Nişanlım ve kayınvalidem

Yakın değiliz, ikimizin ailesinin yaşamadığı bir şehirde olacağız, sürekli gitme gibi bir durumum olamaz. Kendi zaten fazlasıyla yoğun, artı olarak kendimde çalışıyorum zaten gidemem. Keşke bu kadar aşağılayarak yargılamasanız
Siz sürekli gitmezsiniz canım onlar gelir evinize 2-3 ay kalır giderler. Oh ne güzel.. kimse sizi aşağılayarak yargılamıyor sizden “tecrübeli” insanlar size yol göstermeye çalışıyor. Baştan sınırı çizmeniz gerekiyor yoksa sonra başınız ağrır onu anlatmaya çalışıyorlar

Siz sürekli gitmezsiniz canım onlar gelir evinize 2-3 ay kalır giderler. Oh ne güzel.. kimse sizi aşağılayarak yargılamıyor sizden “tecrübeli” insanlar size yol göstermeye çalışıyor. Baştan sınırı çizmeniz gerekiyor yoksa sonra başınız ağrır onu anlatmaya çalışıyorlar
Ben anlıyorum sizleri zaten sınırımı da çiziyorum ama bu şekilde şöyle olursun böyle olursun denip sert çıkışlara gerek yok, birçok hanım tecrübesini ve tavsiyesini güzellikle paylaştı heybeme aldım alacaklarımı

Kusura bakma da çevrendeki arkadaşların da bir acayip evlenmeden haftada 3-4 kez arıyorlarsa evlendikten sonra haftada 3-4 kez kv evine gitmeleri beklenecek bu insanların normal mi sizce o zaman da kendime evime zaman ayıramıyorum diye sızlanacaklar😳ayrıca haftada 3-4 kez kv ile konuşacak ne buluyorlar telefonda. 10 yıllık kankimle bu kadar sık konuşmuyorum ben. İçinden gelerek arasan yine neyse nişanlının diktesiyle aramak zorunda kalmak çok rahatsız edici..
Bende çok şaşırdım en yakın arkadaşım da nişanlı sürekli görüşüyoruz diyor, kayınvalidem kötü biride değil ben mi haksızlık ediyorum aramayarak dedim ama zaten bu kadar yüz göz olmak mantıklı değilmiş, artı olarak evet aramakla başlayacak hadi misafirliğe gidelimle devam edecek anlayışlı insanlara benziyorlar bazı konularda ama evlendikten sonrasını bilemiyorum, annem olmadığı için biraz çekiniyorlar babamdan

Back
X