nişanlım ve ailesi :(

beni savunuyor annesine sus biraz biz hallediyoruz diyor kadın tamam nasıl biliyorsanız öyle yapın diyor ertesi gün yine aynı yani bir şekilde onu tamamen susturmam lazım tatlı dilden anlamıyor

bu aileden nefret ediyorsun çünkü seni kaale almıyorlar. nişanlını seviyorsun ve evlendin diyelim. yaşayacaklarını özet geçeyim kabaca:
kocan zayıflasa oğlumu aç mı bıraktın sen, kilo alsa sağlıksız besleniyor, hamile kalsan erken der, kalmasan neyi bekliyorsunuz vs. daha çocuğun isminden odasına, kıyafetlerine, senin giyiminden ev düzenine hep "sizi düşünüyorum" diyerek karışacak. nişanlın o zaman ne yapar, senin ruh sağlığın hepsini kaldırır mı?
iyi düşün.

beni savunuyor annesine sus biraz biz hallediyoruz diyor kadın tamam nasıl biliyorsanız öyle yapın diyor ertesi gün yine aynı yani bir şekilde onu tamamen susturmam lazım tatlı dilden anlamıyor
benim kv de tam bir cadıdır ama eşim nasıl tembihliyorsa tüm gün yalnız kaldığımız da bile bana laf sokamaz.
nişanlın senin yanında sus anne diyip, evde canım anam idare et mi diyor acaba?

evet aynen böyle olacak bunları bile bile halen neye karar veremiyorum anlamıyorum

benim kv de tam bir cadıdır ama eşim nasıl tembihliyorsa tüm gün yalnız kaldığımız da bile bana laf sokamaz.
nişanlın senin yanında sus anne diyip, evde canım anam idare et mi diyor acaba?
inanın bunu bilmiyorum ya zaten çok tuhaf bi aile çocuğu evlenicek karı koca kendi arasında konuşuyormuş nişanlım gidince susuyorlarmış konuyu asla açmıyorlarmış

istenmeyen gelin misin acaba?

bak canım erkekler evlenince daha beter oluyor bunda herkes hem fikir.. ama şu bi gerçek senin herşeyine karışıyorsa Şen'de alttan alttan laf vur mesela başka bir konu arasında arkadaşımın kaynanası böyle yapmış ne kadar ayıp demi anne gibisinden ne yuva bozan kaynanalar var. Bir anne evladının neden mutsuz olmasını ister ki de hiç anlamıyorum. Senin adına düşünülür karar verirse de anne benim beynim var de şükür herşeyin üstesinden gelecek güçteyiz dersin geçersin köşeye :)
Bazı insanlar kendini herşeyden önde görüyorlar

bu çok iyi bir fikir mutlaka yapacağım umarım umarım ki anlar herşeyi berbat etmeden anlar bişeyleri
benzetmek gibi olmasında semra kaynana vardı bir ara aynı tipi aynı o kişiliği onun gibi sonu güzel olur inşallah onun için ne diyim

Bak benim Kaynanam da gelin görmesi felan istedi hayır ben istemiyorum dedim kapattım konuyu... sonra teyzeleri laf etti dedim burası benim evim umrumda değil. Davet aldım eşim lafı sözü bitsin yoksa çok konuşurlar dedi diye 35 kişi geldi bi evi talan etti ellerini hiçbirşeye vurmadılar çekip gittiler sabahın 7 sine kadar evi temizledim düşün.. dedim böyle insanların benim evimde işi Yok bi daha da asla almadım.

Hahahha aynen dışarıdaki kişilerden örnek ver düşünceleri o denli anlat.. kaynana söylemek istediğin şeyleri Semra kaynanadan anlat.. ha bide konuyu kapatmak isterse konuş susma ben muhabbet etmeyi çok seviyorum sizinle d:))) arsız ol azıcık öyle fırsatlar eline geçerki görmek istersen

Seni istemiyorlarsa sende net ol ki anlasınlar.. net olduğunu da davranışlarından anlarlar bak canım edindiğim tek bir tecrübe var kimsenin yaptığı yanına kalmaz bu zaman da kimi eşinden kimi kaynanasından kimi de görümcesinden çekiyoR. Dost ol sana açsınlar kendilerini madem sen bu yola baş koydun. İçlerine gir ama asla kendi aileni ezdirme.. söz yerindeyse yılan kaynanaya Sende çıngırakla gel :)))

hahaha yorumlarına bayıldım gerçekten :) işte bunu ben kendim farkedemiyodum birilerinin söylemesi gerekiyormuş demek bana şuan daha iyi anlıyorum siz tecrübe ediyorsunuz ben daha yolun başındayım

hahaha yorumlarına bayıldım gerçekten :) işte bunu ben kendim farkedemiyodum birilerinin söylemesi gerekiyormuş demek bana şuan daha iyi anlıyorum siz tecrübe ediyorsunuz ben daha yolun başındayım
suskun kaldıkça eziyorlar. saygıdan susuyor demezler.
o yüzden üslubunca ver cevabını

suskun kaldıkça eziyorlar. saygıdan susuyor demezler.
o yüzden üslubunca ver cevabını
evet aynen öyle yapıyor hergün stres oluyorum onun yüzünden oğlu söylüyor sus karışma diye ama hala karışıyor anlamıyorum beni delirtmek istiyor herhalde

evet aynen öyle yapıyor hergün stres oluyorum onun yüzünden oğlu söylüyor sus karışma diye ama hala karışıyor anlamıyorum beni delirtmek istiyor herhalde
susmaktan anlamıyorsa anladığı dilden konuş.
daha nişanlıyken bu kadar stres yaşıyorsun. evlenince on katı yüz katı olacak.

Deveye diken hesabı yapmadığın müddetçe kıymetin bilinmez. Bende eşimin kıskançlığı yüzünden çok çektim en son bitiricem dedim öyle kendine çeki düzen verdi. Sanıyorlar ki bu benden vazgeçmez beni asla bırakmaz bulunmaz Bursa kumaşıyız :))) ama kadın hele bi istesin neler yapmaz o kocayı alır eline kaynanayıda tavana aşar yeterki istesin..
Sen önce kendine güven gerisi gelir inşallah

Hele sor kaynanana kendisine de mi kendi kaynanası böylemi yapmış. Mesela ben birine direk bişey diyemiyorsam başka örnekler veririm. Ay derim ne kadar aşağılık insanlar var şahsen ben öylesi insanlardan nefret ederim. :))) ha Çan'ımı öyle yakan olsa benden çekeceği var haberi Yok derim

bayıldım sana ya çok teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun bende öyle yapayım bide böyle deneyeyim bu şekilde anlar acaba banamı dedi diye içi içini yer belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…