Niye ki? Kız onlara değer veriyor gidip pahalı saat alıyor. Onlar ise karşiliğinda bunu yapıyorlar. adelet mi bu?Bence nişanlınızla konuşup onu ikna edin, nişanı atması için. Yazıktır yakmayın insanların başını
Eğer kv ile oturacaksanız ve ona hizmet edecekseniz az takmışlar tabii ki sonuçta bu kadar geleneksel bir gelinden bunlar beklenir ama eğer siz ben gönlümce yaşayayım kimse bana bulaşmasın diyorsanız beklentiniz de olmasın.
Hediyenin fiyatına bakmak da ne acayip bir şey.
Biz nişanlıma 7500 tllik bir saat taktık sözde. Onlar bana saat takmadılar. Kv bana vefat etmiş kızına aldığı bir saati hediye etti nişandan sonra. Kordon kısmı eskimişti vs.. Çok severel takıyorum çünkü manevi değeri olan bir şeyi bana hediye etti. Eski demedim, ikinci el demedim, ucuz demedim. Marka falan da değildi fiyatını bilemiyorum muhtemelen ucuzdur ama maneviyatı yüksek.
İnsanların yaptıklarını niyetlerine göre değerlendirin ve maddiyata bu kadar takılmayın.
Orantısızlık ve özensizlik olduğunı düşünüyorsanız bir daha pahalı hediye yapmayın. Evlilik hazırlıklarında eş adayınıza biraz fazla sorumluluk verin ve test edin.Aradaki orantisizligi görmüyor musunuz? Ben o kadar ozenirken onlarin ozensiz olduğunu düşünüyorum. Fiyatına da nasil baktim, şöyle, bu marka çin mali bir marka, aliexprsste falan sıkça çıkan bir marka. O kadar düşük yani. O kadar üzüldüm ki görünce, araştırdım internetten. Empati kurun, size nişanda bu takilmis olsa hic takmaz miydiniz yani? Üstelik siz en kaliteli saatlerden birini alırken?
Aradaki orantisizligi görmüyor musunuz? Ben o kadar ozenirken onlarin ozensiz olduğunu düşünüyorum. Fiyatına da nasil baktim, şöyle, bu marka çin mali bir marka, aliexprsste falan sıkça çıkan bir marka. O kadar düşük yani. O kadar üzüldüm ki görünce, araştırdım internetten. Empati kurun, size nişanda bu takilmis olsa hic takmaz miydiniz yani? Üstelik siz en kaliteli saatlerden birini alırken?
Aradaki orantisizligi görmüyor musunuz? Ben o kadar ozenirken onlarin ozensiz olduğunu düşünüyorum. Fiyatına da nasil baktim, şöyle, bu marka çin mali bir marka, aliexprsste falan sıkça çıkan bir marka. O kadar düşük yani. O kadar üzüldüm ki görünce, araştırdım internetten. Empati kurun, size nişanda bu takilmis olsa hic takmaz miydiniz yani? Üstelik siz en kaliteli saatlerden birini alırken?
Altin vs hiçbir şey takilmadi. Sadece nişan kıyafeti ve makyaj seti alindi.Bence siz abartmışsınız 3700 tl lik saat nedir.Onlarin ki gayet normal tabi altın filan takilmissa bu da yanında bir hediyedir.
Gelinlerin maddi değeri kv ye hizmet edip etmeyeceklerine göre değişiyor yani....Ne bu hizmetçimi
Hediye dediğiniz şey makul fiyatlı olur onlar nerden bilsinler kızın o kadar pahalı bir hediye alacağını. Ayrıca demek ki beklenti içine girmiş ki hemen kendisine alınan hediyenin fiyatını öğrenmiş birde şuralara kadar düşmüş fiyatı diyorNiye ki? Kız onlara değer veriyor gidip pahalı saat alıyor. Onlar ise karşiliğinda bunu yapıyorlar. adelet mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?