Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor
Nisanlin da iyi gaz veriyor ha. Bu ne be, elin çocuklarına bakacağını kendi çocuğunun psikolojisine bak!

Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
Cocugunuzun seviyesine düşüp surekli kavga edecek kadar çiğ bir adamla evlenmek istiyor musunuz cidden?

Bende ona bunu söylüyorum çocuğumu zorlayamam onu buna mecbur bırakamam bu bencillik olur diyorum ama o da bana sen hemen pes ediyorsun bi oğluna laf geçiremiyorsun seni o yönetiyor diyor
Bir oğluna laf geçiremiyorsun tek başına bu cümle bile oğlunuzu dışladığını gösteriyor bence

Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
Sağlıklı bir ortam değil. Tamamen yabancı ve anlaşamadığı bir adam, birlikte yaşamak istemediği 2 yabancı erkek çocuk. Üstelik resmi nikah bile yok. Nişan adı altında bir araya toplanmış yabancılar. Kim oğlunuzun yerinde olmak ister ki?? Çocuğun omzuna gereksiz bir yük yüklemissiniz. Babası hayatta mi? Umarım sağdır bu adamla birlikte yaşamaya kararliysaniz oğlunuzu babasına gönderin siz de bir süre o ortamda mutlu olup olmadığınızı gözlemleyin derim. Gözü kör aşık değilseniz oğlunuzu seçmeniz gönlümden geçen

Bende ona bunu söylüyorum çocuğumu zorlayamam onu buna mecbur bırakamam bu bencillik olur diyorum ama o da bana sen hemen pes ediyorsun bi oğluna laf geçiremiyorsun seni o yönetiyor diyor

Oglunuzun sizi kiskandigini dusunmedim ama nisanlinizin oglunuzu kiskandigi kesin.
Bi ogluna laf geciremiyorsun ne demek ya.
Siz de susup oturuyor musunuz yani?
Yapmayin lutfen.
Cocuga uzuldum, o da bunu goruyor, anlamiyor mu saniyorsunuz?
Adami sevmiyorsa bile cok hakli, cok makul su durumda.

Çocuğunuz kac yaşında. Ve mutsuz sanırım bu durumdan. Duygularını önemseyin

Çok şey yazacaktım da aslında kalp kırmak istemiyorum. Bu konu beni kızdırdı ama. Karşınızda bencil ve düşüncesiz bir adam var. Bir de gaz verip oğluna söz geciremiyorsun demek ne demek. Çocukla hır gür ne demek. Ergenlik çağında çocuk daha. Çocukları dünyaya getirirken onlara sormuyoruz. Rahat ve huzurlu bir ortamda büyütmek bizim birincil görevimiz. Anne olarak böyle hayati kararları sadece duygulara bakarak veremezsiniz. Ergen bir çocuğun ruhunda ne yaralar açılabileceğinin farkında mısınız? Bazı şeylerin telafisi mümkün olmuyor. İkinci evlilikler çok ölçüp yapılmalı. Çocukla anlasabilmesi ilk bakılacak öncül olmalı.

Oğlum bana çok bağlı 15 yaşında tam ergenlik dönemi
15 yasinda ki cocugu nikahsiz mikahsiz elin adamiyla e bide cocuklaryla ne akla hizmet ayni eve sokuyosunuz ? Ne olmasini bekliyodunuz ?
Bir bakima iyide olmus böylesi belki gözunuzde ki perde kalkar.

Cidden ben çok yıprandım böyle arada kalmaktan senin için sadece oğlun önemli başka bileyin önemi yok deyip duruyor ama ben bir anneyim elimde değil
Adam resmen cocugunuzu basindan atmanizi bekliyor bence. 41uasinda koca adamin yaptigina bak. Elin adamini gectim benim cocuklarimin oz babasi boyle dese paralarim sahsen.

Back
X