- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Gelinlerin maddi değeri mi var? Kaça gidiyor ortalama bi gelin?
Takıda düğünde adet gelenek görenek diye tutturursanız, diğer kayınvalideye hizmet, ev temizleme, aynı eve gelin gitme gibi adet gelenek görenek taleplerine de evet demelisiniz. Yok öyle sadece işime yarayan adetleri isterim.
Elbette biliyorlardi. Şöyle ki, beraber bakmaya gittik saatciye. Onu begendi nisanlim. Cok pahalı almayin dedi ama ben gecistirdim, gittim onu aldim. İcine o sindi, cok begendi diye.saati takmadan önce biliyorlar mıydı erkek tarafi saatin fiyatını. yani damada aldığınız saatin marka modelini nisandan önce soylediniz mi onlara
Aradaki fark da talep edilebilir, 3.550 pardon indirimle 3.580 liraTerbiyesizler. Pırlanta gibi kız alıyorlar. Olur mi hiç öyle kafalarına göre hediye almak?! Kimin umrunda iclerinden ne geçtiği? Şükür milletde kimim durumu neye el veriyor hemende bilir. Hic olmamış. Bence aldığınız kol saatinin fişi ile beraber iyade edin. Baksınlar ki, beklentinizi de bilsinler.oldu umarim
Pardon da nisanlima söylediğimi nereden çıkardınız,? İyi okuyun.Hediye dediğiniz şey makul fiyatlı olur onlar nerden bilsinler kızın o kadar pahalı bir hediye alacağını. Ayrıca demek ki beklenti içine girmiş ki hemen kendisine alınan hediyenin fiyatını öğrenmiş birde şuralara kadar düşmüş fiyatı diyorüstelik bunu bir de nişanlısına söylüyor.
O zaman çok ayıp etmişler takı takılması gerekiyordu.Biz de öyle en azından bana 2 bilezik takıldı nişanlım da künye taktı.Altin vs hiçbir şey takilmadi. Sadece nişan kıyafeti ve makyaj seti alindi.
Ustelik asil sorun nisanlimin ailesini savunması. İclerinden gelmis, senin maddiyata taktigina inanamıyorum, cok üzüldüm vs diyor.
Pardon da nisanlima söylediğimi nereden çıkardınız,? İyi okuyun.
Bilemiyorum ben de nişanlansam nişanlıma pahalı bir şey alırım bu kız gibi. 120 liralik nişan hediyesi baştan etmek gibi geliyor.Hediye dediğiniz şey makul fiyatlı olur onlar nerden bilsinler kızın o kadar pahalı bir hediye alacağını. Ayrıca demek ki beklenti içine girmiş ki hemen kendisine alınan hediyenin fiyatını öğrenmiş birde şuralara kadar düşmüş fiyatı diyorüstelik bunu bir de nişanlısına söylüyor.
Aradaki fark da talep edilebilir, 3.550 pardon indirimle 3.580 lira
Üstelik asıl sorun nişanlımın ailesini savunması cümlesinden olabilir mi acabaPardon da nisanlima söylediğimi nereden çıkardınız,? İyi okuyun.
Ooo bu biraz değişik olmuş.Altin vs hiçbir şey takilmadi. Sadece nişan kıyafeti ve makyaj seti alindi.
Ya hu kız da pahalı saat takmış daha ne yapsın?Gelinlerin maddi değeri mi var? Kaça gidiyor ortalama bi gelin?
Takıda düğünde adet gelenek görenek diye tutturursanız, diğer kayınvalideye hizmet, ev temizleme, aynı eve gelin gitme gibi adet gelenek görenek taleplerine de evet demelisiniz. Yok öyle sadece işime yarayan adetleri isterim.
Elbette biliyorlardi. Şöyle ki, beraber bakmaya gittik saatciye. Onu begendi nisanlim. Cok pahalı almayin dedi ama ben gecistirdim, gittim onu aldim. İcine o sindi, cok begendi diye.
Ben bu saat cok ucuz, bunu neden taktiniz demedim. Diyemem de zaten. Daha önce beğendiğim bir saat vardi, o da biliyordu. Onu alacagini sanmıştım ki o da ucuz bir sey ama bu denli ucuz değildi. En azından severek takabilecegim bir seydi. Hayatim bunu görünce baya sasirdim, diger saati alacağınızı zannediyordum dedim. Oradan konu acildi. Fiyat vs asla söylemedim. Resmen suçluluk psikolojisine girerek beni bastirdi.Siz söylediniz.
Pardon da nisanlima söylediğimi nereden çıkardınız,? İyi okuyun.
Ustelik asil sorun nisanlimin ailesini savunması. İclerinden gelmis, senin maddiyata taktigina inanamıyorum, cok üzüldüm vs diyor. Ya nisansa 150 tllik saat mi takilir?
Elbette biliyorlardi. Şöyle ki, beraber bakmaya gittik saatciye. Onu begendi nisanlim. Cok pahalı almayin dedi ama ben gecistirdim, gittim onu aldim. İcine o sindi, cok begendi diye.
Ya hu kız da pahalı saat takmış daha ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?