• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim yanina gitmemi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anlayamadım yani. Gitmem için dua etmiş diyorsunuz bunu nereden biliyorsunuz tutup kendisi dua ettim gitmen için mi dedi kim der böyle birşeyi aklından geçirse bile ayrıca anneniz arayıp kızım yine gelecek dediğinde korktuğunu nereden anlamış direkt aman gelmesin dememiş ki bir sorun olduğunu sanmam se masraf yapma diye diyordur belki pasaportla gidildiğine göre uzak demek ki.

Yapılacak en mantıklı şey habersiz gitmek.
Ayrıca kimse maddi durumdan dolayı nişanlısının gitmesini istemez, en kötü evde oturup vakit geçirmeniz bile insana hoş gelir.
Bu işin içinde bir yalan var

Garip bir durum habersiz git. Maddiyatla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben de.:KK51:

İnsan nişanlısı gitti diye sevinir mi,üstelik maddi durumlardan dolayı. Yakında nasıl evlenmeyi düşünüyor öyleyse ?

Daha iyi tanımak için duğunu erteleyin derim ben.

Bazı insanlar gerçekten çok cesaretli.
neden tanıdığınıza emin olmadığınız bir kişi ile evlenmek için adım atarsınız?
Çok ciddi soruyorum.

mesajlariniz icin cok tessekkur ederim hepsini teker teker okudum. gorucu usuluu gibi birsey oldu nisanlani 5 ay felan oldu bu bes ay icinde bi kere gittim bide nisandan once gorustuk yarim sene sonrada dugun var ben erteliyelim desemde ertelemezki aslinda iyi birisi martta gelmemi istiyomus. Bn yinede gitmek istiyorum tanimadan etmeden olmaz.

bi hata yaptim bende biliyorum cok cokcabuk karar verdim bedelini oduyorum belki yasimdan dolayidir 21 yasindayim pekte kucuk sayilmaz biliyorum

mesajlariniz icin cok tessekkur ederim hepsini teker teker okudum. gorucu usuluu gibi birsey oldu nisanlani 5 ay felan oldu bu bes ay icinde bi kere gittim bide nisandan once gorustuk yarim sene sonrada dugun var ben erteliyelim desemde ertelemezki aslinda iyi birisi martta gelmemi istiyomus. Bn yinede gitmek istiyorum tanimadan etmeden olmaz.
2 keremi görüştünüz

selam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?

nerelisin? suriye? ırak? iran? arap mısın yoksa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X