• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim yanina gitmemi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
selam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?

Bence habersiz git..Niye korkuyomuş senin gelmenden ancak o zaman anlarsın..Bi sıkıntı varsa bunu evlenmeden önce öğrenmen çok daha iyi olur.
aynen cnm ben nisanlimi o kadarda cok tanimam boyle yaparak soru isaretleri birakiyo kafamda. sonra pesinden kosmus gibi olmim

aynen cnm ben nisanlimi o kadarda cok tanimam boyle yaparak soru isaretleri birakiyo kafamda. sonra pesinden kosmus gibi olmim
Yani tanımak istemek senin en doğal hakkın..Sonucta eşin olucak evlendikten sonra tanıman daha kötü değil mi..

Yani tanımak istemek senin en doğal hakkın..Sonucta eşin olucak evlendikten sonra tanıman daha kötü değil mi..
arada kaldim inan gitsemmi gitmesemmidiye nisanlim istiyo dugune gelim heralde birseylermi sakliyo anlamadim

arada kaldim inan gitsemmi gitmesemmidiye nisanlim istiyo dugune gelim heralde birseylermi sakliyo anlamadim
Canım saklamasa niye korksun istemesin nişanlısını yanına...Ama inşallah sakladıgı sey evliliğinizi etkileyecek boyutta değildir..

selam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?
maddi durum senin geldiğinde bozulacak kadar kötüyse bu adam nasıl ev geçindirecek. inandırıcı değil.

nasıl ya o sadece düğüne mi gelmeni istiyor? yuhh. görücü usulu oldu sanırım. çok tanımadan asla evlenme. güzel kokular gelmiyor

Allah allah çok acayip
onun neden pasaportu yok?
pasaport dediğin 1 hafta sürmüyor çıkarması?

çok saçma konunun maddiyatla hiçbir alakası yoktur bence senin oraya gitmenin ona ne gibi bir külfeti olabilir ki :KK14:başka birşey var bence:cool:

Acaba orda sevgilisi mi var habersiz git ve uzun kal nasıl evlenceksin insanın kafası karışır

Kesinlikle gizlice gidin, hatta bir kaç gün takip edin. Evlenmekten bahsediyorsunuz,insan evleneceği kadın için bir pasaport çıkartmaz mı? Yanına geleceği için sevinmez mi? Çok büyük yanlışın içindesiniz sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X