- 14 Kasım 2016
- 199
- 56
- 48
- Konu Sahibi dendendeniz
-
Nisanlinin tavri onemli.o seni ezdirmiyorsa ic korkma.degilse yandin.surekli sinir olur kendini savunmak zorunda kalirsin benim gibi.bi de laf sokmama kizar benim esim.oyle zor ki canim.lafin altinda kalma sakin.nişanlılık ta anlarsin gidisati.sende laf sok rahatla.hemde sana boyle alissinlar.yoksa evlilikte daha cok uzulursun
beni savunuyor annesine sus biraz biz hallediyoruz diyor kadın tamam nasıl biliyorsanız öyle yapın diyor ertesi gün yine aynı yani bir şekilde onu tamamen susturmam lazım tatlı dilden anlamıyorValla canım anladığım kadarıyla sen korkuyorsun bişey dersem nişanlımı kaybederim korkusu var sende..
bu zamana kadar herşeye susup tahammül ettiysen ses çıkardığında merak etme kötü olmazsın.
Rahatsız olduğun şeyi direk kaynananla konuş nişanlın hiçbişey yapamaz emin ol. korkma evlenince daha beter olacaksın haberın yok o zaman keşke dişlerimi gösterseydim çok diyeceksin
bu aileden nefret ediyorsun çünkü seni kaale almıyorlar. nişanlını seviyorsun ve evlendin diyelim. yaşayacaklarını özet geçeyim kabaca:annesine söylemek istediğim o kadar çok şey var ki o an bişey oluyor ve konuşamıyorum kendimede kızıyorum bu yüzden çünkü böyle biri değilim cevap veririrm asla susmam ama bunda niye böyle olduğunu anlamıyorum bana ne olduğunu
benim kv de tam bir cadıdır ama eşim nasıl tembihliyorsa tüm gün yalnız kaldığımız da bile bana laf sokamaz.beni savunuyor annesine sus biraz biz hallediyoruz diyor kadın tamam nasıl biliyorsanız öyle yapın diyor ertesi gün yine aynı yani bir şekilde onu tamamen susturmam lazım tatlı dilden anlamıyor
bu aileden nefret ediyorsun çünkü seni kaale almıyorlar. nişanlını seviyorsun ve evlendin diyelim. yaşayacaklarını özet geçeyim kabaca:
kocan zayıflasa oğlumu aç mı bıraktın sen, kilo alsa sağlıksız besleniyor, hamile kalsan erken der, kalmasan neyi bekliyorsunuz vs. daha çocuğun isminden odasına, kıyafetlerine, senin giyiminden ev düzenine hep "sizi düşünüyorum" diyerek karışacak. nişanlın o zaman ne yapar, senin ruh sağlığın hepsini kaldırır mı?
iyi düşün.
inanın bunu bilmiyorum ya zaten çok tuhaf bi aile çocuğu evlenicek karı koca kendi arasında konuşuyormuş nişanlım gidince susuyorlarmış konuyu asla açmıyorlarmışbenim kv de tam bir cadıdır ama eşim nasıl tembihliyorsa tüm gün yalnız kaldığımız da bile bana laf sokamaz.
nişanlın senin yanında sus anne diyip, evde canım anam idare et mi diyor acaba?
istenmeyen gelin misin acaba?evet aynen böyle olacak bunları bile bile halen neye karar veremiyorum anlamıyorum
inanın bunu bilmiyorum ya zaten çok tuhaf bi aile çocuğu evlenicek karı koca kendi arasında konuşuyormuş nişanlım gidince susuyorlarmış konuyu asla açmıyorlarmış
istiyorlarmış sözde lafa gelince biz istemesek gidip istemezdik vs vs diyorlarmışistenmeyen gelin misin acaba?
bak canım erkekler evlenince daha beter oluyor bunda herkes hem fikir.. ama şu bi gerçek senin herşeyine karışıyorsa Şen'de alttan alttan laf vur mesela başka bir konu arasında arkadaşımın kaynanası böyle yapmış ne kadar ayıp demi anne gibisinden ne yuva bozan kaynanalar var. Bir anne evladının neden mutsuz olmasını ister ki de hiç anlamıyorum. Senin adına düşünülür karar verirse de anne benim beynim var de şükür herşeyin üstesinden gelecek güçteyiz dersin geçersin köşeye :)beni savunuyor annesine sus biraz biz hallediyoruz diyor kadın tamam nasıl biliyorsanız öyle yapın diyor ertesi gün yine aynı yani bir şekilde onu tamamen susturmam lazım tatlı dilden anlamıyor
bu çok iyi bir fikir mutlaka yapacağım umarım umarım ki anlar herşeyi berbat etmeden anlar bişeyleribak canım erkekler evlenince daha beter oluyor bunda herkes hem fikir.. ama şu bi gerçek senin herşeyine karışıyorsa Şen'de alttan alttan laf vur mesela başka bir konu arasında arkadaşımın kaynanası böyle yapmış ne kadar ayıp demi anne gibisinden ne yuva bozan kaynanalar var. Bir anne evladının neden mutsuz olmasını ister ki de hiç anlamıyorum. Senin adına düşünülür karar verirse de anne benim beynim var de şükür herşeyin üstesinden gelecek güçteyiz dersin geçersin köşeye :)
Bazı insanlar kendini herşeyden önde görüyorlar
bence istemiyorlar. o yüzden seni bezdirmeye çalışıyor kv.istiyorlarmış sözde lafa gelince biz istemesek gidip istemezdik vs vs diyorlarmış
Hahahha aynen dışarıdaki kişilerden örnek ver düşünceleri o denli anlat.. kaynana söylemek istediğin şeyleri Semra kaynanadan anlat.. ha bide konuyu kapatmak isterse konuş susma ben muhabbet etmeyi çok seviyorum sizinle d:))) arsız ol azıcık öyle fırsatlar eline geçerki görmek istersenbu çok iyi bir fikir mutlaka yapacağım umarım umarım ki anlar herşeyi berbat etmeden anlar bişeyleri
benzetmek gibi olmasında semra kaynana vardı bir ara aynı tipi aynı o kişiliği onun gibi sonu güzel olur inşallah onun için ne diyim
istemek zorunda değil söylesin o zaman ahımı aldı yeterince zaten bu saatten sonra susmayacağım böyle siz yazdıkça ben farkediyorum artık herşeyibence istemiyorlar. o yüzden seni bezdirmeye çalışıyor kv.
hahaha yorumlarına bayıldım gerçekten :) işte bunu ben kendim farkedemiyodum birilerinin söylemesi gerekiyormuş demek bana şuan daha iyi anlıyorum siz tecrübe ediyorsunuz ben daha yolun başındayımSeni istemiyorlarsa sende net ol ki anlasınlar.. net olduğunu da davranışlarından anlarlar bak canım edindiğim tek bir tecrübe var kimsenin yaptığı yanına kalmaz bu zaman da kimi eşinden kimi kaynanasından kimi de görümcesinden çekiyoR. Dost ol sana açsınlar kendilerini madem sen bu yola baş koydun. İçlerine gir ama asla kendi aileni ezdirme.. söz yerindeyse yılan kaynanaya Sende çıngırakla gel :)))
suskun kaldıkça eziyorlar. saygıdan susuyor demezler.hahaha yorumlarına bayıldım gerçekten :) işte bunu ben kendim farkedemiyodum birilerinin söylemesi gerekiyormuş demek bana şuan daha iyi anlıyorum siz tecrübe ediyorsunuz ben daha yolun başındayım
evet aynen öyle yapıyor hergün stres oluyorum onun yüzünden oğlu söylüyor sus karışma diye ama hala karışıyor anlamıyorum beni delirtmek istiyor herhaldesuskun kaldıkça eziyorlar. saygıdan susuyor demezler.
o yüzden üslubunca ver cevabını
susmaktan anlamıyorsa anladığı dilden konuş.evet aynen öyle yapıyor hergün stres oluyorum onun yüzünden oğlu söylüyor sus karışma diye ama hala karışıyor anlamıyorum beni delirtmek istiyor herhalde
Deveye diken hesabı yapmadığın müddetçe kıymetin bilinmez. Bende eşimin kıskançlığı yüzünden çok çektim en son bitiricem dedim öyle kendine çeki düzen verdi. Sanıyorlar ki bu benden vazgeçmez beni asla bırakmaz bulunmaz Bursa kumaşıyız :))) ama kadın hele bi istesin neler yapmaz o kocayı alır eline kaynanayıda tavana aşar yeterki istesin..hahaha yorumlarına bayıldım gerçekten :) işte bunu ben kendim farkedemiyodum birilerinin söylemesi gerekiyormuş demek bana şuan daha iyi anlıyorum siz tecrübe ediyorsunuz ben daha yolun başındayım
bayıldım sana yaHele sor kaynanana kendisine de mi kendi kaynanası böylemi yapmış. Mesela ben birine direk bişey diyemiyorsam başka örnekler veririm. Ay derim ne kadar aşağılık insanlar var şahsen ben öylesi insanlardan nefret ederim. :))) ha Çan'ımı öyle yakan olsa benden çekeceği var haberi Yok derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?