- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi dendendeniz
-
öyle bir kaynana varken hiçbirşey halledemez. kusura bakma, bu konuda baya şanssızsınsadece bizi düşün ben halledicem diyor böyle vurdumduymaz sanki halledbşlmişl gişbi konuşmasıda beni delirtiyor
öyle gözüküyor maalesefff 4.5 yıl heba oldu ona üzülüyorumöyle bir kaynana varken hiçbirşey halledemez. kusura bakma, bu konuda baya şanssızsın
bu akşam konuşacağım ama sinirden stresten doğru cümleleri kuramıyorum ki
keşke olsa bende delirmek üzereyim stresten 10 kilo aldım sürekli bişeyler yiyorum bide geceleri uyku uyuyamıyorum bunlarda öyle herşeyin en iyisini bunlar biliyor bunlar yapıyor bizimkiler hiç bişy bilmiyorcanım bu aileden bi tanede bende var. allah kurtarsın yüzüne baksın ne denir kiüstelik bizimki o kadar ama o kadar anneci ki anlatamam. üstelik ailesi parayı o kadar seviyor ki 2 damatları var birisinin durumu çok iyi ve para yediriyor diğeri de kendi yağında kavruluyor. kv ve kp resmen torunları bile kayırıyorlar durumu iyi olan damadın önceki eşinden olan çocukla kendi kızlarından olan torunlarını resmen diğerlerinden kayırıyorlar zaten diğer kızının çocuklarını bayramda görüyorlar. bunlara para yedirmicem laf söyletmicem diye diye imanım gevredi. hele kp çok bilmişliği beni delirtiyor valla takipteyim varsa çözümü bende kullanıcam
Nedir bu kaynana gorumce muhabbetleri vala sıktı artik ya neden insanlar birbirini seven bi evin icine girmek icin maddi manevi o kadar emegi eden iki insani rahat birakamazlar herseye karisir mudahale ederler ...Bi rahat birakin insanlari bi rahat birakin.....
ya ben aptal gibi önceden diyorum şunları şunları söylicem diye o an sinirden hepsi uçup gidiyor aklımdan kadının söyledikleri yaptıkları aklıma geliyor elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum o da görüyor ama illa ben deliriyim istiyorlar psikojimi alt üst ettiler resmen doğru düzgün uyku uyuyamıyorumEn azından bundan sonra istediğiniz ve zaten parasını ödeyeceğiniz hiç bir şeyde geri adım atmayacağınızı, gelinliktir, evdir, eşyadır bir şey yaşanırsa nişanlınız da sessiz kalırsa bunun son sessiz kalışı olacağını söyleyebilirsiniz. Artık bundan sonra tamam, halledicem cümlelerinden çok aksiyon görmek istediğinizi halledicem halledicem diyip de en kritik zamanda susmanın bir şey ifade etmediğini söyleyebilirsiniz.
Annem benim için elinden geleni yapıyor siz ne yapıyorsunuz de birde onu görelim de hem katkıları yok hem herşeye maydanoz boz 1 defa bak sesi çıkıyormu nişanlında seni susturacağına kendi versin cevabınıMerhaba Bayanlar;
Uzun zamandır yaşadığım bir sorunu yazmak istiyorum yoksa düşünmekten delireceğim! Biraz uzun olacak ama lütfen yorumlarınızla destek olun bana.
4.5 yıllık bir ilişkim var 2017 nisan ayında kısmet olursa evleneceğim ama nişanlımın ailesi özellikle annesi kurmuş olduğum tüm hayallerimin içine etti ilk defa giyeceğim gelinlikte bile hevesim yok! Nişan yaptık bizim taraf sizin taraftan fazlaydı komşuları kız tarafını tanımıyoruz dedi takıyı bana verdi diyor! Bu nasıl bir görgüsüzlüktür madem dedilerse sende kalsın neden söylüyorsun kin doluyum resmen!
Herşeye karışıyor alacağımız eşyaya gelinliğe bindallıya tutulacak olan salona çocuğu ne zaman yapmamız gerektiğine! Siz çalışıp borç ödeyin annende çocuğa baksın diyor! Bu arada tüm masrafları nişanlım ve ben karşılayacağız soracak olursanız ailesinin durumu gayet iyi ama borç altına girmek istemiyorlarmış 30 yıl borç ödeyemezlermiş! Halbuki hiç bir talebimiz olmadı anne baba olarak üstlerine düşüne yapmaktı.Kadın kafasında bir plan uydurmuş herkes ona uysun istiyor.Ne zaman onlara gitsem annen sana onu almadı mı şunu yapmadı mı diyor! Ailemi küçümser şekilde konuşuyor.Şuan sinirden aklıma gelmeyen bir çok şey var o an kalkıp yeter be sus artık diyeceğim öfkeme yenilip ilk baştan beri maalesef nişanlımın aile üyelerinden hiç birini sevemedim hepsi itici ve yapmacık geliyor herşeyin en iyisini onlar yapıyor herşeyi onlar biliyor kısacası görgüsüzler diyebilirim nişanlıma söyledim çünkü artık dayanamayacağım tekrar aynı şeyleri yaparsa tepkim sert olacak dedim benim için sabret saygısızlık yapma diyor kadın bana herşeyi söylerken daha ne kadar susabilirim her gittiğimde yapmacık tavırları beni çileden çıkarıyor herkes evlenene kadar sabret diyor alıştırmak istemiyorum haddini bilsin istiyorum ama bunu nasıl yapacağım
bende bunları düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden herşeye tamam diyor icraat yok deliricem akıl sağlığımdan olucamEvlenmeyin böyle adamlarla arkadaş bunlar sizi kendi ailelerine karşı koruyamıyorlar iyi düşünüp karar verirr ilerde sorunlar daha büyüyecek ozaman nişanlınız ne yapacak
en son olacağı o zaten başak bir yol bırakmıyorlar banaBir cinnet herşeyi çözerYakıp yıkın ortalığı. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş
Suçluluk duyacak bişey yok.küçükte değil yaşınız maceraya atılacak kadar.inanın bilmiyorum 27 yaşındayım aşık değilim ama karar veremiyorum suçluluk duygusu kaplıyor içimi haksızlık yapmak istemiyorumyaşadığım duygu karmaşından çıkamıyorum
Nişanı atmayı düşünüyorum de otur konuş böyle devam edemem de yoksa evlenmeeebende bunları düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden herşeye tamam diyor icraat yok deliricem akıl sağlığımdan olucam
benim eşim nişanlıyken beni ailesine karşı savunurken evliliğimizin ilk ayında ana kuzusu oluverdi. boşanma kararı aldığımda normale döndü.her yazdığınızı tek tek okudum hepsi çok doğru bunları kendime itiraf etmemiş görmemişim bunları yaşayıp sonradan düzelen yok mu hiç adam yapıcam dediyse evlenınce yapmad mı hep mi böyle bunlar niye herşeyi biz alttan alıp üzülmek durumunda kalıyoruz
Sakın geri adım atma. Ne istiyorsan o. Savaşı onlar başlatıyor biz gelinler değil ya. İşte tablo ortada yanievet ama o ucuz olsun istiyor bi kaç saat giyicekmişim nede olsa !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?