- 22 Şubat 2015
- 22
- 6
- 37
- Konu Sahibi ceydazeren
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır nişanlıyım. Nişanlım çok yalvardı ve beni ikna etti. Ailem aslanişanlanmamı istemedi Çünkü ailesini hiç bir zaman onaylamadılar. Nişanlım Kürt. Buradan ayrımcılık yaptığım falan yaptığım çıkarılmasın lütfen. Aramızda çok fazla kültür farkı var geç olsa da anladım ben çalışan bir bayanım. Fakat ailemin haklı olduğunu görür gibiyim. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum çünkü onları zorla ikna ettim. Nişanlımın amcası ve babası teyze kızlarıyla evliler ikisi de kız kardeş. Birinin 8 çocuğu var birinin 6. Bunlar karşılıklı oturuyorlar ve birlikte yaşıyor gibiler. Ne zaman evlerine gitsem çoluk çocuk curcuna. Bense çekirdek ailede büyüdüm bizim ailede herkes birbirinin hayatlarına saygılıdır ve yaşamları ayrıdır. Bunlar ise hep birlikte hareket etme halindeler. İstiyorlarki o curcunaya hemen alışabileyim. Hadi neyse bunları aşabilirim. Fakat eşim teyzesine de kaynanammış gibi davranmamı istiyor. Kadını da bir görseniz resmen bir diktatör. Resmen benim iki kaynanam var. 7 tane de görümcem. Bir de her şeye karışıyorlar. İstiyorlarki kıyafet almadan tutunda ev eşyalarına varana kadar hepsini almaya peşime takıp götüreyim. Götürmedin mi tavırlarından geçilmiyor. Kayınvalideme hediye aldım kadın açıp teşekkür bile etmedi. Çünkü kız kardeşine de alacakmışım. Resmen gıcık olmaya başladım. Nişanlım resmen 5 yaşındaki çocukların elini öpmemi istiyor. Ben mesafeli durdukça üzerime geliyorlar. Kayınvalidemin iki lafından biri kızkardeşinin çocukları ve kızkardeşi. Onlar benim için her şeyden önemli diyor. Gerekirse oğlumu reddederim diyerek beni üstü kapalı tehdit ediyor ayağını denk al diye. Nişanlım iyi ama onların yüzünden çok sorun yaşadık. Olsaki bir yere gidelim hemen ararlar çabuk gel şu geldi eve misafir bu geldi. Hatta bir keresinde mağazadayız ben bir şeyler bakıyorum. Arkamı döndümki beni bırakmış gitmiş. Aradım diyorki dayım gelmiş ben gidiyorum. Resmen kafayı yemek üzereyim. Ailemse biz sana demedik mi kızım bunlar sana uygun bir aile değil diye söyleniyorlar. Şimdi ben ne yapacağım ?