Nişanlım ve Kayınbabam

Yeni
kayınbabanız değil de bi akrabanız sanki. hani nişanlınızı tanımıyor git git şunu söyle git bunu söyle. ben bu samimiyeti gereksiz buldum.
daha 6 ay oldu tanıyalı ailesini annesi çok iyi de kb biraz sıkıntılı

Kb biraz boş ve çok konuşuyor herhalde.Madem iş bulmasını istiyor kendi söylesin.Madem iş arıyor oğluna hiç mi çevresi yok başkası bulsun.
Kb da oğlanı size satıp gidecek hava var

O elbiseyi mutlaka giyerdim ilk olarak. Asla karıştırmazdım. Annen doğru söylemiş. Şimdiden bunu yapan evlenince daha beter olur. Çok istiyorsa kendi istediği gibi giyinen birini bulsun. İkincisi de çüş yani adamın kendi evi varken niye sizde kalsın. Evli falan değilsiniz. Ayrıca babanın kendi iş yeri bile olsa uzak tut. Çok iç içe olmasınlar.Farkındaysan bütün sorunlar ev ve işini ailelerle iç içe olmasından dolayı çıkıyor. İlle iş bulacaksa başka bir yerde bulsun.

Zaten o elbiseyi giyecegim her ne derse zaten nişanlımın mesleği başka ve sınavdan sonra ise girecek ondan hiç şüphem yok. Herşeyi böyle abartıyor bir iki açmadım dariliyor oğluna felan diyor niye açmıyor ben birsey mi yaptım diye

Patavatsiz ve cok civik bir aile
Sınırı korumani tavsiye ederim, boyle emrivakiler hic hos degil

Bir de kv kp ile cok yuz göz olma, sonra geline ve ailesine saygisi olmuyor bu tiplerin

Bende fazla yüz göz olmak istemiyorum zaten şu memurluk olur inşallah da uzağa gideriz

Sen birak o densiz kayinbabayi o sorun asilir da.. evlenme karari alacak olgunluga eristiysen giyim kusamina da sen karar verirsin,evlensen de durum degismez..ne demek sacimi acik birakirim?ne demek fotonun kayinvalideye gosterilmesi ? Ne demek herkes neler giyiyorlarla kendini savunma durumu.? Yol yakinken ailenden gordugun egitim ve ahlakin.sana yeterli.oldugunu ,onun etik kurallarina ihtiyacin.olmadigini empozele..

kayınpederin seni neden arıyor ki? daha nişanlılık sürecindeyken gelinle kayınpederin sık sık telefonda konuşması bir tek bana mı garip geliyor? ayrıca oğluyla konuşması gereken şeyleri neden sana söyletmeye çalışıyor. hep nişanlından yana tavır koy, kendini de araya katmadan ben bilmem oğluna sor diye cevap ver bence. ayrıca da fazla muhatap olma bence hiç yakışığı olan bir şey değil bu kadar yüz göz olmak.

Allah yardımcın olsun canım, işin var bu kp le, ya şimdiden tavrını net bir şekilde koy yada çok üzülürsün

Nişanlımla yan yanayken çok iyiyiz kavga etsek bile yanyanayken sanki kavgalı olan dargın olan biz değiliz ama ayrılıpta evlere döndüğümüzde işte sen söyle yapmıyorsun beni umursamıyorsun gibi şeyler çıkartıyor yuzyuzeyken hiç bahsetmedigi şeyleri mesajla söylüyor ya

Ama yani yaklaşımı bana karşı tavırları yanyana olunca çok iyi ama ara ara böyle şeyleri var

Benimki de gelinliğime açık demişti inadıma giydim o ne karışır ne giydiğime yakışanı giyerim ailem de izin vermişse kimseye laf söylemek düşmez. İnadına giy saçını da güzelce.

Nişanlının herhangi bir işi yok mu ?

K.Peder arasa babamla görüş derim . .

Nişanlının herhangi bir işi yok mu ?

K.Peder arasa babamla görüş derim . .
Evet mantıken babanla görüşmesi lazım sana söylemesi saçma olmuş iş veren sen misin hoş baban da değilmiş ama yine de büyükleri araması daha mantıklı olurmuş. Ne kpler var ya. Hepsi ayrı cins

Geçen yemeğe gelmişlerdi hep beraber oturuyorduk babama x te senin yanında çalışsın onu da götür dedi. Nişanlımın da canı sıkıldı baya morali bozuldu o bir güvencem olsun sağlam bir iş olsun kamu gibi ona uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…