nişanlım ve ailesi :(

canım bu aileden bi tanede bende var. allah kurtarsın yüzüne baksın ne denir ki üstelik bizimki o kadar ama o kadar anneci ki anlatamam. üstelik ailesi parayı o kadar seviyor ki 2 damatları var birisinin durumu çok iyi ve para yediriyor diğeri de kendi yağında kavruluyor. kv ve kp resmen torunları bile kayırıyorlar durumu iyi olan damadın önceki eşinden olan çocukla kendi kızlarından olan torunlarını resmen diğerlerinden kayırıyorlar zaten diğer kızının çocuklarını bayramda görüyorlar. bunlara para yedirmicem laf söyletmicem diye diye imanım gevredi. hele kp çok bilmişliği beni delirtiyor valla takipteyim varsa çözümü bende kullanıcam

bu akşam konuşacağım ama sinirden stresten doğru cümleleri kuramıyorum ki

En azından bundan sonra istediğiniz ve zaten parasını ödeyeceğiniz hiç bir şeyde geri adım atmayacağınızı, gelinliktir, evdir, eşyadır bir şey yaşanırsa nişanlınız da sessiz kalırsa bunun son sessiz kalışı olacağını söyleyebilirsiniz. Artık bundan sonra tamam, halledicem cümlelerinden çok aksiyon görmek istediğinizi halledicem halledicem diyip de en kritik zamanda susmanın bir şey ifade etmediğini söyleyebilirsiniz.

Nedir bu kaynana gorumce muhabbetleri vala sıktı artik ya neden insanlar birbirini seven bi evin icine girmek icin maddi manevi o kadar emegi eden iki insani rahat birakamazlar herseye karisir mudahale ederler ...Bi rahat birakin insanlari bi rahat birakin.....

keşke olsa bende delirmek üzereyim stresten 10 kilo aldım sürekli bişeyler yiyorum bide geceleri uyku uyuyamıyorum bunlarda öyle herşeyin en iyisini bunlar biliyor bunlar yapıyor bizimkiler hiç bişy bilmiyor

ya ben aptal gibi önceden diyorum şunları şunları söylicem diye o an sinirden hepsi uçup gidiyor aklımdan kadının söyledikleri yaptıkları aklıma geliyor elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum o da görüyor ama illa ben deliriyim istiyorlar psikojimi alt üst ettiler resmen doğru düzgün uyku uyuyamıyorum

Annem benim için elinden geleni yapıyor siz ne yapıyorsunuz de birde onu görelim de hem katkıları yok hem herşeye maydanoz boz 1 defa bak sesi çıkıyormu nişanlında seni susturacağına kendi versin cevabını

Evlenmeyin böyle adamlarla arkadaş bunlar sizi kendi ailelerine karşı koruyamıyorlar iyi düşünüp karar verirr ilerde sorunlar daha büyüyecek ozaman nişanlınız ne yapacak

Evlenmeyin böyle adamlarla arkadaş bunlar sizi kendi ailelerine karşı koruyamıyorlar iyi düşünüp karar verirr ilerde sorunlar daha büyüyecek ozaman nişanlınız ne yapacak
bende bunları düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden herşeye tamam diyor icraat yok deliricem akıl sağlığımdan olucam

inanın bilmiyorum 27 yaşındayım aşık değilim ama karar veremiyorum suçluluk duygusu kaplıyor içimi haksızlık yapmak istemiyorum yaşadığım duygu karmaşından çıkamıyorum
Suçluluk duyacak bişey yok.küçükte değil yaşınız maceraya atılacak kadar.
Hayat bu basit değil.alın ailenizi yanınıza dökün eteğinizdeki taşları.
Böyle konulara çok karışmayı sevmem ama sizinki ateşe yürümek gibi bişey içim acıdı.heleki ailenizde istemiyor destek veriyorken size

her yazdığınızı tek tek okudum hepsi çok doğru bunları kendime itiraf etmemiş görmemişim bunları yaşayıp sonradan düzelen yok mu hiç adam yapıcam dediyse evlenınce yapmad mı hep mi böyle bunlar niye herşeyi biz alttan alıp üzülmek durumunda kalıyoruz

Bence nişanlınızın el atması gerek olayı şimdi izin verirse böyle sıkıntıların yaşanmasına evlenince hiç başa çıkmazsın benim eşim nişanlıyken bırak kendi ailesini benim ailemin bile bana kötü beni üzecek bir sey demesine müsade etmezdi hala daha etmez. gençsin daha yıpratma kendini yazık günah bu kadar sıkıntıyla ilerde birike birike sinir hastası olursun Allah korusun

benim eşim nişanlıyken beni ailesine karşı savunurken evliliğimizin ilk ayında ana kuzusu oluverdi. boşanma kararı aldığımda normale döndü.
ona göre düşün.

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…