitti dedim. Perşembe günü yüzüğü kargolarım artık madem almıyorlar... Çok canım sıkkın ama elden bişey gelmiyor. Sanki düşmanım arıyorum telefonumu açmıyor. Ailesi de o kadar pısırık ki o kadar saat oturdum oğullarını arayıp da kalk gel lan buraya diyemediler.Canım nasılsın?
Canim bak guzel bebisimYa artık iş o kadar saçmalaştı ki anlatamam :))) bugün bitirmek için aradın açmadı. Ben de ailesinin evine gittim yüzüğü verip bitti demek için. Adam bariz terketti söylemeye yanaşmıyor sadece. Ailesine de anlatıyorun kızım bi şans daha ver diyo babası. Ya diyorum baba şans isteyen yok. Adam gitti alooo. Yeni arayışlara başladı diyorum. Yok öyle değildir sen 1-2 ay daha bekle. Baba istemiyorum 2 ay sonra da 2 saat sonra da dedim. Yüzüğü almasanız da ben bu nişanı attım dedim. Yine sen 2 ay daha bekle kızım diye 2.5 saat havanda su dövdük yüzük elimde eve geldim :)))
Ya artık iş o kadar saçmalaştı ki anlatamam :))) bugün bitirmek için aradın açmadı. Ben de ailesinin evine gittim yüzüğü verip bitti demek için. Adam bariz terketti söylemeye yanaşmıyor sadece. Ailesine de anlatıyorun kızım bi şans daha ver diyo babası. Ya diyorum baba şans isteyen yok. Adam gitti alooo. Yeni arayışlara başladı diyorum. Yok öyle değildir sen 1-2 ay daha bekle. Baba istemiyorum 2 ay sonra da 2 saat sonra da dedim. Yüzüğü almasanız da ben bu nişanı attım dedim. Yine sen 2 ay daha bekle kızım diye 2.5 saat havanda su dövdük yüzük elimde eve geldim :)))
EvetCanim bak guzel bebisimgiden gitmis gittigi gun bitmissss,sen daha nisanlisin bir zorunlulugun yok bir mecburiyetin yok.nisanlilik demek tanima asamasi demek,yani evlendiginde omur gecirip gecirmiycegni anlama donemi demek,allahin sevdigi kulusunki adam rengini smdiden gosterdi sana bariz bir sekilde bana sktr cek dior afedersin ama,oda buyuk ihtimalle ki anladigim kadariyla kendi ailesinin baskisi yuzunden bitirmiordu cnku aile bitirmesini istemiorsa oda kara koyun olmak istemedi buyuk ihtimalle,valla ayril derken hic vicdan azabi cekmiorm cunku evli degilsin evlendikden sonra basini tasa vursanda giden gitmis oluyor senden ve dul baskisi oluyor bizim toplumda namus sadece kadinlik bsymis gbi!buyusden bitir bence cunku aile baskisiyla birbirine eşşş olunmazz
Aynen oylee:/ aminn aynen hakinda hayirlisi olsun arkadasimizinEvetPembekalpler gercekten cok guzel anlatmis. Ben de uzulerek ve istemeyerek hak veriyorum. Iyi ki evlenmeden once boyle bir sey oldu da gercek yuzunu gormus oldun. Umuyorum hakkinda hayirlisi olsun
Aile baskısı mı? Ailesi o kadar pısırık ki arayıp da nişanlın o kadar yoldan gelmiş gel buraya diyemediler :) adam sormaya bile korkuyor hemen kızıyor eve gelmiyor biz soruyoruz diye diyor. Aile baskısı aile isteği falan değil yani. Babası tabiki bitmesini istemez. Oğullarına göre çok daha iyi şartlarım var. Ailem düzgün, elim yüzüm düzgün, kafam çalışıyo kim ister böylesini kaçırmayı? perşembe günü yüzüğü kargoya verip evlerine yolluycam ister kabul ederler ister etmezler. Çok isteyen adam da yüzük falan atmamı sallamaz gelir uğraşır. Ama ailesine de söyledim o benim yüzüğü getirmemi bekliyor, böylece o bitirdi diyecek sıyrılacak işten aklı sıra. Ama kazın ayağı öyle değil. Herşeyi anlattım ki neden nişanı attığımı bilsinler. Nişan atmayı bırak boşanma davası açmış olsam yine ilgilenmeyecekti bu adam. Bu işi daha zerre kovalamaz yani. Oh bitti tamam diyecek adım gibi biliyorum...Canim bak guzel bebisimgiden gitmis gittigi gun bitmissss,sen daha nisanlisin bir zorunlulugun yok bir mecburiyetin yok.nisanlilik demek tanima asamasi demek,yani evlendiginde omur gecirip gecirmiycegni anlama donemi demek,allahin sevdigi kulusunki adam rengini smdiden gosterdi sana bariz bir sekilde bana sktr cek dior afedersin ama,oda buyuk ihtimalle ki anladigim kadariyla kendi ailesinin baskisi yuzunden bitirmiordu cnku aile bitirmesini istemiorsa oda kara koyun olmak istemedi buyuk ihtimalle,valla ayril derken hic vicdan azabi cekmiorm cunku evli degilsin evlendikden sonra basini tasa vursanda giden gitmis oluyor senden ve dul baskisi oluyor bizim toplumda namus sadece kadinlik bsymis gbi!buyusden bitir bence cunku aile baskisiyla birbirine eşşş olunmazz
Bir insan daha tanıyacak takatim kalmadı artık. Hazır bunu tanımışım adam olsun işleri düzeltsin diye bekledim ama onda tık yok. Bitir bitir diyorsunuz da adam zaten bitirdi bana konuşma hakkı bile vermiyor :))) istesem de istemesem de mecbur bitti zaten :)EvetPembekalpler gercekten cok guzel anlatmis. Ben de uzulerek ve istemeyerek hak veriyorum. Iyi ki evlenmeden once boyle bir sey oldu da gercek yuzunu gormus oldun. Umuyorum hakkinda hayirlisi olsun
Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Teşekkürler desteğiniz için. Başlığı açtığımda ne durumdaydık şimdi ne durumdayız işe bak :))Aynen oylee:/ aminn aynen hakinda hayirlisi olsun arkadasimizin
Kafasında başka biri var mıdır bilemem. Allah zaten hiç bir şeyi gizli bırakmaz. Elbet çıkar ortaya. Ama maddi sıkıntıyı şu sebepten söyledim. O sıkıntı yaşarken ben Allaha şükür her istediğimi alabilecek şartlardayım. Benden fazla kazanırken bi anda benim yarı kazancımın da altına düştü. Bu da erkek için kolay bir durum değil...Üzgünüm ama kafasında başka biri var.
Çünkü paran pulun olmaz ya da hayatta herşey ters gider evlenmek istemezsin vs ok bunu anlarım ama sevdiğin insanı bu kadar zaman aramamak buna dayanabilmek, özlememek...
Türkiye'nin %70 i maddi durumu iyi olmayan insanlardan oluşuyor Onlar nasıl evleniyor? Seven adam her türlü bir yolunu bulur.
Başta da söylediğim gibi üzgünüm ama aklında başka biri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?