- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
ben çalışıyorum oda sınava hazırlanıyor kardeşinin düğünü ondan bak nasıl olmuş diye göstermişNe kadar cesursunuz yahu iş yok güç yok nişanlanıyosunuz
Nişanlın bi alem elbiseyi ailesine gösteriyo falan.bu ikinizin arasında olmalı
bana da normal gelmiyor enteresan bir adam kv bile bıkmış artık. oğluna da diyor artık bunalıma girdi oda başvuru yapmadığı yer kalmadı mesleği de var 2 yıllık üni mezunu 4 yıllığa yükseltiyor yani zaten sınavdan sonra işe girecek.Yeni
Kayınbaban amma enteresanmış...
Bir daha aradığında bunları sen kendin söyle oğluna de...
Sizde kalmasını istemesi falan pek normal gelmedi bana
Hiç sormayın valla her araması ayrı bir şey çıkarıyor bazen bunu nasıl başarıyor anlam veremiyorumabov kayınpedere bak sen işin iş valla he
bugün sınava az kaldı ya kazanırsa o gittiği yere de ayıp olur dedim şimdilerde olmaz dedi dedim sınavdan sonra çalışacak zaten dedim birşey demedi.lafı tıkacaksın ağzına
benim nikahlı eşim değil. bizde kalınması pek hoş karşılanmaz diyin
iş konularında da hayırdır baba çok çekiniyorsun oğlundan galiba hep bana söyletmeye çalışıyorsun gibi konuşun
gülerek. şakayla karışık
cidden evlencen mi sen bunlarla ,(bakınız çocukla demedim kayınbabayla da evleneceksin galiba)Her ne kadar nişanlım kayınbabanın huylarını sevmesede ona benziyor. Bir insan hem onun huylarından şikayet edip hem nasıl bu kadar benzer ki. Şimdi diyeceksiniz babası tabi benzeyecek diye. bayramdan sonra kaynımın düğünü var onun için bir elbisem var.(bu elbise aslında dayımın nişanlısınınmış. kına da giyecekmiş ama düğüne yakın ayrıldılar. Kız elbiseyi işte oğlan tarafının aldığı ne varsa bırakmış. dayımda bana bunu sana veriyorum dedi.) Nişanlım bu elbiseyi görmemişti. geçen hafta terziye verdim. dün beraber almaya gittik. neyse aldık biraz dolaştık göl kenarında oturduk çok güzel vakit geçirdik daha sonra beni eve bıraktı.yemek felan yendi şu elbiseye bakayım dedi. Elbisenin bir dekoltesi yok uzun abiye zaten. Sadece kalın askılı bu bir tepki gösterdi sanki mini elbise giyiyormuşum gibi çok açık bu diye. annem de dayanamadı sen evlenince karışırsın dedi. ben de tabi nişanlımın veriği bu tepkilere kızıyorum benden daha açık giyinen var yani.Hem saçımı açık bırakıp kollarını kapatacağım zaten.Neymiş efendim ben hep inat ediyormuşum. O gittikten sonra giydim Whatsaptan resmini attım dedim bunun neresi açık herkes neler giyiyorda görünmüyor diye. annesine resmi göstermiş o da benim dediğim gibi saçını açık bıraksın güzel olur demiş.
Şimdi gelgelim kb ya o da beni sıkıyor. Benim babam kanepe imalatında çalışıyor.Çalıştığı zamanlar o işten hayır yok sezon sezon değişiyor der hep. Kb da beni arıyor e babana söyle nişanlında onun yanında çalışsın. 1.si babamın kendi yeri değil 2. ise nişanlım bu işten ne anlasın yani saçma sapan işler. Bugünde aradı az önce e dün nişanlın gelmişti sizde neden kalmıyor. evi varken bizde niye kalsın ki. Siz ne biçim nişanlısınız felan diyor ne bekliyor anlamadım. Sonra sınava hazırlanıyoruz ikimizde sınava bir ay kaldı o ara işe girmedi hazırlanıyım diye hemde az kaldı olurda kazanıp atanırsam girdiğim yere ayıp olmasın diye. Bana diyor ki nişanlına söyle de iş bulsun biraz baskı yap diyor bazen aramasını hiç istemiyorm her aradığında ayrı bir şey çıkartıyor. biraz içimi dökmek istedim.
böyle yapa yapa aklımı bulandırıyor.cidden evlencen mi sen bunlarla ,(bakınız çocukla demedim kayınbabayla da evleneceksin galiba)
evet öyle diyorYeni
Kayınpederiniz sizinle konuşurken oğlunun adını söylemek yerine nişanlına söyle mi diyor,ben mi yanlış anlıyorum
kp yakında sana şunu diyebilir;Her ne kadar nişanlım kayınbabanın huylarını sevmesede ona benziyor. Bir insan hem onun huylarından şikayet edip hem nasıl bu kadar benzer ki. Şimdi diyeceksiniz babası tabi benzeyecek diye. bayramdan sonra kaynımın düğünü var onun için bir elbisem var.(bu elbise aslında dayımın nişanlısınınmış. kına da giyecekmiş ama düğüne yakın ayrıldılar. Kız elbiseyi işte oğlan tarafının aldığı ne varsa bırakmış. dayımda bana bunu sana veriyorum dedi.) Nişanlım bu elbiseyi görmemişti. geçen hafta terziye verdim. dün beraber almaya gittik. neyse aldık biraz dolaştık göl kenarında oturduk çok güzel vakit geçirdik daha sonra beni eve bıraktı.yemek felan yendi şu elbiseye bakayım dedi. Elbisenin bir dekoltesi yok uzun abiye zaten. Sadece kalın askılı bu bir tepki gösterdi sanki mini elbise giyiyormuşum gibi çok açık bu diye. annem de dayanamadı sen evlenince karışırsın dedi. ben de tabi nişanlımın veriği bu tepkilere kızıyorum benden daha açık giyinen var yani.Hem saçımı açık bırakıp kollarını kapatacağım zaten.Neymiş efendim ben hep inat ediyormuşum. O gittikten sonra giydim Whatsaptan resmini attım dedim bunun neresi açık herkes neler giyiyorda görünmüyor diye. annesine resmi göstermiş o da benim dediğim gibi saçını açık bıraksın güzel olur demiş.
Şimdi gelgelim kb ya o da beni sıkıyor. Benim babam kanepe imalatında çalışıyor.Çalıştığı zamanlar o işten hayır yok sezon sezon değişiyor der hep. Kb da beni arıyor e babana söyle nişanlında onun yanında çalışsın. 1.si babamın kendi yeri değil 2. ise nişanlım bu işten ne anlasın yani saçma sapan işler. Bugünde aradı az önce e dün nişanlın gelmişti sizde neden kalmıyor. evi varken bizde niye kalsın ki. Siz ne biçim nişanlısınız felan diyor ne bekliyor anlamadım. Sonra sınava hazırlanıyoruz ikimizde sınava bir ay kaldı o ara işe girmedi hazırlanıyım diye hemde az kaldı olurda kazanıp atanırsam girdiğim yere ayıp olmasın diye. Bana diyor ki nişanlına söyle de iş bulsun biraz baskı yap diyor bazen aramasını hiç istemiyorm her aradığında ayrı bir şey çıkartıyor. biraz içimi dökmek istedim.
babama böyle davranmıyor çok ilginç babamla iyi konuşuyor kendini çok güzel haklı gösteriyor kiYeni
kayınpederin destur bilmyor bu ne hadszlik ypacağınız şey babanızın ona biraz haddini bildirmesi bu şekilde devam ederse evlilikten sonra sıkıntı yaşarsın baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?