selam kızlar nişanlı olduğumu az çok konularımda görmüşsünüzdür ...
çok şükür ufak tefek tartışmalar dışında bi sorun yaşamadım yalnız genel olarak bi soru sormak istiyorum evli ve tecrübeli bayanlara.
geçen kayınvalidemlere gitmiştim..onun ailesi ve ben hep birlikte çay içiyorduk..
nişanlım birden senden birşey isterim diye konuyu açtı ..benim oturacağım binanın altında kayınpederimin iş yeri var.ama kayınvalidemlerle aynı binada değiliz benden uzaktalar.sadece iş yeri var binanın en altında.
neyse nişanlım dediki babam ve dedeme sabah kahvaltısını ve öğle yemeğini vermeni istedim!! şok oldum.
yani hayatım boyunca saygısızlık ve emri vakilerden hoşlanmadım ben...
orada hiç birşey demedim sessiz kalmayı tercih ettim.ablası olmaz öyle dedi ...daha sora ablası ben ve nişanlım kaldık konu tekrar açıldı söyledim.
o sorumluluğu üzerime alamamki onlar 8de kahvaltı yapıyor ben 11 de kalkıyorum yeni evliyim yemek yapmayı yeni öğrenmişim.birgün gezmeğe gidicem misafirim gelicek o sorumluluğu aldıgımda üzerime bigün yapmasam çarşıya çıksam yapmadı olucam dedim.
birşey diyemedi!ablasıda tabi canım olmaz öyle gibisinden birşeyler söyledi sağolsun..
ben güleryüzlü ve naif bi insanımdır ama kendimi ezdirmem.
tutumu benim için çok yanlıştı ama daha konuyu açmadım.kapattık kavga yaratmadım.düşüncemi söyleyip konuyu kapattım.
erkekler böylemi?baştan bi baskınlık böyle sindirmelik yapıyorlar sanırım ..ailesini çok sevelim ilgilenelim yemeğe çagıralım arıyalım falan.istekleri bunlar sanırım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?