nişanlım ve ailesi :(

En iyisi simdiden tavrini goster evlendikten sonra degisti diyecekler buyuk ihtimalle. Ozeline karisirsa bu bizim kararimiz herkesb ozeli kendine diyeblrsn yada düğünle ilgili detaylarda biz boyle istiyoruz deyip kesip atin tabi nisanlinda ayni seyi yapmayı yoksa ilerde daha kotu olur canm smdiden önünü kesmelisiniz

Şimdi önemli olan üslup

Söyledikleri esasen doğru şeyler biz buraya da yazıyoruz benzeri ifadeler

Ama siz farklı görüşte iseniz söyleyin yani Kv olması her şeye karışma hakkı vermez

Düğün için yeri tuttuk Kv dedi ki pahalıdır orası biz yardım edemeyiz zaten yardım vs bekleyen yok yalnız benim Kv nin adını söyleyip de orayı bilmesi vs mümkün değil

Dedim ki eşime hiç bilmediği yere bile pahalı dedi sırf para istemeyelim diye haklısın dedi

Kuruş istemedim kuruş karıştırtmadım

Benim dedim oldu ve bitti 10 yıllık evliyim aldığıma yediğime vs vs karışamaz kimse zira bilir ki tek cümle etse sana ne derim kazanıyorum yiyorum senden istemediğine göre sana ne

Kv nize set çekin acilen şimdi dur diyemediğinize içinde bir şeyler kaldıktan sonra dur desen ne değişir ki

Yalnız nisanlinın sana destek olması gerek idare et sabret evlenince de aynı olucak sus saygı göster diyecek bunlara hazırlıklı ol bence baştan neyse o sen kendini savunmayı öğren karıştırma kendine o öyle diyosa sende hayır böyle olucak ben öyle istiyorum diye üstüne basarak soyle

Bunu sen yapmayacaksin nisanlin yapacak. anne abuk subuk konusma kucuk daglari sen yaratmadin diyecek yani boyle benim yazdigim gibi dan diye degil de daha uygun bir dille simdiden sizin arkanizda durmasi lazim. siz agzinizi acarsaniz cok cirkinlesir yuz goz olursunuz hic gerek yok. evlenince de 2 hafta da 1 1 2 saat gidersiniz fazla da muhattap olmazsuniz.

Bu çocukla evlenmekte ısrarcı olma. Değişmicek çünkü. Hatta daha sık görüşeceksiniZ.

Reactions: anu
Olmamis cocugadami karisiyor.. nisanlin nerede bu arada.. annesine karisma sen demiyormu ?

Saygısızlik yapma ama karismalarina müsade etme evlenince daha beter olur hersey. Hiç birseyini zevkine göre yapamazsin hersey gözünde kalır. Sizi ilgilendirmez demeyin tabiki ama en azından ben böyle istiyorum. Öylesi benim hoşuma gitmiyo. Biz x'le konuşup çocuk konusuna karar veririz gibi gibi..

Şu 'sabret' olayı hikaye onu söyliyim. Sadece günü kurtarıyor nişanlınız. Eğer benim kayınvalidem benim anneme laf dokundurursa asla sessiz kalmam. Belki bana yaptıklarına bir yere kadar sabredebilirim ama annemi diline doluyorsa o iş bitmiştir. Buna eşim tepki göstermiyorsa onun da işi bitmiştir. Üstelik aileniz de destek veriyormuş size. Bırak falan diyorlarmış. Bence ailenizi dinleyin ve nişanı atın. Ya bu tarz şeyler inan ki düzelmiyor. Balık baştan kokar. Şimdi aşkınız için göze alıp evlenseniz bile ileride başınıza gelicek durumlar ve eşinizin tepkisizliği zaten aşkı öldürücek evlilikten soğutucak yani. Bide ortada çocuk falan. Bence göze almaya değmez

SAYGI anca HAK EDENE gösterilir. Size SAYGISIZLIĞININ dibini yaşatıyorlarken, siz nasıl SAYGI gösterbileceksiniz? ?

SAYGI anca HAK EDENE gösterilir. Size SAYGISIZLIĞININ dibini yaşatıyorlarken, siz nasıl SAYGI gösterbileceksiniz? ?
Olmamis cocugadami karisiyor.. nisanlin nerede bu arada.. annesine karisma sen demiyormu ?
bunları bana bazen nişanlım yokken söylüyor aileme diyor ki milletin ne dediğine bakmayalım diyor bunu kim dolduruyorsa her hafta değişik konuşuyor ailem asla istemiyor bırak biz arkandayız herşeye sorun çıkarıyor nereye kadar böyle olacak diyor şuan aptal kafam hiç birşey almıyor inanın düşünmekten o kadar dolu ki hangisi doğru hangisi yanlış seçemiyorum bildiğim tek şey onun ailesinden nefret ediyorum

nişanlınız anneciyse daha çok başınız ağrır şimdiden tavrınızı koyun
annesiyle o konuşması gerekir daha şimdiden konuşmuyorsa nişanlınıza tekrar gözden geçirin

nişanlınız anneciyse daha çok başınız ağrır şimdiden tavrınızı koyun
annesiyle o konuşması gerekir daha şimdiden konuşmuyorsa nişanlınıza tekrar gözden geçirin
herşeyi sorguluyorum işin içinden çıkamıyorum bilmiyorum aslında anneci değil ama evlilik arifesinde bir değişiklik var belki ailesiyle ilgili bir sorunu var ama bana söylmiyor yani tek başıma çözemiyorum

Siz de gitmeyin ve laf carpin ona. ben evliligime karisilmasini istemem deyin ve olabildigince soguk davranin. annenize laf ettiginde sert tepki gosterin bence

herşeyi sorguluyorum işin içinden çıkamıyorum bilmiyorum aslında anneci değil ama evlilik arifesinde bir değişiklik var belki ailesiyle ilgili bir sorunu var ama bana söylmiyor yani tek başıma çözemiyorum

anneci demek her istediğini yapıyor demek değil

kendisiyle ilgili durumda cevap veriyor ama biriyle annesi arasında kaldığında haksızda olsa annesini seçiyor demek
burada anneci olan adamların çoğu annesiyle çatışma yaşayan ama evlendikten sonra baştacı eden kişiler

Siz de gitmeyin ve laf carpin ona. ben evliligime karisilmasini istemem deyin ve olabildigince soguk davranin. annenize laf ettiginde sert tepki gosterin bence
ya bu kadın anlamıyor hiç bişey soğuğum arayıp sormuyorum kadın bildiğini okuyor hergün stres oluyoırum

+1
Kendi fikrimi de söylemek gerekirse ZARARIN NERESINDEN DÖNSEN KARDIR. Daha şimdiden sinirlerini yıpratmış evlenince delirtirler seni. Biz nişanlılık dönemimde gayet iyi olmamıza rağmwn anladım ki evleninceye kadarmış.

annesine söylemek istediğim o kadar çok şey var ki o an bişey oluyor ve konuşamıyorum kendimede kızıyorum bu yüzden çünkü böyle biri değilim cevap veririrm asla susmam ama bunda niye böyle olduğunu anlamıyorum bana ne olduğunu

Nisanlinin tavri onemli.o seni ezdirmiyorsa ic korkma.degilse yandin.surekli sinir olur kendini savunmak zorunda kalirsin benim gibi.bi de laf sokmama kizar benim esim.oyle zor ki canim.lafin altinda kalma sakin.nişanlılık ta anlarsin gidisati.sende laf sok rahatla.hemde sana boyle alissinlar.yoksa evlilikte daha cok uzulursun

Valla canım anladığım kadarıyla sen korkuyorsun bişey dersem nişanlımı kaybederim korkusu var sende..
bu zamana kadar herşeye susup tahammül ettiysen ses çıkardığında merak etme kötü olmazsın.
Rahatsız olduğun şeyi direk kaynananla konuş nişanlın hiçbişey yapamaz emin ol. korkma evlenince daha beter olacaksın haberın yok o zaman keşke dişlerimi gösterseydim çok diyeceksin

Senin için dolmuş burada aslında fikir almak için konuşmuyorsun kaynanana söyleyemediklerin yüzünden aşırı dolmuşsun burda yüreğini rahatlatıyorsun. Ama ya sonra sana git nişanı at demiyoruz ama kendi kendine çeki düzen ver. Kendine güvenmekten asla vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…