Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

busemderyos

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
148
77
13
46
Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz

Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
Evlenmeyi bir daha düşünün,çocuğun rahatsız olmasında boş sebepler mi var yoksa altı dolu sebepler mi?

Oğlunuzu düşünün ayrılın evden ve bence nişanlinızdan da
Evlat bu evlat önce o gelmeli
Sorunlar neler neden anlasamiyorlar

Çocuğunuzun bir yetişkinle anlaşamaması normal de, o koca adam 1 yıldır oğlunuzla nasıl bir hırgür devam ettiriyor kısmı çok şaşırtıcı ve düşündürücü. Keşke oğlunuz hazır olduğunda geçseydiniz ortak yaşama... Baştan beri istemiyor diyorsunuz. Yerinizde olsam ayrı bir eve geçerdim.

Neden tam netleşmeden hepiniz aynı eve yığıldınız ki?
Ben oğlunuzun yerinde olsam bende kızardım.
Önce oğlunuzla iletişimi iyileştirmesi gerekiyordu,ondan sonra aynı eve çıkmalıydınız.
Daha önce görüşüyorlardı ve sıkıntıları yoktu onun çocuklarına da ben bakıyorum

Back
X