- 19 Ocak 2018
- 284
- 209
- 103
- 38
evet.merak edenler için anlatayım.Gittik o yoktu işteydi. Ailesine oturup anlattım.kız kardeşine abisine okuttum inanır mısınız tek kelime demediler böyle şaşkın baktılar.Annesi üzüldü affetmemi istedi.sonra aklıma mesajlarda bahsedilen bi parfüm atkı mhabbeti vardı o geldi.kızın kokusunu saklıyormus atıcam onları demiş kıza.annesinden izin alıp girdim odasını karmançorman ettim.ve buldum hala duruyor.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.gittim yüzüğü klozete attım üstüne sifon çektim. odanın kapısını kapattım içerde bekledim o gelene kadar. geldi bana kızıyor ne yapıyorsun ne istiyorsun çok çabuk oldu bidaha aklıma gelmesin diye konusup soğuttm kendimi sarhoşken yazdım şimdi yalvarsa bile konusmam dedi.şaka gibi ya ailesinden tek bi kişi bile dönüp ona bi kelime demedi arkasında durdular sanki.ben ağlamaktan konusamadım bunlar ne dedim suratına attım bunları geri istedi yollayacaktım vaktim olmadı unutmusum dedi.herseye bir cevap.babam sağolsun gerekli konusmayı yaptı eyvallah baba ne diyim kızınız kararı vermiş ne desem de inanmaz artık ben barısmak istiyorum baskasını sevmem mümkün mü o kadar hazırlık yapıyorum dedi.yüzüğü klozete attığımı duynca çıldırdı ve çıktı gitti.biz de atladık geldik.kimse ona kızmadı üste çıktı emek verip ortada kalan o oldu hiçbişey anlamadım.ablam bunlar ailece gamsız çocugun kişiliğine alışkınlar belli ki dedi![]()
Afferin kiz