Nişanlım ve Ailesi

kupa_kizi_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
18
1
0
Diğer
Universite okuyorum nişanlım ve ailesinin iknasi ile 2senedir görüştugum insanla geçtiğimiz yaz nisanlandım benden 3yaş büyüktü. Baştan beri problemler yaşıyoruz onun ailesi ile ilgili aileye girdigimden beri abisinin eşi yani yengesi nişanlım ile yaşıt ve sürekli olarak beni ve onu kıskandı nisanlıma sürekli mesajlar yakışıklı kaynım demeler bel altı espiri trip ve el sakasi beraber dışarı cikgmzda sürekli telefon ile rahatsız etmeler en son nişanlım yapma demiş ama dinleniyormus tabi nişanlım bana olsun yapsın diyor yapma dedigidigini dile getirmiyor en son yengesi yorum yazms bende cevap yazdm kaldırdm yazdıgımız yorumlari dursun istemedim şikayet etmiş eşi ve nisanlima beni eşi ise o kim ki demiş numaramı silmiş acmadilar telefonumu. aradan zaman geçti yine onlardaym konuşmak istedi bana sen kaynım ile arama girdin dedi.Abisinin benim hakkımdaki soyledklerini anlattı. Her şeyi yutmaya alistim kiziyorsun yutuyorsun çünkü benim adimi takıntılıya cikardi nişanlım ben takmışım onlara 1ay kadar sonra görüştugumzde olanları anlattım ama abin ile aran açılmasın sakin senden bir beklentim zaten yok sadece o kadar üzüldüm ki dedim Ertesi gün bana bir şikayette bulundu ailemdeki bir kişi ile ilgili nişanlım. bende dedim ki bak abine numaramı silmiş o ne ki dedim demem ile bana bağırmaya başladı bir kere anlattın 2.kez neden dile getiriyorsun diye. sonra pisman da oldu baristik. aradan zaman geçti özel bir gece de agbisine mesaj atmamı istedi bende beni sevmiyor ki atmak istemiyorum dedim sebebini söyledim sınavım vardi uzatmayalm lütfen dedim neden tekrar bunları dile getiriyorsun diye akşama burnumdan getirdi herkes her şeyi yapar ama o geçmişmis benim unutmam gerekiyormus hepsini tatlı dil yok sadece tehdit etti beni ailesine anlattı ilk defa anlatısi değil uyarmstm onu beraber çözelim ikimiz sorunlarımızı diye ama yine anlatcam dedi kendisi ikna edemeynce beni böyle ortaya atıyor. danışmak akıl almak için anlatsa oğlum yapma etme deseler ben kızmam ona bile lakin amaç o bile değil bende anneme anlatmak durumunda kaldim annemde ağır konuşmus onun ailesi de benimle öyle çok ağır geldi banada ve ben bitti yazdm nişanlıma sil beni. her şey böylece kaldı 3gündür görüşmuyorz silmiş her yerden resimlermi ne yapmalıyım nasil başa cikmali nasil unutmaliyım bunları okulu mu bitirmeme az kaldı sonrada evlencektik kaldıramıyorum ne onsuzlugu ne onunla olanları ne yapcam bilmiyorum..

Son düzenleme:
nısanlın bıraz buyusun olgunlassın bence , sonra evlenırsınız...

Canım bence pes etme derim. Aileler yüzünden birbirinize girmeyin. Yengesinin yüzünü güldürme ara sor barışmaya çalış. Seviyorsan ona değer veriyorsan gereksiz insalar yüzünden vazgeçme sevginden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kadar canim sıkkın ki imla hatası bulabilmek için okuyup yorum yazacak birinin olacağıni hiç düşünmedim derdimi anlatıcak şekilde yazdım bir harf eksiklgi haklısınız neyin ne olduğunu biliyorum teşekkür ederim.

çok kafam karışık gerçekten haklısiniz kimsenin yüzünü güldürmek istemiyorum ama çok uzucu yasadiklarim dedignz gibi çok çocukca

çok kafam karışık gerçekten haklısiniz kimsenin yüzünü güldürmek istemiyorum ama çok uzucu yasadiklarim dedignz gibi çok çocukca

bırının hayatına gırıceksen , degerlı oldgunu hıssettırmelı sana farklı bır hıs yasamalıısıın yanı mutlu olmalısın
boyle sudan sebeplerle canın sıkılacaksa yanlız ol daha ıyı en azından kafan rahat olur

Son düzenleme:
Nişanlılık en güzel dönemdir aşkını rahat rahat yaşarsın gezersin tozarsın saatlerce telefonda konuşursun daha neler neler bunları yaşayamayan genç kızlara üzülüyorum bende nişanlıyken zorluk yaşadım ama nişanlım değil kendi annem tarafından ondan bile koruyup kollamıştı beni ezdirmemiş üzülmememi sağlamak için çabalamıştı sence nişanlın böyle bi adam mı? Ailesine ezdiriyor seni konuşulan özellerinizi ailesine anlatıyor ayrılmayacaksan bile burnunu sürttür bari.

2 kere okudum ama hiç birşey anlamadım :26:

Aynen öyle yazmamak sabretmek en doğrusu galiba beklemeli o düzelmeli bende daha da sabırlı olmalıyım

Dışarda bir yerlerde sana hakettiğin değeri verecek birileri var. Seni ezmeyecek, bağırmayacak, sevecek, kollayacak birileri. Sana şu kadarını söyliyim erkek adam gibi olursa, sevdiğinin arkasında durursa aileden kimse laf edemez. Bak yengenin saçmalıklarına ama kaynın onu çok seviyor ve arkasında olmalı ki nişanlın ağzını açamıyor. Aynı durum olsaydı kimse de seni ezemezdi. Ezdirmezdi. Ya nişanlın silik bir karakter ya da seni gerektii gibi sevemiyor. İki koşulda da değmez. Daha iyilerine layıksın.

Son düzenleme:
Yengesi ve yaptıklarına tepkileri çok tuhaf. Abisinin karısı kim oluyor ki aramıza girdin diyor. Duyan da üçlü ilişkileri var sanacak. Ucuz kurtulmuşsun.

evet Allah korusun yok tabi ki öyle bir şey ama sinek pis mide bulandırir derler ya rahatsız oluyorsun ama elbette nişanlıma o konuda guvenim tam

bende bunu anlamıyorum, insanlar burada dertlerini anlatıyor bir kesimde imlaya takılıyor, bende belirtmeden edemeyeceğim, üni de hocalar imla kuralları öğretmiyor, yüksek lisans yapan birisi olarak söylüyorum.... aaaa hocalarım bana da öğretmemiş abiiiii, apppplaaa :)

ya benim o yengenin nışanlına yakışıklı kaynım die mesaj atmasına şaşıdım ayrıca da nişanlın bence aradaki mesafeyi koruyup seni yüz göz etmeyebilir senin bu yengeden başın ağrır yol yakınken dön bence

Bana pek inandırıcı gelmedi maalesef ne alaka kaynına yakışıklı kaynım diye mesaj atacak, bel altı espri yapacak, aramıza girdin diyecek ve nişanlında bunları olağan karşılayacak ve sadece senin dikkatini çekecek hiç mi ağabeyinin kaynananın dikkatini çekmiyor bu davranışlar. Mesajlarını görür eşi bir şey olur yani. Sen de yanlarında dile getirebilirdin bunları. Senin bu gibi ithamların nedeniyle ağabeyi de seni silmiş. Nişanlında senden bir adım beklemiş mesaj at filan diye. Kaynının kaynananın olduğu bir zaman dokundursaydın lafı ne demek aramıza girdin yenge bu ne demek diye. İstemiyorsan ayrıl tabi ama farkındaysan yengene nişanlında gözü var muamelesi yapıyorsun bu çok ağır bir itham.

başına gelmeyince inandırici gelmemesi doğal.. abi eşi ile ilgilenmiyor. nişanlıma guveni tam bende güveniyorum. onun için problem değil benim için de değil artik ben yipranmak istemiyorum çünkü. asla öyle bir şey yazmadim hatta asla yok öyle bir şey dedim sadece herkes seviye korumak konusunda başarılı değil başınıza gelirse görürsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…